Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: top 5 curatitoare cu presiune
(Imagine: Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Karcher K 5)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.078)
(2 evaluare, 2 voturi)
22 mai 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: top 5 spalatoare cu presiune

Astazi ne propunem sa aflam care este cel mai bun aparat de spalat cu presiune dupa raportul calitate/pret. Curatitoarele cu presiune se bucura de o popularitate in crestere, fenomen ce are doua explicatii. Prima, aparatele de spalat cu presiune au utilizari multiple. Cu ele puteti curata practic orice: fata casei, covoare, utilizaje agricole, automobile si multe altele. A doua explicatie: aparatele de spalat cu presiune sunt accesibile. Ne referim aici cat la preturile de achizitie, atat si la gama vasta ce contine aparate diverse ca specificatii tehnice si destinatie.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: top 5

1. Bosch Universal Aquatak 130

Verifica pretul aici

Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje

Dupa o jumatate de zi de dezbateri am juns la concluzia ca Bosch Universal Aquatak 130 e cel mai bun aparat cu presiune dupa raportul calitate/pret. Aparatul are o putere maxima de 1700W si este capabil sa pompeze 380 de litri de apa pe ora la o presiune maxima de 130 bari. Cu aceste valori, Bosch Universal Aquatak 130 se claseaza peste media produselor din segmentul spalatoarelor cu presiune universale – adica pentru uz rezidential. Alte specificatii ce merita mentionate sunt: lungimea furtunului – 6 metri, volumul recipientului pentru detergent – 450 ml si duza 3 in 1.

Bosch Universal Aquatak 130 e un aparat solid, cu o durabilitate demonstrata si utilizari universale – produsul e prezent pe piata din 2017. Puteti curata mochete, gardul, spala masina sau alte utilaje. Bosch Universal Aquatak 130 se va descurca de minune.

Pareri – impresii

Inca cautam vreo recenzie proasta despre Bosch Universal Aquatak 130. Toate review-urile pe care le-am citit pana acum contin doar cuvinte de lauda. In primul rand se remarca puterea aparatului. Cumparatorii au reusit sa-l incerce pe lemn, metal, ceramica, zidarie, iar rezultatele de cele mai multe ori au intrecut asteptarile. Se mai vorbeste despre faptul ca Bosch Universal Aquatak 130 e un aparat destul de compact si ca toate componentele se aseaza foarte bine in lacasuri.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Bosch Universal Aquatak 130

2. Black&Decker PW1400TDK

Verifica pretul aici

Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje

Pentru locul doi am ales un aparat de presiune ieftin. Este vorba despre Black&Decker PW1400TDK, un curatitor cu puterea de 1400W, un debit maxim de 370 litri pe ora la o presiune de 110 bari. Furtunul pentru apa masoara 5 metri. Black&Decker PW1400TDK este un curatitor lansat cu aproape 4 ani in urma, respectiv stim toate bunele si relele acestuia. Printre avantaje se numara dimensiunile modeste, puterea neasteptat de mare si pretul inexplicabil de mic. Fiabilitatea nu ar trebuie sa creeze probleme. Cel putin asta spun recenziile cumparatorilor.

Pareri – impresii

In recenzii se mentioneaza dimensiuile modeste, dar si performantele aparatului. Cuvinte de lauda au fost adresate si furtunului de apa, mai exact lungimii acestuia. Cumparatorii au exprimat si o nemultumire, una legata de felul in care are loc spumarea. Se pare ca aparatul adauga prea mult apa in amestec, astfel incat spuma nu iese suficient de densa.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Black&Decker P W1400TDK

3. Karcher K 5

Verifica pretul aici

Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje

Karcher K 5 e cel mai puternic produs din clasament si probabil cel mai bun aparat de spalat cu presiune daca s-ar lua in calcul doar performantele. Unitatea are un compresor de 2100W, capabil sa pompeze 500 de litri de apa pe ora la o presiune maxima de 145 bari. Aparatul e semnificativ mai greu si mai mare decat rivalii sai, dar altfel nici nu putea sa fie. In plus, rotile mari si manerul ridicat sus rezolva problema portabilitatii. Daca aveti nevoie de un curatitor rezistent, pentru o utilizare intensa, Karcher K 5 e cea mai buna alegere.

Pareri – impresii

Karcher K 5 e un aparat de spalat cu presiune foarte laudat. Cum era de asteptat se mentioneaza presiunea, debitul mare, dar si calitatea materialelor. Karcher K 5 e cel mai bun si la capitolul materiale/finisaje. Ar fi gresit sa afirmam ca presiunea e egala cu cea oferita de aparatele din spalatorii. Unitatile profesionale au presiuni si de 200 bari, iar debitul poate atinge si depasi 900 litri pe ora. Nu e si cazul nostru. Insa pentru uz rezidential, modelul K 5 e mai mult decat suficient.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Karcher K 5

4. Bosch EasyAquatak 120

Verifica pretul aici

Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje

EasyAquatak 120 e al doilea aparat Bosch din clasament si unul din cele mai compacte spalatoare cu presiune de pe piata. Acesta e capabil sa produca un debit maxim de 350 litri pe ora si cantareste doar 4 kilograme. Spuneam ca aparatul e mic. Gresit. Nu e mic e foarte mic. De la distanta, EasyAquatak 120 seamana mai degraba cu o cutie pentru scule. Inca un avantaj clar este numarul mare de accesorii. Astfel, pe langa aparat, furtun si pistol, setul mai include o duza de inalta presiune pentru detergent, o duza rotativa si o duza cu pulverizare evantai.

Pareri – impresii

Recenziile ce fac referire la Bosch EasyAquatak 120 sunt cat se poate de pozitive. Se remarca dimensiunile mici, dar si jetul neasteptat de puternic. Garantia standard este de 24 luni, dar daca inregistrati produsul pe site-ul Bosch, veti extinde garantia cu inca 12 luni.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Bosch EasyAquatak 120

5. Black&Decker PW1900WR X-TRA

Verifica pretul aici

Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje

Produsul de pe locul 5 din clasamentul ce anunta cel mai bun aparat de spalat cu presiune are o putere maxima de 1900W si este capabil sa pompeze 420 litri de apa pe ora. Unitatea cantareste aproape 11 kilograme si vine cu un furtun de 8 metri lungime. Mai mult decat atat, setul de accesorii include si o perie pentru pardoseli.

Puterea aparatului e suficienta pentru orice fel de suprafata. Debitul e mare, presiunea foarte buna si materialele de calitate.

Pareri – impresii

Pe forumurile de specialitate, Black&Decker PW1900WR X-TRA e vorbit de bine. Se remarca presiunea buna, materialele de calitate, numarul mare de accesorii si furtunul suficient de lung.

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune - Black&Decker PW1900WR X-TRA

Citeste si:

Aer conditionat ieftin: top 4 aparate de aer conditionat ieftine si bune

Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: top 5

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.078)
(2 evaluare, 2 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne