Cea mai ieftina masina de spalat rufe: top 5 masini accesibile
Curs Valutar BNR 2019-02-22 EUR - 4.7619 USA - 4.1988
, °
10 august 2018
de CelMaiBun

Cea mai ieftina masina de spalat rufe: top 5 masini accesibile

Ne-am propus astazi sa gasim cea mai ieftina masina de spalat rufe cu incarcare frontala. Acum cateva saptamani am realizat un clasament al masinilor de spalat rufe, insa atunci pretul produselor nu era cel mai important criteriu de departajere, astazi insa, vom atrage atentia in primul rand la pretul de achizitie a fiecarei masini de spalat analizate. Mai mult, vom incerca sa sa gasim 5 masini de spalat rufe cu cele mai mici preturi si nu doar una.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe: top 5

Inainte sa trecem la clamentul cu cele mai ieftine masini de spalat, avem de facut cateva remarci. 1. Analizam doar masinile de spalat automate, deci unitatile semi-automate care inca sunt prezente pe piata nu sunt luate in calcul. 2. Vom include in top doar masini de spalat cu incarcare frontala. 3. Un brand poate fi reprezentat in top de maxim o masina de spalat, dorindu-ne astfel sa va oferim modele mai diverse ce provin de la producatori diferiti. 4. Criteriul principal de alegere este pretul. Chiar daca cea mai ieftina masina de spalat rufe are specificatii tehnice semnificativ inferiore altei unitati, prima oricum va ocupa locul de frunte in clasament dat fiind pretul mai mic.

Acum sa trecem la treaba.
1. Albatros AWM1062A+ este cea mai ieftina masina de spalat rufe automata cu capacitatea de 6 kg accesibila la moment pe piata. Unitatea corespunde clasei energetice A+, are o capacitate maxima de incarcare de 6 kg, viteza de centrifugare este de 1000 rpm, are 23 programe printre care una de spalare rapida, iar pretul nu depasete prea mult pragul de 800 lei. Adevarul e ca aceasta masina de spalat nu este tocmai simplu de gasit. Noi am dat peste Albatros AWM1062A+ in oferta de masini de spalat a celor de la Cel.ro. Pretul ei poate fi consultat AICI.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe - Albatros AWM1062A+

2. Studio Casa Bianco WMLED1006 – verifica pretul aici – o alta masina de spalat rufe de 6 kg care poate fi etichetata fara probleme drept ieftina. Bianco WMLED1006 se incadreaza in clasa energetica A++, are 15 programe de spalare (printre care unul scurt de 15 minute) si un pret mai mic de 1000 lei.

Nu e cea mai eleganta si nici cea mai silentioasa masina de spalat rufe din lume, dar pretul si specificatiile sale compenseaza numai bine aceste mici neplaceri.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe - Studio Casa Bianco WMLED1006

3. Heinner HWM-5080++ este o masina de spalat rufe ieftina destul de populara. Aceasta are o capacitate de incarcare maxima de 5 kg, 8 programe de spalare cu una de 15 minute, 800 rpm viteza de uscare, iar consumul de curent se incadreaza in Clasa A++. Pretul masinii de spalat rareori depaseste 850 lei. Pretul si mai multe informatii referitoare la Heinner HWM-5080++ pot fi consultate AICI.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe - Heinner HWM-5080VA++

4. Arctic APL51011BDW3 este o masina de spalat foarte buna pentru pretul sau. Capacitatea sa de incarcare masoara 6 kilograme, iar viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm. Pretul lui Arctic APL51011BDW3 este in jur de 900 lei ori chiar mai putin.
Pretul masinii de spalat poate fi verificat AICI.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe - Arctic APL51011BDW3

5. Indesit IWSC51051CECO este o masina de spalat cu 16 programe de spalare printre care una de spalare rapida. Indesit IWSC51051CECO poate spala un maxim de 5 kg de rufe, iar uscarea are loc la o viteza maxima de 1000 rpm. Masina de spalat de pe locul 5 este destul de eficienta cat din punct de vedere energetic (A+), atat si din punct de vedere al consumului de apa – 6763 litri anual.
Pretul lui Indesit IWSC51051CECO poate fi consultat AICI.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe: concluzie

Daca ar fi sa recomandam o masina de spalat din cele 5 propuse mai sus, am opta pentru Arctic EF6100A+. Aceasta nu e cea mai ieftima masina de spalat rufe de pe piata, insa dupa parerea noastra anume ea prezinta un raport calitate/pret optim.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe: top 5

Cea mai ieftina masina de spalat rufe Indesit IWSC51051CECO

Top-ul general al masinilor de spalat rufe, poate fi consultat aici.

Cea mai ieftina masina de spalat rufe: concluzie

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 4.638)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne