Cea mai buna masina de gaurit: top 5 bormasini cu percutie
(Imagine: Cea mai buna masina de gaurit - DeWalt DWD530KS)
Comentarii (0)
Vizualizari (7.161)
(2 evaluare, 2 voturi)
15 iunie 2020
de CelMaiBun

Cea mai buna masina de gaurit: top 5 bormasini cu percutie si fara

Care este cea mai buna masina de gaurit? Care este cea mai puternica masina de gaurit? Care este cea mai rezistenta masina de gaurit? Acestea-s cele 3 intrebari la care ne-am propus sa gasim raspunsuri. Mai mult, am creat si un top 5 al masinilor de gaurit in cadrul caruia, am raportat capacitatile tehnice ale fiecarui produs la pretul de achizitie.

Cea mai buna masina de gaurit: top 5 bormasini

1. Einhell TC-ID 1000 E – verifica pretul aici – este un aparat cu puterea maxima de 1010 wati, viteza maxima de 3000 rotatii pe minuta, functie percutie cu 48000 batai pe minuta si functie revers. Imaginea este completata de viteza de rotire variabila, dar si de pretul ce nu depaseste prea mult pragul de 300 lei. Cam asa se obtine cea mai buna masina de gaurit.
Einhell TC-ID 1000 E e un aparat puternic si rezistent. Einhell are o reputatie buna spre foarte buna, iar aparatele acestui producator sunt renumite pentru durabilitate.

Cea mai buna masina de gaurit - Einhell TC-ID 1000 E

2. Bosch Professional GSB 1600 RE – verifica pretul aici – putere 701 wati, viteza maxima 3000 rpm, moment maxim 18 nm, functie revers, mandrina din metal. Bosch este unul din cei mai mari producatori de scule electrice, deci aparitia sa in top este cat se poate de normala. Bormasina GSB 1600 RE este destinata lucrarilor de tip profesional pe lemn, metal si beton – cel putin asta sustine producatorul. Unitatea de pe locul 2 din top-ul pentru cea mai buna masina de gaurit se poate lauda cu materiale de o calitate medie spre buna, putere destul de mare si un pret sub media pietii.

Cea mai buna masina de gaurit - Bosch Professional GSB 1600 RE

3. Trotec PHDS – verifica pretul aici – motor de 650 wati, viteza maxima de 3000 rpm, moment maxim de torsiune de 7,5 nm, functie revers si functie percutie cu 48000 batai pe minuta. Un aparat destul de compact, cu greutatea de 2 kilograme, care pe langa toate are si certificat de calitate TUV. Produsul de pe locul 2 din top-ul ce anunta cea mai buna masina de gaurit, are un motor destul de puternic, capabil sa ofere o viteza de 3000 de rotatii pe minuta. Datorita sistemului de reglare a vitezei, dar si functiei revers, Trotec PHDS 10-230V are utilizari universale.  Cu acest produs puteti face gauri cu diferite diametre in diverse materiale (lemn, beton, metal), puteti insuruba ori desuruba, iar functia de percutie permite abordarea materialelor cu duritate sporita.

Trotec PHDS 10-230V are maner detasabil cu rabatare la 360 grad, respectiv masina poate fi folosita fara probleme cat de dreptaci atat si de stangaci.

Cea mai buna masina de gaurit - Trotec PHDS 10-230V

4. DeWalt DWD530KS – verifica pretul aici – putere de 1300 wati, viteza maxima 3500 rpm, functie revers, protectie suprasarcina, cuplu maxim – 40 nm. DeWalt DWD530KS are cel mai puternic si rezistent motor printre unitatile prezente in top. Cu un cuplu de 40 Nm poti face foarte mult
DeWalt DWD530KS are o greutate destul de mare – 2,9 kilograme, insa acest aspect nu face aparatul mai greu de utilizat, ba din contra, da senzatia de siguranta si putere. DWD530KS nu a fost numita cea mai buna masina de gaurit din cauza pretului de achizitie care poate depasi 1200 lei. In comparatie cu masinile de pe primele 2 locuri, DeWalt DWD530KS este un produs cu pretul semnificat mai mare, dar specificatiile tehnice avansate si calitatea materialelor, aduc aceasta masina de gaurit printre favoritele noastre.

Cea mai buna masina de gaurit - DeWalt DWD530KS

Varianta ieftina

5. Bosch EasyImpact 540 – verifica pretul aici – motor de 550 wati, viteza variabila pana la 3000 rpm, functie percutie, numar maxim de percutii – 33000, cuplu maxim de torsiune 11 nm. Bosch EasyImpact 540 este o masina de gaurit cat se poate de reusita, cu un sistem de reglare a vitezei bun.

Cea mai buna masina de gaurit - Bosch EasyImpact 540

Cea mai buna masina de gaurit: concluzie

Daca aveti nevoie de o masina de gaurit rezistenta, cu utilizari de o frecventa medie, cea mai buna alegere ar fi Einhell TC-ID 1000 E . Daca va dotiti un aparat cu capacitati mai mari pe beton, este recomandabila masina de gaurit DeWalt DWD530KS.

Tot DeWalt DWD530KS ar fi cea mai buna bormasina pentru utilizarea intensa.

Citeste si:

Top 5 polizoare unghiulare dupa raportul calitate/pret

Frigider side by side: top 10 cele mai bune frigidere side by side

Cea mai buna masina de gaurit

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 7.161)
(2 evaluare, 2 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne