Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: top 5 spalatoare cu presiune
Astazi ne propunem sa aflam care este cel mai bun aparat de spalat cu presiune dupa raportul calitate/pret. Curatitoarele cu presiune se bucura de o popularitate in crestere, fenomen ce are doua explicatii. Prima, aparatele de spalat cu presiune au utilizari multiple. Cu ele puteti curata practic orice: fata casei, covoare, utilizaje agricole, automobile si multe altele. A doua explicatie: aparatele de spalat cu presiune sunt accesibile. Ne referim aici cat la preturile de achizitie, atat si la gama vasta ce contine aparate diverse ca specificatii tehnice si destinatie.
Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: top 5
1. Karcher K 5 Power Control Home – cel mai bun aparat de spalat cu presiune
Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje
Dupa o jumatate de zi de dezbateri am juns la concluzia ca Karcher K 5 Power Control Home e cel mai bun aparat cu presiune dupa raportul calitate/pret. Karcher K 5 e si cel mai puternic produs din clasament. Unitatea are un compresor de 2100W, capabil sa pompeze 500 de litri de apa pe ora la o presiune maxima de 145 bari. Aparatul e semnificativ mai greu si mai mare decat rivalii sai, dar altfel nici nu putea sa fie. In plus, rotile mari si manerul ridicat sus rezolva problema portabilitatii. Daca aveti nevoie de un curatitor rezistent, pentru o utilizare intensa, Karcher K 5 e cea mai buna alegere.
Pareri – impresii
Karcher K 5 Power Control Home e un aparat de spalat cu presiune foarte laudat. Cum era de asteptat se mentioneaza presiunea, debitul mare, controlul de pe maner, dar si calitatea materialelor. Karcher K 5 Power Control Home e cel mai bun si la capitolul materiale/finisaje. Ar fi gresit sa afirmam ca presiunea e egala cu cea oferita de aparatele din spalatorii. Unitatile profesionale au presiuni si de 200 bari, iar debitul poate atinge si depasi 900 litri pe ora. Nu e si cazul nostru. Insa pentru uz rezidential, modelul K 5 e mai mult decat suficient.
2. Bosch Universal Aquatak 130
Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje
Aparatul are o putere maxima de 1700W si este capabil sa pompeze 380 de litri de apa pe ora la o presiune maxima de 130 bari. Cu aceste valori, Bosch Universal Aquatak 130 se claseaza peste media produselor din segmentul spalatoarelor cu presiune universale – adica pentru uz rezidential. Alte specificatii ce merita mentionate sunt: lungimea furtunului – 6 metri, volumul recipientului pentru detergent – 450 ml si duza 3 in 1.
Bosch Universal Aquatak 130 e un aparat solid, cu o durabilitate demonstrata si utilizari universale – produsul e prezent pe piata de mai multi ani. Puteti curata mochete, gardul, spala masina sau alte utilaje. Bosch Universal Aquatak 130 se va descurca de minune.
Pareri – impresii
Aproape toate review-urile pe care le-am citit pana acum despre Bosch Universal Aquatak 130, contin doar cuvinte de lauda. In primul rand se remarca puterea aparatului. Cumparatorii au reusit sa-l incerce pe lemn, metal, ceramica, zidarie, iar rezultatele de cele mai multe ori au intrecut asteptarile. Se mai vorbeste despre faptul ca Bosch Universal Aquatak 130 e un aparat destul de compact si ca toate componentele se aseaza foarte bine in lacasuri.
3. Steinhaus PRO-HPC18Q
Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje
Pentru locul doi am ales un aparat de presiune ieftin. Este vorba despre Steinhaus PRO-HPC18Q, un curatitor cu puterea de 1800W, un debit maxim de 396 litri pe ora la o presiune de 140 bari. Furtunul pentru apa masoara 5 metri. Steinhaus PRO-HPC18Q este un curatitor lansat cu aproape 3 ani in urma, respectiv stim toate bunele si relele acestuia. Printre avantaje se numara dimensiunile modeste, puterea decenta si pretul inexplicabil de mic. Fiabilitatea nu ar trebuie sa creeze probleme. Cel putin asta spun recenziile cumparatorilor.
Pareri – impresii
In recenzii se mentioneaza dimensiuile modeste, dar si performantele aparatului. Steinhaus PRO-HPC18Q se descurca foarte bine cu spalarea masinii si a covoarelor. Pentru astfalt, ar fi probabil nevoie de ceva mai puternic. In plus, cumparatorii au exprimat mai o nemultumire, una legata de felul in care are loc spumarea. Se pare ca aparatul adauga prea mult apa in amestec, astfel incat spuma nu iese suficient de densa.
4. Karcher K 7 Premium Smart Control
Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje
Karcher K 7 Premium Smart Control e al doilea dispozitiv Karcher din clasament si probabil cel mai bun aparat de spalat cu presiune daca s-ar lua in calcul doar performantele. Acesta e capabil sa produca un debit maxim de 600 litri pe ora, la o presiune maxima de 180 bar. Putem spune ca aparatul e puternic. Gresit. Nu e puternic e foarte puternic. Karcher K 7 Premium Smart Control curata inclusiv asfaltul, betonul ori ziduri din piatra. Inca un avantaj clar e motorul racit cu apa, aspect si imbunatateste semnificativ rezistenta aparatului. In plus, pentru a faciliza utilizarea, producatorul a prevazit pistolul cu display si butoane de control.
Pareri – impresii
Recenziile ce fac referire la Karcher K 7 Premium Smart Control sunt cat se poate de pozitive. Se remarca jetul puternic, controlul simplu si calitatea materialelor. La minusuri, asa cum probabil va asteptati, e pretul de achizitie.
5. Black&Decker BXPW1700E
Specificatii tehnice, avantaje si dezavantaje
Black&Decker BXPW1700E, aparatul de pe locul 5 din clasamentul ce anunta cel mai bun aparat de spalat cu presiune are o putere maxima de 1700W si este capabil sa pompeze 420 litri de apa pe ora. Unitatea cantareste aproape 10 kilograme si vine cu un furtun de 6 metri lungime.
Puterea aparatului e suficienta pentru aproape orice fel de suprafata. Debitul e mare, presiunea buna si calitate materialelor peste medie.
Pareri – impresii
Pe forumurile de specialitate, Black&Decker BXPW1700E e vorbit de bine. Se remarca presiunea buna, materialele decente, utilizarea facila si pretul corect.
Citeste si:
Aer conditionat ieftin: top 4 aparate de aer conditionat ieftine si bune
Cel mai bun aparat de spalat cu presiune: top 5
Pareri Pro Si Contra
- Nici una
- Nici una
Lasă un răspuns