(Imagine: Cel mai bun amestecator electric - top 5 mixere - foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (245)
(Nu există încă evaluări)
25 mai 2022
de CelMaiBun

Cel mai bun amestecator electric: top 5 mixere vopsea si mortar

Pentru mixarea rapida a mortarului sau a vopselei aveti nevoie de cel mai bun amestecator electric. Prin „cel mai bun” se are un vedere un aparat puternic, rezistent si cu un pret modest. Amestecatoarele electrice sunt dispozitive destul de simple, care fac un singur lucru, de aceea, nu are rost sa cumparati un mixer foarte scump. E deja demonstrat ca si unitatile de 300 – 400 lei se descurca de minune si sunt cat se poate de robuste.

Cel mai bun amestecator electric: top 5 

Iata cum arata topul in care mixerele electrice sunt aranjate in ordinea descresctoare a raportului calitate/pret.

1. Steinhaus PRO-MX1800 – cel mai bun amestecator electric

Verifica pretul aici

Steinhaus PRO-MX1800 e cu siguranta unul dintre cele mai bune amestecatoare electrice din perspectiva raportului calitate/pret. Aparatul e dotat cu un motor de 1800W, care s-a dovedit foarte puternic si robust, insa pornirea e lina, iar viteza e reglabila. Cu alte cuvinte, Steinhaus PRO-MX1800 e usor de folosit si are putere pentru orice fel de lucrare. In plus, mixerul vine cu propria cutie de transport si o paleta de 135 mm. Aveti deci cam tot ce trebuie pentru a incepe treaba.

Cel mai bun amestecator electric - Steinhaus PRO-MX1800

2. Alpin Profi

Verifica pretul aici

Paradoxal, dar Alpin Profi e cel mai puternic mixer din clasament, dar si ce mai ieftin. Aparatul dotat cu motor de 2100W are si buton rotativ cu 6 pozitii pentru reglarea vitezei, care in treapta a 6-a poate sa atinge 800rpm. Astfel, se obtine un amestec omogen indiferent de natura si consistenta materialului. In plus, malaxorul vine cu o paleta de 140 mm, numai buna pentru acest motor.  Aparatul e destul de masiv, insa controlul nu prezinta mari probleme, startul fiind cat se poate de lin, iar comportamentul mixerului previzibil. Din minusuri am mentiona lipsa cutiei de transport.

Cel mai bun malaxor electric - Alpin Profi

3. Steinhaus PRO-MX1400

Verifica pretul aici.

Steinhaus PRO-MX1400 este inca un amestecator electric ieftin si rezistent. Chiar daca producatorul il incadreaza in clasa „hobby”, sa stiti ca mixerul face fata si la lucrul de santier. Aparatul are motor de 1400W, plus variator de viteza si o turatie maxima de 850 rpm. Pornirea e lenta si chiar daca paleta din dotare masoara 140 mm, nu veti avea probleme in a controla amestecatorul. Din pacate Steinhaus PRO-MX1400 vine fara cutie de transport. In rest, nimic de reprosat.

Cel mai bun amestecator electric - Steinhaus PRO-MX1400

4. Wolfson WFS065

Verifica pretul aici

Wolfson este un producator care s-a recomandat prin dispozitive cu preturi accesibile si performante decente. Wolfson WFS065 este un amestecator electric cu motor de 1300W si variator de turatii (max 700rpm). Aparatul e unul dintre cele mai compacte mixere de pe piata, deci e usor de utilizat si transportat. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun malaxor elecctric - Wolfson WFS065

5. DeWalt DWD241 – cel mai bun amestecator electric pentru santier

DeWalt DWD241 este probabil cel mai bun amestecator electric pentru utilizari cu intensitate sporita. Aparatul este dotat cu un motor exceptional de 1800W, iar producatorul a prevazut multiple setari de putere si viteza. In plus, DeWalt DWD241 vine cu o paleta de 160mm, numai buna pentru amestecarea mortarului in cantitati mari. Inca ceva, vorbind despre calitatea materialelor si confortul utilizarii, DeWalt DWD241 e clar peste concurenta, insa si pretul e din alta liga.

Cel mai bun amestecator electric pentru mortar - DeWalt DWD241

Cel mai bun amestecator electric

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 245)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne