(Imagine: Cel mai bun aparat de ras foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (13.793)
(3 evaluare, 3 voturi)
24 iunie 2023
de CelMaiBun

Cel mai bun aparat de ras electric: top 5 aparate electrice si sfaturi

Multi barbati se intreaba care este cel mai bun aparat de ras electric. Am decis sa venim cu propriul raspuns la aceasta intrebare. Mai mult, vom propune 5 aparate care dupa parerea noastra merita achizitioanate. 

Sa stiti ca alegerea unui aparat de ras bun nu e chiar asa simpla. Problema presupune multe aspecte si luarea multor decizii mici dar importante inaintea luarii deciziei mari. Cap rotativ sau sita, pretul maxim, brandul, modul de curatare, pretul accesoriilor. Cam asta ar fi grila de intrebari la care cumparatorul ar trebui sa aleaga varianta corecta.

Cel mai bun aparat de ras electric: cap rotativ sau sita

Una din cele mai mari dileme la achizitia aparatului de ras electric, este alegerea intre un produs cu lame rotative sau unul cu sita.

Ce este un aparat de ras cu cap rotativ?

Aparatele de ras cu cap rotativ, utilizeaza pentru taierea parului facial lame ce se rotesc la viteze foarte mari. Pentru că cele 2 sau 3 lame se rotesc independet una de cealalta, acest tip de aparate de ras se descurca mai bine decat cele cu sita la taierea parului de pe liniile de contur ale fetei. Plus la asta, aparatele de ras cu cap rotativ sunt mai silentioase, taie mai usor firele lungi de par si permit utilizarea practic in orice directie: sus-jos, dreapta-stanga, pe diagonala si chiar in cerc.

Ce este un aparat de ras cu sita?

Aparatele de ras cu sita au in spatele unor folii subtiri de otel perforat niste lame ce oscileaza cu frecventa marita. Foliile din otel au drept scop ridicarea si apropierea firelor de cele 3 sau 5 lame ale aparatului. Numarul de lame determina dimensiunea capului de ras. Aparatele de ras cu sita sunt ceva mai galagioase ca cele rotative, au nevoie de curatari mai frecvente, se descurca mai greu cu firele lungi si groase de par si sunt si ceva mai scumpe. Din aceste cauze, multa lume este de parere ca aparatele de ras cu cap rotativ sunt cele mai bune. Dupa parerea noastra nu e chiar asa. Pana la urma preferintele cumparatorului sunt cele mai importante, iar un aparat de ras va livra rezultate excelente numai daca este utilizat si intretinut corect. In plus, trebuie sa retineti ca ar putea fi nevoie si de cateva saptamani pentru ca piele sa se adapteze la noul aparat de ras. Din aceste motive nu este neaparat sa optati pentru  aparat de ras foarte scump.

Cel mai bun aparat de ras electric: sfaturi

Aparat de ras cu cap flexibil/pivotant: o conditie foarte importanta. Capul flexibil va asigurara raderea uniforma si eficienta indiferent de geometria fetei.

Rezistenta la apa: O parte din aparatele de ras electrice sunt rezistente la apa. Cu alte cuvinte, va puteti barbieri cu ele chiar si in dus. Din pacate aceste produse au preturi mai mari decat cele capabile sa functioneze doar pe uscat. Totusi un aparat de ras rezistent la apa promite sa aiba o durata de viata mai lunga.

Atentie, a nu se confunda aparatele lavabile cu cele rezistente la apa. Unitatile labavile permit doar curatarea lamelor cu apa, iar utilizarea lor in mediu umed este strict interzisa.

Alimentare – baterie vs cablu: Recomandam achizitia unui aparat de ras cu baterii reincarcabile. Astfel in timpul functionarii nu va fi nevoie sa conectati aparatul la retea, asigurandu-va astfel mai multa mobilitate.

Aparat de ras cu cap rotativ vs aparat cu sita: chiar daca aceasta decizie se ia individual de la caz la caz, putem spune ca pentru persoanele ce se barbieresc zilnic cel mai bun aparat de ras este cel cu sita. Barbatii care fac acest procedeu o data la cateva zile, pot achizitiona fara probleme un aparat de ras cu cap rotativ.

Cel mai bun aparat de ras electric: top 5

Iata cum arata varianta scurta a clasamentului:

1. Braun Series 6 61-B1500s

2. Philips Shaver Series 5000 S5887/10

3. Philips Seria1000 S1332/41

4. Braun Series 9 Pro 9417s

5. Philips Shaver Seria 7000 S7882/55

1. Braun Series 6 61-B1500s – cel mai bun aparat de ras electric

Braun Series 6 61-B1500s – verifica pretul aici – dupa parerea noastra cel mai bun aparat de ras electric. Spunem asta din mai multe motive:

– rade foarte bine si precis

– nu irita pielea

– are acumulatori ce asigura autonomie de pana la 60 minute

– se incarca foarte repede

– e bun si pentru ingijirea barbii

– se curata foarte simplu

– este rezistent la apa

– are un pret foarte bun pentru calitatea sa.

– materiale de calitate si rezistenta la apa

Cel mai bun aparat de ras electric - Braun Series 6 61-B1500s

2. Philips Shaver Series 5000 S5887/10

Philips Shaver Series 5000 S5887/10 – verifica pretul aici – locul 2 in top-ul ce desemneaza cel mai bun aparat de ras electric. Printre punctele tari ale acestui produs am enumera: rade bine si precis – fara sa agate, isi adapteaza singura puterea in functie de densitatea parului, intretinerea facila, autonomie bun si incarcarea rapida a bateriei, operare atat in mediu cat si in uscat, foarte rar produce iritatii, pretul corect.

Inca ceva, Philips Shaver Series 5000 S5887/10 are o lama mica pop-up, pentru mustata si perciuni.

Cel mai bun aparat de ras electric - Philips Shaver Series 5000 S5887/10

3. Philips Seria1000 S1332/41 – cel mai bun aparat de ras electric ieftin

Philips Seria1000 S1332/41 – verifica pretul aici – e probabil cel mai bun aparat electric de barbierit printre dispozitivele ieftine. Acesta are autonomie de 45 min, e destul de precis si daca lamele sunt bune, nu provoaca iritatii. Philips Seria1000 S1332/41 are si o mica lama de tip pop-up pentru perciuni, iar pentru o curatare mai facila, producatorul a conformat aparatul cu standardul IPX 7. Cu alte cuvinte, Philips Seria1000 S1332/41  poate fi spalat sub jetul de apa, fara consecinte asupra functionarii.

Cel mai bun aparat de ras electric - Philips Seria1000 S1332/41

4. Braun Series 9 Pro 9417s

Braun Series 9 Pro 9417s – verifica pretul aici – o spunem din start, Braun Series 9 Pro 9417s este un produs fenomenal. Atunci de ce nu a fost numit cel mai bun aparat de ras electric? Simplu, din cauza pretului. In rest, unitatea uimesti prin calitatea barbieritului, capatul pivotant cu unghi mare de adaptare, simplitatea curatarii si multe altele. Daca aveti nevoie de un aparat de ras electric si sunteti de acord sa cheltuiti peste 1000 de lei, atunci cea mai buna alegere este Braun Series 9 Pro 9417s.
Cel mai bun aparat de ras electric - Braun Series 9 Pro 9417s

5. Philips Shaver Seria 7000 S7882/55 – verifica pretul aici – este un aparat de ras electric avansat. Bateria acestuia garanteaza o autonomie chiar si de 60 minute, iar capetele foarte flexibile fac barbieritul mult mai precis. In plus, Philips Shaver Seria 7000 S7882/55 are lama pop-up si nu se teme de apa. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun aparat de ras electric - Philips Shaver Seria 7000 S7882/55

Cel mai bun aparat de ras electric cu acumulator

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 13.793)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne