(Imagine: Cea mai buna automatizare usa garaj - top 5)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.472)
(Nu există încă evaluări)
5 aprilie 2023
de CelMaiBun

Cea mai buna automatizare usa garaj: top 5 usi automate de garaj

Astazi cautam cea mai buna automatizare usa garaj dupa raportul calitate/pret. Cand spunem automatizare usa garaj buna, avem in vedere un sistem fiabil, puternic, rapid, rezistent la temperaturi mici si cu un pret cat mai corect. In plus, conteaza si continutul kit-ul, adica ar fi bine ca acesta sa contina 2 telecomenzi, iar setul de accesorii sa contina cam tot ce trebuie pentru o instalare rapida. 

Oferta de usi automate nu e foarte mare, de aceea am reusit sa o analizam integral. Am pus produsele cap la cap, am strans parerile cumparatorilor si comentariile specialistilor, ca la final sa realizam un clasament cu 5 automatizari de garaj, in care dispozitivele sunt aranjate in ordinea descrescatoare a raportului calitate/pret. Iata cum arata clasamentul.

Cea mai buna automatizare usa garaj: top 5

Varianta scurta arata in felul urmator:

1. Motorline Rosso EVO 100 C

2. V2 Azimut

3. Linomatik DOOR10N3. Nice SPIN23KCE

4. Nice SPIN23KCE

5. Life PROBO PR120 XL

1. Motorline Rosso EVO 100 C – cea mai buna automatizare usa garaj

1. Motorline Rosso EVO 100 CFverifica pretul aici – probabil cel mai bun sistem pentru automatizarea usii de garaj. Motorline Rosso EVO 100 CF are la baza un motor capabil sa produca o forta de 1000N, respectiv sa ridice o poarta a carei suprafata nu depaseste 15 mp, iar greutatea nu trece de 100 kilograme. Dispozitivul vine insotit de 2 telecomenzi, sina cu lant si accesoriile necesare procesului de montaj. Partea si mai bune e ca motorul a fost gandit sa reziste la utilizarea intensiva. Motorline Rosso EVO 100 CF are protectie IP20, adica nu se teme de obiectele solide, insa trebuie tinut departe de umezeala. Viteza de deschidere e mai degraba medie, dar trecem si asta cu vederea, avand in vedere ca automatizarea se gaseste la preturi mai mici de 1000 lei. Recomandam cu incredere.

Motorline Rosso EVO 100 CF automatizare garaj, pareri

2. V2 Azimut – top automatizari garaj

2. V2 Azimutverifica pretul aici – cea mai ieftina automatizare usa garaj din clasament si una din cele mai accesibile de pe piata. Kit-ul V2 Azimut este dotat cu un motor capabil sa traga cu o forta maxima de 500N, respectiv poate opera porti cu suprafete de cel mult 8 mp. Automatizarea functioneaza la o viteza de 11 m/s, adica e mai lenta ca liderul clasamentului, dar diferenta nu e foarte mare. Unitatea are protectie contra obiectelor solide, nu si la apa. V2 Azimut este o automatizare populara, fabricata din materiale de calitate, gratie carora nici fiabilitatea nu dezamageste, mai ales daca si utilizarea este una medie (20-30 actionari pe zi). In plus, instalarea si configurarea sunt simple, iar in set sunt incluse doua telecomenzi.

Cea mai buna automatizare usa garaj - V2 Azimut

3. Linomatik DOOR10N

4. Linomatik DOOR10Nverifica pretul aici – pe locul 3 in topul ce anunta cea mai buna automatizare usa garaj s-a clasat un kit oferit de Linomatik, in componenta caruia intra un motor de 1000N, doua telecomenzi si sina de ghidaj cu lungimea totala de 3,5 metri. Dispozitivul a fost proiectat sa opereze usi cu suprafata maxima de 15 metri patrati. E destul de mult, plus ca viteza de actionare e decenta (16 cm/secunda), iar intervalul termic in care sistemul functioneaza fara probleme este -40 – + 50 grade celsius. Automatizarea se instaleaza usor, iar setarile sunt facute din fabrica. In plus, pretul bunt contribuit masiv la introducerea lui Linomatik DOOR10N in top-ul automatizarilor pentru usi de garaj.

Cea mai buna automatizare usa garaj - Linomatik DOOR10N

4. Nice SPIN23KCE

3. Nice SPIN23KCE – verifica pretul aici – Nice este un jucator important pe piata automatizarilor, indiferent ca vorbim despre sisteme pentru garaj sau porti batante/culisante.  Nice SPIN23KCE este o automatizare inzestrata cu motor  de 650 N, capabil sa ridice o usa cu suprafata de 11,8 metri (basculanta), si teoretic o poate face chiar si de 50 ori pe zi, fara uzura semnificativa. In plus, unitatea corespunde standardului IP40, adica este protejata si de particulele fine de praf. La minusuri am trece faptul ca setul include o singura telecomanda, dar si pretul ce se apropie de 1500 lei. In rest, chiar nu prea ai ce sa-i reprosezi.

Cea mai buna automatizare usa garaj - Nice SPIN23KCE (1)

5. Life PROBO PR120 XL – cea mai buna automatizare usa garaj XL

5. Life PROBO PR120 XL – verifica pretul aici – daca ar fi sa judecam doar specificatiile dispozitivului, Life PROBO PR120 XL ar deveni probabil cea mai buna automatizare usa garaj. Unitatea a carui motor dezvolta o forta maxima de 1200N, este destinata portilor cu suprafete de cel mult 16 mp si utilizare de intensitate medie. Life PROBO PR120 XL este si printre cele mai rapide automatizari de garaj din top. In plus, procesul de configurare este cat se poate de intuitiv, poducatorul gandidu-l astfel incat sa fie accesibil chiar si celor ce fac pentru prima data acest lucru.

Citeste si:

Top 5 prize inteligente

Cea mai buna automatizare usa garaj

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.472)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne