(Imagine: Cea mai ieftina masina de spalat rufe - foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (478)
(Nu există încă evaluări)
11 martie 2021
de CelMaiBun

Cea mai ieftina masina de spalat rufe: top masini cu pret mic

Astazi cautam cea mai ieftina masina de spalat rufe de 7, 8 si 9 kilograme. Chiar daca pretul e principalul factor de decizie, am inclus in top doar aparate cu performante decente si fara mari probleme legate de fiabilitate. Cu alte cuvinte cautam cele mai ieftine masini de spalat rufe care merita cumparate. Iata care sunt acestea. 

Cea mai ieftina masina de spalat rufe de 7 kilograme

Beko WUE7636X0A

Vezi pretul actualizat aici

Capacitate 7 kilograme, dimensiuni – 84 x 60 x 49 cm, 15 programe de functionare, bluetooth, viteza de stoarcere – 1200 rpm, motor inverter, consum de curent 173 – kWh pe an, consum apa – 10340 litri pe an, functie AddXtra pentru adaugarea de articole dupa inceperea programului de spalare. 

Beko WUE7636X0A, cea mai ieftina masina de spalat de 7 kilograme este un produs aproape lipsit de cusururi. Unitatea ce se gaseste la preturi mai mici de 1300 lei e compacta (Slim), are multe programe de functionare, spala bine, consuma putin curent electric si ofera conexiune bluetooth la telefon. Mai mult decat atat, are o functie ce se intalneste de obicei doar la cele mai bune masini de spalat rufe. Este vorba despre AddXtra, o functionalitate ce va permite sa adaugati articole in tambur chiar si dupa inceperea programului de spalare. Functii asemenatoare am vazut la unele modele Samsung, LG si Bosch, dar toate aveau preturi mult mai mari. Ar fi insa de mentionat ca articolele suplimentare pot fi adaugate in primele 5 minute ale programului.

Functionarea este aproape ireprosabile. Hainele sunt curatate bine, masina de spalat fiind inzestrata si cu tehnologie ce trateaza rufele delicate cu abur, iar daca doriti puteti controla procesul de la distanta, folosind smartphone-ul si aplicatia HomeWhiz. In plus, pentru dimensiunile sale, Beko WUE7636X0A este suprizator de stabila in timpul stoarcerii (cu conditia ca masina de spalat e montata corespunzator).

Cea mai ieftina masina de spalat rufe Beko WUE7636X0A

Cea mai ieftina masina de spalat rufe de 8 kilograme

Whirlpool FFB8248SVE

Vezi pretul actualizat aici

Capacitate 8 kilograme, dimensiuni – 84,5 x 59,5 x 63 cm, 14 programe de functionare, viteza de stoarcere – 1200 rpm, motor inverter, consum de curent 137 – kWh pe an, consum apa – 11900 litri pe an, tehnologie al 6-lea simt, functie Freshcare, program reimprospatare

Whirlpool FFB8248SVE, cea mai ieftina masina de spalat rufe de 8 kilograme, a demonstrat ca este un produs aproape perfect. Spala excelent, consumul de energie electrica este printre cele mai mici de pe piata, iar stabilitatea din timpul stoarcerii e motiv serios pentru invidie din partea rivalilor. Whirlpool FFB8248SVE vine cu un program scurt de 30 de minute si incarcare maxima de 4,5 kilograme, iar daca ati uitat cumva sa scoateti rufele din cuva, tehnologia Freshcare va avea grija sa le mentina prospetimea timp de 6 ore.

Whirlpool FFB8248SVE e una dintre cele mai stabile masini de spalat, performanta ce se datoreaza inclusiv adancimii sporite, respectiv bazei mai mari. Prin urmare, daca va doriti un dispozitiv compact, va trebui probabil sa cautati alte variante. Whirlpool FFB8248SVE numai mica nu e. Tot la minusuri ar fi de mentionat faptul ca viteza de stoarcere la programul de 30 minute, este limitata la 800 rotatii pe minut.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe - Whirlpool FFB8248SVE

Cea mai ieftina masina de spalat rufe de 9 kilograme

Arctic AB91223XLW5

Vezi pretul actualizat aici

Capacitate 9 kilograme, dimensiuni – 84 x 60 x 64cm, 15 programe de functionare, viteza de stoarcere – 1200 rpm, motor inverter, consum de curent 195 – kWh pe an, consum apa – 10800 litri pe an (calculat din 220 de cilcluri de spalare standard pe an), functie Add-In pentru adaugarea de articole dupa inceperea programului de spalare. 

Daca cautati cea mai ieftina masina de spalat rufe de 9 kilograme, Arctic AB91223XLW5 ar fi cu siguranta o alegere cat se poate de inspirata. Pentru pretul sau (sub 1500 lei) unitatea este foarte bine dotata. Aceasta are 15 programe de functionare, usa cu diametru de 34 centimetri, functie pentru adaugarea de articole dupa startul programului (max. 5 minute) si un sistem ce distribuie uniform rufele pentru limitarea vibratiile.

Programele de spalare sunt cat se poate de diverse si satsifac cam toate necesitatile unei familii formate din 4-6 persoane. Astfel, daca aveti de spalat cateva haine cu grad de murdarire moderat, puteti folosi programul Expres 14. Acesta dureaza doar 14 minute si spala pana la 2 kilograme de rufe. Daca cineva din familie este alergic, optati pentru programul Antilergic+, iar pentru curatarea rufelor delicate, aveti la dispozitie programele „Spalare manuala” si „Materiale delicate”. Mai mult, masina de spalat are sisteme automate pentru dozarea optima a detergentului si a apei.

Arctic AB91223XLW5 nu are conexiune pentru smartphone.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe - Arctic AB91223XLW5

Citeste si:

Top uscatoare de rufe

Cea mai ieftina masina de spalat rufe

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 478)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne