(Imagine: Aspirator Samsung bun - Samsung VC07M3150VU)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.482)
(1 evaluare, 1 voturi)
23 mai 2018
de CelMaiBun

Aspirator Samsung bun si ieftin: top 3 aspiratoare Samsung ce merita cumparate

Incercam astazi sa gasim un aspirator Samsung bun si ieftin, mai exact vom prezenta un 3 aspiratoare Samsung care dupa parerea noastra au un raport calitate/pret optim, respectiv merita cumparate.

Samsung este poate chiar cel mai important producator de aspiratoare de casa, iar in top-ul nostru general al aspiratoarelor, produsele coreenilor au ocupat primele 2 locuri.

Aspirator Samsung bun si ieftin: top 3

1. Samsung VC07M25G0WC – este cu siguranta un produs ce merita cumparat prezentand un raport calitate pret aproape ideal. Acest aspirator Samsung bun si destul de ieftin, are un motor cu o putere maxima de 700 W, si o puterea de absorbtie de 200 W, iar stocarea deseurilor are loc intr-un sac cu volumul de 2,5 litri. In plus, aparatul este dotat cu un sistem de filtrare Advanced Allergen Filtration , menit sa previna iesirea prafului din habitaclul aspiratorului, un aspect foarte important pentru sanatatea utilizatorului mai ales daca acesta este expus la alergii. Samsung VC07M25G0WC se descurca in lucru foarte bine, iar daca avem in vedere si pretul de achizitie moderat obtinem reteta unui aspirator foarte bun pentru orice locuinta. Pretul acestui aspirator poate fi vazut AICI.

Aspirator Samsung bun - Samsung VC07M25G0WC

2. Samsung VC07M31C0HG- un alt produs demn de atentia dvs. daca cautati un aspirator Samsung bun la un pret accesibil. Samsung VC07M31C0HG cu aproximativ 20% mai scump decat unitatea depe locul 1, dar diferenta de pret este justificata de caracteristicile si dotarile aspiratorului. Samsung VC07M31C0HG se poate lauda cu comenzi mutate pe maner (cu actionare IR), ce fac utilizarea aparatului mult mai simpla. Samsung VC07M31C0HG este un aspirator fara sac, cu o capacitate de colectare de 2.0 litri. Mai mult, produsul permite reglarea puterii, iar filtrul de evacuare reduce substantial pierderile post-aspirare. Nu mai putin important este faptul ca pentru performantele sale aspiratorul Samsung are un pret foarte bun, care de cele mai multe ori nu depaseste 390 lei, insa cu un pic de noroc, il puteti gasi si la vreo promotie. Pretul lui Samsung VC07M31C0HG poate fi vazut AICI,

Aspirator Samsung bun - Samsung VC07M31C0HG

3. Samsung VC07M3150VU – al treilea aspirator Samsung bun si destul de ieftin care credem noi ca merita achizitionat. Mai mult, Samsung VC07M3150VU este cat se poate de asemanator cu colegul sau de pe locul 2. Prin urmare vorbim despre o putere reala de absorbtie de 190W, un recipient de stocare de 2.0 litri si sistem de filtrare avansat. Diferentele dintre cele 2 aspiratoare Samsung sunt legate de 2 aspecte. Primul aspect este lipsa comenzilor de pe maner la unitatea de pe locul 3, iar al doilea aspect este pretul. VC07M3150VU este in medie cu 50-60 lei mai ieftin decat aspiratorul Samsung plasat pe locul 2.

Pretul propus de Emag pentru aspiratorul Samsung VC07M3150VU poate fi consultat AICI.

Aspirator Samsung bun - Samsung VC07M3150VU

Aspirator Samsung bun si ieftin: un lucru ce trebui stiut

Un aspect care necesita atentia dvs, este puterea aspiratorului. Aici, producatorii de multe ori „mint”, sau mai bine spus, ascund adevarul, scriind pe aspiratoare puteri de mii de wati. Sa stiti ca de obicei, aceasta inscriptie este o modalitate de a arunca praf in ochi, mult mai importanta fiind puterea reala de absorbtie a apiratorului. Spre exemplu, un aspirator cu puterea nominala de 800 w, poate avea o putere de absorbite de 190 w, iar unul ce are pe capac scris 750 w, s-ar putea dovedi in realitate mai eficient, producand o putere de absorbite de 200 w.

Aspirator Samsung bun si ieftin

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.482)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne