Cel mai bun modulator FM: top 3 modulatoare auto
Curs Valutar BNR 2019-01-21 EUR - 4.7081 USA - 4.1377
, °
(Imagine: Cel mai bun modulator FM - poza simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (11.169)
Rate it!
11 august 2018
de CelMaiBun

Cel mai bun modulator FM: top 3 modulatoare

Astazi cautam cel mai bun modulator FM, din cele propuse la moment pe piata. Ne intereseaza in primul rand calitatea sunetului, optiunile de conexiune si evident, pretul. 

Una din cele mai placute senzatii este sofatul cu geamul coborat, in timp ce din difuzoare se aude melodia preferata. Nu toate automobilele au sisteme multimedia, ce permit redarea fisierelor audio de pe telefon sau carduri de memorie. In acest caz unica solutie este un modulator FM. Cu el puteti asculta orice, inclusiv o carte audio sau un curs de limba straina.

Modulatorul se baga in bricheta sau priza 12V a masinii, dupa care se conecteaza la un smartphone prin intermediul unui cablu sau a protocolului bluetooth. In dotarile standard mai intra unul sau doua port-uri USB (unul 2.1A pentru incararea rapida a telefonului) si un slot MicroSD. Prin urmare, puteti reda si fisiere de pe stick-uri ori carduri de memoriem – de fapt, primele modulatoare erau destinate exclusiv stick-urilor.

Dupa ce ati conectat device-ul sursa, cautati pe radioul masinii o frecventa FM libera si setati si modulatorul pe frecventa respectiva. E gata. Alegeti melodia dorita si apasati play.

Cel mai bun modulator FM: top 3

1. Modulator FM T11 – verifica pretul aici – probabil cel mai bun modulator FM dupa raportul calitate/pret. Modelul T11 este dotat cu 2 port-uri USB, o intrare Aux, un slot pentru carduri de memorie de pana la 32 GB si bluetooth. Astfel, unitatea poate fi folosita atat pentru redarea de melodii, cat si in calitate de car kit pentru convorbiri telefonice hands free. Modulatorul este foarte simplu in operare, mai ales ca pe ecranul de 1,44 inch se afiseaza frecventa FM, numele melodiilor, dar si numarul de telefonul al interlocutorului. Memoria incorporata ii permite lui T11 sa retina dispozitivele, respectiv sa se reconecteze automat atunci cand acestea reintra in raza de actiune. Si totusi cel mai important argument pentru acest modulator FM este calitatea sunetului. Suntem de parere ca T11 este un fel de campion la acest capitol.

Cel mai bun modulator FM - T11

2. Modulator FM Tuadia C30S – verifica pretul aici – device-ul, cel putin la capitolul conectivitate, este in mare parte similar modulatorului de pe locul 1. Unica diferenta este lipsa intrarii pentru cablu auxiliar. In plus, display-ul lui Tuadia C30S este mai mic si poate afisa mai putina informatie. La pret, ca si la calitatea sunetului, modulatoarele de pe primele doua locuri sunt foarte asemanatoare.

Cel mai bun modulator FM - Tuadia C30S
3. Akai FMT-66B – verifica pretul aici – cel mai ieftin modulator FM din clasament. Akai FMT-66B detine doua intrati USB, una AUX, un slot pentru carduri de memorie pana in 32 GB si bluetooth. Toate bune si frumoase pana aici, insa nu toti utilizatorii sunt multumiti de calitatea sunetului, in special cand este vorba despre redarea prin USB sau card SD.
Cel mai bun modulator FM - Akai FMT-66B

Cel mai bun modulator FM

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 11.169)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne