Cea mai buna statie de calcat - top 5 statii, sfaturi si oferte
(Imagine: Cea mai buna statie de calcat - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (12.471)
Rate it!
1 martie 2019
de CelMaiBun

Cea mai buna statie de calcat : top 5 statii de calcat

Recent am realizat un top al fiarelor de calcat, acum a venit timpul sa anuntam care dupa parerea noastra este cea mai buna statie de calcat conform raportului calitate/pret.

In dotarile oricarei locuinte trebuie sa intre un fier de calcat calitativ. Daca insa va doriti ceva mai eficient, atunci aveti nevoie de o statie de calcat. Aceasta se deosebeste de ruda sa prin faptul ca elimina o cantitate de abur mult mai mare, permite calcatul vertical, iar alimentarea cu apa are loc mai rar.

Daca ati decis sa cumparati o statie de calcat, nu faceti alegerea intamplator. Analizati foarte bine produsele aflate in oferta. Aveti grija sa alegeti o statie puternica, cu un jet de abur semnificativ mai mare decat cel prestat de fiarele de calcat clasice, alimentarea cu apa sa fie facila, iar utilizarea cat mai confortabila. Ultimul aspect presupune materiale calitative la exterior, dar si un maner executat astfel incat sa se aseze cat mai bine in mana.

Pentru a pune in practica cele spuse mai sus, va propunem un top, cu 5 statii de calcat, care credem noi ca detin calitatile necesare pentru fi cumparate.

Cea mai buna statie de calcat - Tefal GV7558 Express Easy Control

Cea mai buna statie de calcat: top 5

1. Tefal GV7558 Express Easy Control – putere – 2400W, jet de abur maxim – 500 g/min, debit de abur maxim continuu – 120 g/min, presiune – 6,5 bar, capacitate rezervor – 1,7 litri, 6 trepte de viteza, talpa cu autocuratare, oprire automata, sistem de blocare, setare eco pentru un consum de energie redus.

Suntem cat se poate de increzuti ca Tefal GV7558 este cea mai buna statie de calcat dupa raportul calitate pret. Este incredibil cat abur poate genera aparatul, dar si cat de usor acesta calca cutele, indiferent de complexitatea lor. Tefal GV7558 nu este un produs foarte ieftin, insa daca doriti sa reduceti timpul dedicat calcatului, acest aparat ar fi cel mai potrivit. Va asiguram ca dupa ce-l veti incerca, ideea revenirii la un aparat de calcat clasic va disparea pentru totdeauna din constiinta dvs..

Pretul lui Tefal GV7558 poate fi verificat aici.

2. Tefal Express Compact GV7093 – putere – 2200W, jet de abur maxim – 260 g/min, debit de abur maxim continuu – 100, presiune – 5 bari, capacitate rezervor – 1,6 litri, talpa din durilium cu autocuratare, oprire automata, calcare pe verticala – nu, sistem de blocare, setare eco ce reduce consumul cu 20%.

Tefal  GV7093 este o statie de calcat mai accesibila, pretul normal situandu-se chiar la nivelul mediei de piata pentru acest tip de produse, iar la promotie, aparatul poate fi gasit si la mai putin de 500 lei. In aceste cazuri unitatea de pe locul 2 din top-ul ce anunta cea mai buna statie de calcat devine o oferta chiar foarte atractiva. Tefal GV7093, desi nu este extrem de puternica, se descurca foarte bine. Statia este capabila un jet de abur consistent, ba chiar sa calce mai multe straturi de haine simultan. Timpul necesar incalzirii este de aproximativ 2 minute.

Pretul lui Tefal GV7093 Effectis Easy Plus poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Tefal Express Compact GV7093

3. Philips FastCare Compact GC6709/20 – putere – 2400W, jet de abur maxim – 200 g/min, debit de abur maxim continuu – 110 g/min, presiune – 5,2 bar, capacitate rezervor – 1,3 litri, talpa cu autocuratare, oprire automata, calcare pe verticala, sistem de blocare, greutate mica.

Philips FastCare Compact GC6709/20 este cea mai ieftina statie de calcat din clasament. Totusi unitatea este destul de puternica, se incălzește repede, iar greutatea mica – 2,9 kg, face utilizarea extrem de confortabila. Unul din cele mai mari dezavantaje ale statiei este rezervorul de apa cu capacitatea ce masoara doar 1,3 litri. Cu aceasta rezerva de apa, Philips FastCare Compact GC6709/20 este capabil sa ofere abur pentru aproximativ 18-20 minute de functionare continua.

Pretul statiei de calcat Philips FastCare Compact GC6709/20 poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Philips FastCare Compact GC6709 20

4. Bosch TDS8060 – putere – 2400, jet de abur maxim – 520 g/min, debit de abur maxim continuu – 120 g/min, presiune – 7,2 bar, capacitate rezervor – 1,8 litri, talpa cu autocuratare, oprire automata, calcare pe verticala, sistem de blocare, greutate – 4,9 kg.

Bosch TDS8060 este o statie de calcat destul de scumpa. Si-a gasit totusi un loc in top datorita eficientei sale. Bosch TDS8060 este o statie extrem de puternica, iar jetul sa de abur patrunde usor prin orice tesut, asigurand pe de o parte o calcare mult mai simpla a cutelor, iar pe de alta parte, excluzand posibilitatea arderii materialului.

Pretul statiei de calcat Bosch TDS8060 poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Bosch TDS8060

5. Philips Fast Care GC7715/80 – putere – 2400W, jet de abur maxim – 245 g/min, debit de abur maxim continuu – 120 g/min, presiune – 5,5 bar, capacitate rezervor – 2,2 litri, talpa cu autocuratare, oprire automata, calcare pe verticala, sistem de blocare.

Philips GC7715/80, ocupantul locului 5 in clasamentul ce anunta cea mai buna statie de calcat, a primit in general review-uri bune, totusi am sesizat ca in unele cazuri, cumparatorii se plang ca statia lasa urme de calcar pe haine. Fenomenul insa nu e nici pe departe regulat, iar pretul bun, debitul mare abur si rezervorul incapator compenseaza foarte bine acesta minus.

Pretul poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Philips GC7715 80

Cea mai buna statie de calcat

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 12.471)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne