(Imagine: Cea mai buna masina de gaurit - DeWalt DWD530KS)
Comentarii (0)
Vizualizari (11.181)
(4 evaluare, 4 voturi)
15 iulie 2022
de CelMaiBun

Cea mai buna masina de gaurit: top 5 bormasini cu percutie si fara

Care este cea mai buna masina de gaurit? Care este cea mai puternica masina de gaurit? Care este cea mai rezistenta masina de gaurit? Acestea-s cele 3 intrebari la care ne-am propus sa gasim raspunsuri. Mai mult, am creat si un top 5 al masinilor de gaurit in cadrul caruia, am raportat capacitatile tehnice ale fiecarui produs la pretul de achizitie.

Cea mai buna masina de gaurit: top 5 bormasini

1. Bosch Professional GSB 16 RE

Bosch Professional GSB 16 RE – verifica pretul aici – este un aparat cu puterea maxima de 750 wati, viteza maxima de 2800 rotatii pe minuta, functie percutie cu 47600 batai pe minuta si functie Auto-lock pentru schimbarea rapida a burghielor. Imaginea este completata de materialele de calitate si constructia gandita foarte bine. Cam asa se obtine cea mai buna masina de gaurit.
Bosch Professional GSB 16 RE e un aparat puternic si rezistent.  Bosch are o reputatie buna spre foarte buna, iar aparatele din gama Professional sunt renumite pentru durabilitate.

Cea mai buna masina de gaurit - Bosch Professional GSB 1600 RE

2. Bosch Professional GSB 18-2 RE

Bosch Professional GSB 18-2 RE – verifica pretul aici – putere 800 wati, viteza maxima 3000 rpm, moment maxim insurubare 24 nm, functie revers, mandrina din metal. Bosch este unul din cei mai mari producatori de scule electrice, deci aparitia sa in top este cat se poate de normala. Bormasina GSB 1600 RE este destinata lucrarilor de tip profesional pe lemn, metal si beton – cel putin asta sustine producatorul. Unitatea de pe locul 2 din top-ul pentru cea mai buna masina de gaurit se poate lauda cu materiale de o calitate buna spre foarte buna, putere mare si un pret cat se poate de corect pentru ce are de oferit aparatul.

Cea mai buna masina de gaurit cu percutie Bosch - Bosch Professional GSB 18-2 RE

3. Bosch Professional GSB 24-2

Bosch Professional GSB 24-2 – verifica pretul aici – putere de 1100 wati, viteza maxima 3000 rpm, functie revers, protectie suprasarcina, cuplu maxim – 40 nm. Bosch Professional GSB 24-2 are cel mai puternic si rezistent motor printre unitatile prezente in top. Cu un cuplu de 40 Nm poti face foarte multe.
Bosch Professional GSB 24-2 are o greutate destul de mare – 2,9 kilograme, insa acest aspect nu face aparatul mai greu de utilizat, ba din contra, da senzatia de siguranta si putere. Bosch Professional GSB 24-2 nu a fost numita cea mai buna masina de gaurit din cauza pretului de achizitie care poate depasi 1000 lei. In comparatie cu masinile de pe primele 3 locuri, Bosch Professional GSB 24-2 este un produs cu pretul semnificat mai mare, dar specificatiile tehnice avansate, calitatea materialelor si faptul ca vine cu cutie de transport, aduc aceasta masina de gaurit printre favoritele noastre.

Cea mai buna masina de gaurit - Bosch Professional GSB 24-2

4. Trotec PHDS

Trotec PHDS – verifica pretul aici – motor de 650 wati, viteza maxima de 3000 rpm, moment maxim de torsiune de 7,5 nm, functie revers si functie percutie cu 48000 batai pe minuta. Un aparat destul de compact, cu greutatea de 2 kilograme, care pe langa toate are si certificat de calitate TUV. Produsul de pe locul 3 din top-ul ce anunta cea mai buna masina de gaurit, are un motor destul de puternic, capabil sa ofere o viteza de 3000 de rotatii pe minuta. Datorita sistemului de reglare a vitezei, dar si functiei revers, Trotec PHDS 10-230V are utilizari universale.  Cu acest produs puteti face gauri cu diferite diametre in diverse materiale (lemn, beton, metal), puteti insuruba ori desuruba, iar functia de percutie permite abordarea materialelor cu duritate sporita.

Trotec PHDS 10-230V are maner detasabil cu rabatare la 360 grad, respectiv masina poate fi folosita fara probleme cat de dreptaci atat si de stangaci.

Cea mai buna masina de gaurit - Trotec PHDS 10-230V

5. Bosch EasyImpact 600 – cea mai buna masina de gaurit ieftina

Bosch EasyImpact 600 – verifica pretul aici – motor de 600 wati, viteza variabila pana la 3000 rpm, functie percutie, numar maxim de percutii – 45000, cuplu maxim de torsiune 15 nm. Bosch EasyImpact 600 este o masina de gaurit cat se poate de reusita, cu un sistem de reglare a vitezei bun si un pret excelent.

Cea mai buna masina de gaurit ieftina - Bosch EasyImpact 600

Cea mai buna masina de gaurit: concluzie

Daca aveti nevoie de o masina de gaurit rezistenta, cu utilizari de o frecventa medie, cea mai buna alegere ar fi Black & Decker BEH710-QS . Daca va dotiti un aparat cu capacitati mai mari pe beton, este recomandabila masina de gaurit METABO SBEV 1300-2.

Tot METABO SBEV 1300-2 sau Bosch Professional GSB 18-2 RE ar fi cele mai bune bormasini pentru utilizarea intensa.

Citeste si:

Top 5 polizoare unghiulare dupa raportul calitate/pret

Frigider side by side: top 10 cele mai bune frigidere side by side

Cea mai buna masina de gaurit

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 11.181)
(4 evaluare, 4 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne