Cel mai bun espressor: top 5 espressoare de calitate
Curs Valutar BNR 2018-01-19 EUR - 4.6614 USA - 3.7984
, °
(Imagine: Cel mai bun espressor Krups)
Comentarii (0)
Vizualizari (16.842)
Rate it!
10 ianuarie 2018
de CelMaiBun

Cel mai bun espressor: top 5 cele mai bune espressoare

Astazi venim cu propunerea noastra pentru cel mai bun espressor. Mai mult, vom supune analizei 5 esprssoare, care teoretic ar trebui sa satisfaca nevoile oricarui cumparator, in dependenta de asteptari si buget.

Tot mai multi producatori de aparate electronice si electrocasnice aleg sa adauge in oferta de produse si espressoare. Acestea variaza de la unitati relativ simple pana la aparate complexe ba chiar exotice. Din acest motiv, am analizat nevoile si bugetele cumparatorilor pentru a fi capabili sa propunem cel mai bun espressor pentru fiecare.

Cel mai bun espressor: automat vs manual

Espressor manual nu inseamna ca va trebui sa puneti vreascuri pe foc pentru prepararea bauturii. Nu, un aparat manual presupune ca unele functii nu sunt automatizate, respectiv va fi nevoie de ceva mai multa implicare din partea posesorului. Spre exemplu, daca detineti un espressor manual va trebui sa va faceti grji sa macinati cafeau inainte sa alimentati aparatul. Asta pentru ca espressoarele manuale nu au o rasnita incorporata.

Espressoarele automate insa, se descurca de minune si singure. Astfel, daca nu aveti prea mult timp liber, un espressor automat ar fi cea mai buna recomandare pentru dvs..

Cel mai bun espressor: top 5

1. DeLonghi EC221.B – verifica pretul aici – probabil cel mai bun espressor dupa raportul calitate/pret. Produsul este prezent pe piata de mai mult timp, recomandandu-se in aceasta perioada drept un espressor de calitate, usor de folosit si intretinut, dar mai important, cu un pret corect. DeLonghi EC221.B este un espressor manual cu oprire automata, pentru alimentarea aparatului fiind nevoie de cafea macinata. Puterea de functionare este de 1100 W, iar capacitatea rezervorului de apa detasabil atinge 1,0 litri. Nu sunt valori tocmai impresionante, insa suficiente pentru a pregati rapid un cappuccino foarte bun.

Cel mai bun espressor - DeLonghi EC221.B

2. DeLonghi Magnifica ESAM3000B – verifica pretul aici – un espressor automat cu puterea de fuctionare de 1450 W, capacitatea rezervorului de apa de 1,8 litri si posibilitatea prepararii a 2 cani de bautura simultan.

DeLonghi Magnifica ESAM3000B este un espressor bun, usor de utilizat, usor de curat, face crema consistenta, insa cei ce utilizeaza aparatul de mai mult timp, au depistat doua minusuri: 1. espressorul este destul de zgomotos, 2. cosumul de apa este un pic prea mare. Am mai adauga noi un minus: pretul. DeLonghi Magnifica ESAM3000B, chiar si la promotie, nu poate fi gasit la preturi sub 1500 lei.

Cel mai bun espressor - DeLonghi Magnifica ESAM3000B
3. Krups Latt’Espress EA829E – verifica pretul aici – este un espressor automat cu rasnita de cafea incorporata. Aparatul functioneaza la o presiune de 15 bari, are un rezervor cu capacitatea de 1,7 litri si un sistem avansat de extractie a cafelei pentru obtinerea unor bauturi delioase si pline de arom. Pentru utilizarea facila si corecta, producator a prevazut un monitor LCD pe care se afiseaza timpul necesar pentru pregatirea bauturii, temperatura si multe alte informatii utile. Daca am putea face abstractipe de pret, am spune ca Krups EA829E e cel mai bun espressor. Nu putem face acest lucru, iar pretul produsului ar surprinde neplacut multa lume.

Cel mai bun espressor - Krups EA829E10

4. Breville Prima Latte VCF046X – verifica pretul aici – mod de operare automat, presiune 15 bar, rezervor apa de 1,5 litri, alimentare cu cafea macinata sau pad cafea.

Prima Latte VCF046X-01 este un espressor destul de popular. Acesta are recomandari in marea lor parte bune din partea cumparatorilor, mentionandu-se utilizarea simpla dar si calitatea ireprosabila a bauturilor produse de acesta. E de mentionat ca cu Breville Prima Latte VCF046X-01 nu puteti pregati doua cani de cafea in acelasi timp.

Cel mai bun espressor - Breville Prima Latte VCF046X

5. Gaggia Gran Deluxe – verifica pretul aici – aparatul de pe locul 5 din top-ul ce anunta cel mai bun espressor, este manual, are o putere de fuctionare de 950 W, panou frontal din inox, capacitatea rezervorului de apa de 1 litru si ofera posibilitatea prepararii a 2 cesti de bautura simultan.

Daca in cazul espressorului Krups puteti obtine cafeaua perfecta fara a fi prea experimentat in domeniu, in cazul lui Gaggia Gran Deluxe situatia este un pic diferita. Interfata manuala parca vorbeste de la sine ca viitorul posesor va avea de invatat cum sa utilizeze corect aparatul. Dar, nu va panicati, procesul nu este tare complicat, iar dupa cateva incercari veti putea obtine cea mai gustoasa cafea pe care o poate prepara un espressor de casa.

Cel mai bun espressor - Gaggia Grand Deluxe

Cel mai bun espressor: concluzie

Daca sunteti incepator in ale cafelei ori nu aveti prea mult timp liber, recomandam achizitia unui espressor automat. L-ati setat, alimentat si ati uitat de probleme. Pe de alta parte insa, espressorul manual asigura mai multa libertate in personalizarea bauturii, si in plus, aparatele manuale sunt mai ieftine.

Espressoarele se strica destul de simplu. Cel mai mare dusman al acestor aparate este apa de o calitate proasta, respectiv calcarul pe care il produce aceasta. Motiv pentru care este mai mult decat recomandabil sa utilizati doar apa filtrata.

Cel mai bun espressor

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 16.842)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne