(Imagine: Baseus A3 review pareri)
Comentarii (0)
Vizualizari (389)
(Nu există încă evaluări)
30 ianuarie 2022
de CelMaiBun

Baseus A3 – review complet, un aspirator auto fara fir aproape perfect

Baseus A3 este un aspirator de auto, cu alimentare de la baterie si specificatii care cel putin pe hartie arata bine de tot. Producatorul promite putere de aspirare chiar si de 15000 Pa, iar autonomia setului de baterii ar trebui sa atinga 45 de minute. Am testat aspiratorul, i-am verificat puterea reala de aspirare, i-am masurat nivelul sonor, capacitatea de colectare, autonomia si timpul de incarcare. Iata la ce concluzii am ajuns.

Baseus A3: testarea aspiratorului

Am ales sa testam aspiratorul pe o mocheta ca imita conditiile unui automobil. E mai usor asa. Avem mai multa lumina si spatiu de manevra sporit. Am facut un amestec din zahar granulat si sare maruntita fin, pe care l-am imprastiat frumos si uniform pe suprafata mochetei. Scopul era sa vedem daca Baseus A3 este capabil sa scoata particulele fine din „adancurile” mochetei.

Baseus A3 review

Puterea de aspirare si nivelul de zgomot

Baseus A3 are 2 setari de putere. In prima treapta, puterea e ok, chiar suficienta pentru o curatare curenta a masinii. In treapta a doua insa, puterea de aspirare e de-a dreptul impresionanta. Aparatul aspira tot si o face repede. Nu e nevoie sa treci de 4-5 ori peste acelasi loc, daca ceva nu se aspira din prima, sigur se aspira la a doua trecere.

Rezultat aspirare

Ca si nivel sonor, Baseus A3 e unul din putinele aspiratoare care in realitate e mai silentios decat declara producatorul. In foaia cu parametri tehnici, e indicat un nivel al zgomotului de 75 dB. Ei bine, in timpul testului, aspiratorul producea aprox. 51 dB in prima treapta de aspirare si 61 dB in cea de-a doua. Masurarile au fost efectuate la distanta de 1 metru de aspirator. Cu alte cuvinte, A3 e foarte silentios.

Baseus A3 nivel sonor

Capacitate de colectare si curatarea lui Baseus A3

Vasul de colectarea al aspiratorului masoara numai 70ml, deci s-ar putea ca in unele cazuri sa fie nevoie sa il goliti o data chiar in timp ce faceti curat in masina. Din fericire, procesul e simplu si in mod normal ar trebui sa dureze maxim un minut. Aspiratorul are doua filtre, unul metalic pentru particule mari si un filtru HEPA pentru praf. Cel metalic poate fi curat si sub jet de apa.

Autonomie si incarcare

Baseus A3 are o autonomie maxima declarata de 45 minute, iar daca se aspira cu treapta a doua, cele 4 acumulatoare de 2000 mAh ar trebui sa reziste 17 minute. In timpul testului s-a dovedit ca numerele sunt un ceva mai modeste, vreo 38 minute la aspirarea cu prima treapta si vreo 15 minute cu cea de-a doua. Incarcarea completa se face in aprox. 4 ore, pentru asta fiind prevazut si un cablu Type-C, dar nu si incarcatorul.

Baseus A3: pro si contra

Pro:

– Aspira decent in prima treapta si excelent in dreapta a doua.

– E silentios.

– Baseus A3 arata bine si e fabricat din materiale de calitate. Mult metal si plastic solid.

– Ofera autonomie buna.

– Se curata usor

– Are si un accesoriu care se monteaza in spatele aspiratorului pentru a sufla praful din spatiile greu accesibile.

Contra:

– Capacitatea de colectare mica.

Pretul destul de mare.

– Parca s-ar cere ca printre accesorii sa fie si o duza elastica pentru spatii inguste.

Concluzie Baseus A3

A3 de la Baseus este un aspirator auto foarte eficace si silentios. Duce lipsa de mai mult spatiu de stocare, iar setul de accesorii ar trebui completat cu o duza elastica pentru spatii inguste.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 389)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne