(Imagine: Cel mai bun compresor auto top 5 foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (6.396)
(Nu există încă evaluări)
27 martie 2023
de CelMaiBun

Care este cel mai bun compesor auto: top 5 compresoare

Astazi incerc sa aflu care este cel mai bun compresor auto dupa raportul calitate/pret. Vorbind despre compresoarele auto, prin calitate se are in vedere debitul maxim de aer, presiunea maxima de lucru si fiabilitatea. Compresoarele foarte ieftine au tendinta sa cedeze la scurt timp dupa cumparare, prin urmare fiablitatea este un aspect cu importanta deosebita, mai ales pentru cei ce obisnuiesc sa circule la distante mari. 

Oferta de compresoare este destul de vasta. Produsele se deosebesc prin dimensiuni, performante si pret. Mai mult decat atat, cu ceva timp in urma, pe piata au aparut compresoare compacte si cu baterie incorporata. Acestea vin cu avantajul portabilitatii, in sensul ca functionarea nu este conditionata de conectarea la bateria auto. Pe de alta parte insa, compresoarele cu acumulator integrat au o viteza de functionare mai mica, fiind necesare minute bune pentru umflarea unei roti de masina.

Cel mai bun compresor auto: top 5

Iata cum arata clasamentul compresoarelor auto dupa raportul calitate/pret.

1. Osram TYREinflate 1000 – cel mai bun compresor auto

Verifica pretul aici

Osram TYREinflate 1000 este probabil cel mai bun compresor auto al momentului dupa raportul calitate/pret. Unitatea are afisaj digital si e o mica bijuterie printre compresoare. Osram TYREinflate 1000 se alimenteaza de la bricheta, are cablu de alimentare de 3,5 metri retractabil si se opreste automat la atingerea presiunii dorite. In plus, producatorul a prevazut o lampa LED pentru mai mult confort pe perioada noptii. Viteza de umflare nu e neaprat impresionanta, dar compresorul baga 2 bari in aprox. 3 min (anvelopa de 15 inch). Cu alte cuvinte, Osram TYREinflate 1000 este un compresor solid, performant, foarte simplu de utilizat si destul de silentios.

Cel mai bun compresor auto foto Osram TYREinflate 1000

2. Xiaomi Mi 1S – cel mai bun compresor auto portabil

Vezi pretul compresorului aici

Xiaomi Mi 1S este un compresor auto portabil lansat relativ recent, dar care s-a dovedit suficient de bun pentru a fi inclus in top. Unitatea vine cu un acumulator integrat cu capacitatea de 2000 mAh, care ar trebui sa ofere suficienta autonomie pentru umflarea a 7 – 8 roti de masina. Compresorul a fost dotat si cu un mic ecran pentru afisarea presiunii (in psi si bar), iar sub ecran se afla 4 butoane. Cu butoanele plus si minus se seteaza presiunea dorita, cu butonul din stanga se porneste lanterna integrata, iar cu cel din drepta se modifica modul de functionare (bicicleta, motocicleta, masina sau minge). Compresorul vine din fabrica cu presiuni presetate pentru fiecare mod, dar proprietarul poate oricand sa ajusteze parametrii compresorului la propriile necesitati.

Xiaomi Mi 1S este cel mai bun compresor auto portabil si spun asta pentru ca unitatea cantareste doar 500 de grame, respectiv este ideal pentru orice calatorie, indiferent de mijlocul de transporta ales.

Dezavantajul acestui compresor este viteza de functionare, astfel ca pentru umflarea completa a unei roti de masinia fiind nevoie mai mult de 10 minute. In rest, chiar nu am ce sa-i reprosez acestui compresor.

Cel mai bun compresor auto Xiaomi Mi 1S review

3. Compresor auto Cartrend

Vezi pretul aici

Cartrend este un compresor auto cu capacitatea maxima de pompare de 22 litri/minut si lanterna integrata. Produsul de pe locul 3 din clasamentul ce anunta cel mai bun compresor auto vine si cu un display pentru afisarea presiunii, iar furtunul de pompare masoara 0,7 metri. Umflarea unei roti de masina pana la 2.0 – 2.2 bar dureaza cel mult 2-3 minute, iar zgomotul produs in timpul functionarii este de intensitate medie pentru un compresor. Singurul dezavantaj pe care l-am gasit la acest compresorul Cartrend este faptul ca carcasa externa e fabricata dintr-un plasic aparent fragil. Prin urmare e necesara mai multa atentie la transportare si utilizare.

Compresorul auto cartrend pareri, review

4. Compresor auto Alca 3 in 1

Verifica pretul aici

Alca este un compresor prezent pe piata de cel putin 3 ani, timp in care s-a prezentat drept un produs fiabil si destul de performant. Aparatul este capabil sa pompeze 12 litri de aer pe minut, iar presiunea maxima de lucru este de 4 bar. Acest lucru inseamnand ca pentru umflarea unei roti cu raza de 15 inch sunt necesare 6-7 minute. Compresorul Alca vine cu o singura optiune de alimentare – bricheta auto, deci daca aceasta nu functioneaza, ar fi bine sa optati pentru un compresor portabil sau cu alimentare de la bateria masinii.

Cel mai bun compresor auto Alca 3 in 1

5. Black & Decker ASI300

Vezi pretul aici

Black & Decker ASI300 este un compresor auto destul de compact si dotat cu afisaj pentru presiune. Unitatea de pe locul 5 din clasamentul ce anunta cel mai bun compresor auto are un debit maxim de 9 litri pe minut, presiunea maxima poate sa atinge 11 bar, respectiv umflarea unei roti r15 dureaza 6-7 minute. Nu e rau, dar Black & Decker ASI300 este si cel mai scump produs din clasament si pentru cei aproape 350 lei, parca s-ar cere performante mai mari. In plus, unitatea poate fi alimentata de la bricheta sau de la priza, nu si de la bateria masinii.

Concluzie: cel mai bun compresor auto

Procraft LK400 este probabil cea mai buna alegere daca intentionati sa folositi compresorul doar pentru masina. E puternic, fiabil si nu costa mult. Daca insa pe langa masina utilizati frecvent si bicicleta, un compresor portabil ca Xiaomi Mi Portable Electric este varianta optima. Nu pompeaza foarte repede, dar pana la urma isi face treaba si nu ocupa mult spatiu.

Citeste si:

Top ciocane rotopercutoare 

Cel mai bun compresor auto

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 6.396)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne