(Imagine: Beko WUE8746XWST pret)
Comentarii (0)
Vizualizari (469)
(3 evaluare, 3 voturi)
3 iulie 2020
de CelMaiBun

Beko WUE8746XWST recenzie: noua masina de spalat rufe Beko

Vorbim astazi despre masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST, o lansare recenta cu care producatorul chiar se poate mandri. Unitatea e incapatoare, are viteza mare de stoarcere, programe de functionare diverse si nu in ultimul rand, Beko WUE8746XWST a demonstrat ca este o masina de spalat rufe foarte fiabila. 

In trecut, nu se putea spune ca electrocasnicele Beko si in special masinile de spalat rufe sunt foarte fiabile. Mai mult decat atat, cand am inclus in prima versiune a clasamentului cu cele mai bune masini de spalat o unitate Beko, primisem mai multe comentarii in care eram acuzati ca suntem platiti de producatorul turc pentru promovare. Oamenii spuneau ca aceste aparate prezinta diferite defectiuni chiar din primele saptamani de utilizare, defectiuni ce vizau atat componentele electronice, cat si motorul masinii. Situatia insa s-a schimbat foarte tare in ultimii ani. Beko a investit foarte mult in dezvoltare, iar motorul ProSmart Inverter reprezinta un rezultat important al efortului despus de producator. Pe langa motor, noua generatie de masini de spalat rufe Beko se poate lauda cu mai multa stabilitate in timpul stoarcerii, dar si cu un nivel sonor modest.

Beko WUE8746XWST pret

Masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST: specificatii si programe

Capacitate maxima: 8 kilograme

Viteza maxima de stoarcere: 1400 rotatii pe minuta

Numar programe de spalare: 15

Durata program rapid: 14/30 de minute

Capacitate maxima program rapid: 2/8 kilograme

Dimensiuni: inaltime – 84 cm, latime – 60 cm, adancime – 55 cm, greutate – 34 cm, greutate – 71 kg.

Consum de curent electric – 175 kWh pe an

Consum de apa – 10559 litri pe an

Conexiune prin Bluetooth – Da

La specificatii tehnice,  avem de remarcat doua aspecte. Primul aspect este viteza mare de stoarcere. La 1400 rotatii pe minuta, Beko WUE8746XWST lasa rufele cu 10% mai uscate decat oricare alta masina de spalat cu viteza maxima de 1200 rpm. Al doilea aspect tine de programul de spalare rapid. Acesta permite incarcarea a 8 kilograme de rufe, adica pana la capacitatea maxima a masinii. Daca insa nu aveti asa multe rufe, puteti alege optiunea Fast+. Cu ea programul va dura doar 14 de minute, iar consumul de curent electric se va reduce de la 0,2 kWh la 0,15 kWh, iar consumul de apa, de la 66, la 40 de litri.

Beko WUE8746XWST - review, forum

Un alt program interesant si foarte util este Stain Expert. Acesta are o durata de 60 de minute, permite o incarcatura maxima de 4 kilograme de rufe si este destinat petelor dificile, ex. cola, urme de iarba, cafea, gem si chiar make-up.

Al 15-lea program de functionare se numeste Downloaded Program. Acesta permite descarcarea cu ajutorul aplicatiei HomeWhiz a 5 programe optionale: mix, draperii, lengerie, jucarii si prosoape. Dupa ce descarcati programul dorit, ramane doar sa-i setati un buton.

Masina de spalat rufe Beko WUE8746XWST: parerile cumparatorilor

Cumparatorii se declara foarte multumiti de produs. Se remarca in primul rand calitatea functionarii, avandu-se in vedere aici nu doar curatarea, ci si silentiozitatea masinii de spalat. Mai mult, Beko WUE8746XWST este foarte stabila in timpul centrifugarii. Mentiunea nu o facem intamplator. Multe masini de spalat rufe vibreaza in timpul stoarcerii. Unele chiar se misca din loc. Cateodata de vina este suprafata pe care e montata masina, alteori vibratiile sunt produse de incarcarea incorecta sau folosirea unui program de spalare nepotrivit, insa in multe cazuri sursa este chiar constructia aparatului. In cazul lui Beko WUE8746XWST, varianta cu contructia aparatului poate fi exclusa din start. Deci daca cumparati masina de spalat si aceasta incepe sa vibreze, cauza e aproape sigur undeva la exterior. Pentru evitarea problemelor, recomandam citirea cu atentie a manualului inainte sa puneti masina de spalat la treaba.

Beko WUE8746XWST - e buna?

Beko WUE8746XWST: pret

Pretul lui Beko WUE8746XWST rareori depaseste 1500 de lei, iar uneori masina de spalat poate fi gasita si sub 1400 lei. Pentru ce are de oferit produsul, pretul este mai mult decat avantajos.

Cea mai noua masina de spalat rufe Beko

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 469)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne