Cel mai bun aspirator auto: top 5 aspiratoare 12V pentru masina
(Imagine: Cel mai bun aspirator auto)
Comentarii (0)
Vizualizari (364)
(Nu există încă evaluări)
12 mai 2021
de CelMaiBun

Cel mai bun aspirator auto: top 5 aspiratoare 12V pentru masina

Daca va place sa pastrati masina curata, iar cozile de la spalatorii va exaspereaza, e clar ca problema poate fi rezolvata doar pe cont propriu. Cel mai bun aspirator auto ar fi un mare ajutor in acest caz. Dimensiunile mici, alimentarea 12V si accesoriile pentru toate tipurile de spatiu sunt detaliile ce deosebesc un aspirator auto de unul de mana. 

Pentru a fi de ajutor, am decis sa cream un clasament cu 5 cele mai buna aspiratoare pentru masina, care pot fi incarcate sau alimentate de la o sursa 12V. Clasamentul nu e mare pentru ca si oferta de aspiratoare auto e destul de modesta, respectiv testarea si analiza rezultatelor obtinute a durat mai putin de 48 ore. Iata ce ne-a iesit.

Cel mai bun aspirator auto: top 5 aspiratore pentru masima

1. Goodyear GOYE60497 – verifica pretul aici – GOYE60497 e probabil cel mai bun aspirator auto dupa raportul pret/calitate. Materialele si design-ul nu sunt cine stie ce, dar aspiratorul s-a dovedit puternic si foarte rezistent. In plus, Goodyear GOYE60497 costa sub 200 lei, iar in cutie, pe langa aspirator o sa mai gasiti o perie mica, numai buna de curatat gurile de aer, plus un furtun cu accesoriu pentru aspirarea spatiilor inguste. Recomandam cu toata increderea.

Cel mai bun aspirator auto - Goodyear

2. Baseus Capsule CRXCQ01 – verifica pretul aici – este probabil cel mai bun aspirator auto wireless dupa raportul pret/calitate. Unitatea are un motor de 65W, capabil sa produca o putere de absorbtie de 4000 Pa, iar alimentarea e asigurata de un acumulator cu capacitatea de 2000 mAh. Aspiratorul are o singura treapta de functionare, iar bateria incarcata 100% ar trebui sa permita 25 minute de lucru neintrerupt (in realitate 18 – 20 minute). Pentru un aparat fara fir, puterea de absorbtie e buna spre foarte buna. In plus, aspiratorul arata excelent, e fabricat din materiale de calitate si cantareste sub 1 kilogram.

Cel mai bun aspirator auto - Baseus Capsule

3. Xiaomi 70mai Midrive PV01 – verifica pretul aici – este inca un aspirator auto cu baterie si dimensiuni modeste. Aparatul este capabil sa produca o putere de absorbtie de 5000 Pa, iar bateria de 4000 mAh promite o autonomie de 20 – 24 minute. Xiaomi 70mai Midrive PV01 pierdut cateva pozitii din cauza zgomotului ridicat pe care il produce la functionare, dar si din cauza pretului destului de mare. In plus, am observat ca aspiratorul se descurca mediocru cu pietricelele fine din mocheta.

Cel mai bun aspirator pentru masina Xiaomi 70mai Midrive PV01

4. Black & Decker PV1200AV – verifica pretul aici. Black & Decker PV1200AV este primul aspirator auto cu cap pivotant din clasament. Unitatea are un cablu de alimentare de 5 metri, iar pentru colectarea prafului a fost prevazut un recipient de 400 ml. Puterea de absorbtie este medie spre buna, dar scade un pic daca se foloseste capul cu perie.

Cel mai bun aspirator auto - Black & Decker PV1200AV

5. Black&Decker NVB12AV – verifica pretul aici. Ultima pozitie in clasamentul cu cele mai bune aspiratoare pentru masina este ocupat de un dispozitiv compact, ce se alimenteaza de la bricheta masinii si ale carui performante sunt in cel bun caz medii. Black&Decker NVB12AV se descurca binisor cu indepartarea pietricelelor si a prafului de la surpafata, insa are probleme cu particulele ascunse mai adanc in mocheta.

Citeste si:

Top 5 automatizari pentru garaj

Cel mai bun aspirator auto

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 364)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne