Cea mai buna statie de calcat - top 5 statii de calitate, sfaturi si oferte
1 mai 2019
de CelMaiBun

Cea mai buna statie de calcat : top 5 statii de calcat

Recent am realizat un top al fiarelor de calcat, acum a venit timpul sa anuntam care dupa parerea noastra este cea mai buna statie de calcat conform raportului calitate/pret.

In dotarile oricarei locuinte trebuie sa intre un fier de calcat de calitate. Daca insa va doriti ceva mai eficient, atunci aveti nevoie de o statie de calcat. Aceasta se deosebeste de ruda sa prin faptul ca elimina o cantitate de abur mult mai mare, permite calcatul vertical, iar alimentarea cu apa are loc mai rar.

Daca ati decis sa cumparati o statie de calcat, nu faceti alegerea intamplator. Analizati foarte bine produsele aflate in oferta. Aveti grija sa alegeti o statie puternica, cu un jet de abur semnificativ mai mare decat cel prestat de fiarele de calcat clasice, alimentarea cu apa sa fie facila, iar utilizarea cat mai confortabila. Ultimul aspect presupune materiale calitative la exterior, dar si un maner executat astfel incat sa se aseze cat mai bine in mana.

Pentru a pune in practica cele spuse mai sus, va propunem un top, cu 5 statii de calcat, care credem noi ca detin calitatile necesare pentru fi cumparate.

Cea mai buna statie de calcat: top 5

1. Philips PerfectCare Viva GC7057/20 – putere – 2400W, jet de abur maxim – 340 g/min, debit de abur maxim continuu – 120, presiune – 6 bari, capacitate rezervor – 2 litri, talpa SteamGlide Plus cu finisaj din ceramica, oprire automata, calcare pe verticala – Da, sistem de blocare, setare eco ce reduce consumul cu 20%.

Philips PerfectCare Viva GC7057/20 este o statie de calcat destul de accesibila, pretul normal situandu-se chiar la nivelul mediei de piata pentru acest tip de produse, iar la promotie, aparatul poate fi gasit si la mai putin de 750 lei. In aceste cazuri, liderul clasamentului ce anunta ce anunta cea mai buna statie de calcat devine o oferta extrem de atractiva. Gratie puterii mari, PerfectCare Viva GC7057/20 se descurca foarte bine. Statia este capabila un jet de abur consistent, ba chiar sa calce mai multe straturi de haine simultan. Timpul necesar incalzirii este de aproximativ 2 minute.

Pretul lui Philips PerfectCare Viva GC7057/20 poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Philips PerfectCare Viva GC7057 20

2. Bosch TDS2110 – putere – 2400W, jet de abur maxim – 180 g/min, debit de abur maxim continuu – 100 g/min, presiune – 4,3 bar, capacitate rezervor – 1,5 litri, talpa cu autocuratare cu indicator pentru curatare, oprire automata, sistem de blocare, greutate redusa.

Bosch TDS2110 este cea mai ieftina statie de calcat din clasament. Totusi unitatea este destul de puternica, se incălzește repede, are un sistem de alimentare cu apa foarte simplu, iar greutatea mica – 3 kg, face utilizarea extrem de confortabila. Unul din cele mai mari dezavantaje ale statiei este cantitatea de abur. Nu ca aceasta ar fi putina, insa in unele cazuri ( ex. lenjeriile de pat groase) e nevoie de mai multa insistenta.

Pretul statiei de calcat Bosch TDS2110 poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Bosch TDS2110

3. Braun IS3041WH-EASY – putere – 2400, jet de abur maxim – 310 g/min, debit de abur maxim continuu – 120 g/min, presiune – 5 bar, capacitate rezervor – 2 litri, sistem de curatare automata cu senzor de curatare, oprire automata, sistem anti-picurare, sistem de blocare, greutate – 4,8 kg.

Braun IS3041WH-EASY este o statie de calcat cu un pret mediu. Si-a gasit totusi un loc in top datorita eficientei sale. Braun IS3041WH-EASY este o statie puternica, cu o talpa ce aluneca foarte usor. Jetul sa de abur patrunde prin orice tesut, asigurand pe de o parte o calcare mult mai simpla a cutelor, iar pe de alta parte, excluzand posibilitatea arderii materialului.

Pretul statiei de calcat Braun IS3041WH-EASY poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Braun IS3041WH-EASY

4. Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0 – putere – 2600W, jet de abur maxim – 550 g/min, debit de abur maxim continuu – 160 g/min, presiune – 7,8 bar, capacitate rezervor – 1,9 litri, cablu de alimentare de 1,7 metri, talpa cu autocuratare, oprire automata, sistem de blocare, setare eco pentru un consum de energie redus.

Daca era sa judecam doar dupa performantele tehnice, Tefal  GV9571E0 era cea mai buna statie de calcat dupa raportul calitate pret. Este incredibil cat abur poate genera aparatul, dar si cat de usor acesta calca cutele, indiferent de complexitatea lor. Tefal  GV9571E0 nu este un produs foarte ieftin, insa daca doriti sa reduceti timpul dedicat calcatului, acest aparat ar fi cel mai potrivit. Va asiguram ca dupa ce-l veti incerca, ideea revenirii la un aparat de calcat clasic va disparea pentru totdeauna din constiinta dvs..

Pretul lui Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0 poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Tefal Pro Express Ultimate Care GV9571E0

5. Rowenta Silence Steam DG8996F0 – putere – 2400W, jet de abur maxim – 500 g/min, debit de abur maxim continuu – 120 g/min, presiune – 7,5 bar, capacitate rezervor – 1,4 litri, talpa rezistenta la zgarieturi, oprire automata, calcare verticala, sistem de blocare.

Rowenta Silence Steam DG8996F0, ocupantul locului 5 in clasamentul ce anunta cea mai buna statie de calcat, e un aparat puternic performant. Mai mult decat atat, Rowenta Silence Steam DG8996F0 e una din cele mai silentioase statii de calcat de pe piata. Aburul este produs in cantitati impresionate si gratie sistemului Microsteam400 este distribuit uniform. Probabil aceasta este expicatia performantelor pe care le-a demonstrat statia.

Pretul poate fi verificat aici.

Cea mai buna statie de calcat - Rowenta Silence Steam DG8996F0

Cea mai buna statie de calcat

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 12.802)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne