Aspirator cu spalare: care este cel mai bun aspirator cu spalare top
(Imagine: Aspirator cu spalare - Bosch BWD41720)
Comentarii (0)
Vizualizari (3.813)
(3 evaluare, 3 voturi)
3 august 2019
de CelMaiBun

Aspirator cu spalare: care este cel mai bun aspirator cu spalare top

Incercam astazi sa aflam care este cel mai bun aspirator cu spalare. Facem asta pentru ca aspiratoarele traditionale nu fac tot timpul fata cerintelor de curatenie. Petele, apa si alte lichide pot fi indepartate mult mai usor utilizand un aspirator cu spalare.

Aspirator cu spalare: diferenta fata de unul traditional

Un aspirator cu spalare are cateva diferente cruciale fata de o unitate traditionala. Prima deosebire, tine de modul de depozitare a deseurilor aspirate. Daca aparatul simplu le depoziteaza de cele mai multe ori intr-un sac, ori mai nou, intr-un tub amplasat langa teava telescopica, atunci aspiratorul cu spalare transporta deseurile intr-un vas cu apa. Apa in acest caz, are rolul de a opri raspandirea prafului in momentul curatarii aspiratorului si chiar in procesul aspirarii.
O a doua diferenta majora, este capacitatea unui aspirator cu spalare de a indeparta apa, urmele de diferite lichide si chiar pete. Pentru asta, aparatul este prevazut cu o duza speciala si un alt vas. Unul mai mic in care se toarna apa si detergent. In regim de spalare, aspiratorul poate indeparta majoritate petelor, de pe practic orice suprafata.

Cel mai bun aspirator cu spalare: top 3

1. Aspirator cu spalare Bosch BWD41740 – verifica pretul aici – cel mai bun aspirator cu spalare. Aparatul areu o putere de functionare de 1700 watti, un recipient de 5 litri si o raza de operare egala cu 9 metri. Aparatul s-a prezentat excelent. Aspira foarte bine, puteti curata foarte usor orice material textil, inclusiv tapiteria masinii. Procesul de asamblare nu e foarte complicat complicat, dar intructiunile pe alocuri neclare. Bosch BWD41740 vine cu o lista impresionanta de accesorii, care pe langa peria standard mai include o perie mica, un turbo, un accesoriu pentru spatii inguste, o perie pentru parchet, o duza tapiterie si un accesoriu pentru lichide.

Cel mai bun aspirator cu spalare - Bosch BWD41740

In cazul in care in care gasiti aspiratorul la 1000 – 1100 lei, nu mai stati pe ganduri. La mai putin de 1000 de lei, Bosch BWD41740 cu siguranta cea mai buna oferta din acest segment de aspiratoare. Bosch BWD41740 a fost inclus si in clasamentul general al aspiratoarelor.

2. Karcher SE 4001 – verifica pretul aici – un aspirator cu spalare pe care il cunoastem de foarte mult timp. Karcher SE 4001 are un motor de 1400W, capacitate de colectare de 4 litri si un cablu de 7,5 metri.

Aspiratorul se descurca de minune, el fiind de cele mai multe ori si alegerea profesionistilor. Aparatul aspira si spala foarte bine indeferent de suprafata si natura petelor. Karcher SE 4001 putea fara mari probleme sa devina cel mai bun aspirator cu spalare, dar un singur amanunt nu i-a permis. Este vorba despre cum e prins furtunul de apa de teava aspiratorului. Constructia acestora face asamblarea aspiratorului destul de complicata, iar in timpul functionarii, furtul este instabil. In rest, chiar nu avem ce sa-i reprosam.

Aspirator cu spalare - Karcher SE 4001

3. Aspirator cu spalare Studio Casa HydraRain – verifica pretul aici – unitatea are un motor cu puterea de 1600W si un cablu cu lungimea de 6 metri.

Studio Casa HydraRain s-a dovedit a fi un aspirator cu spalare destul de bun. Motorul sau se descurca foarte bine indiferent de regimul de lucru: uscat sau cu apa. Mai mult, acesta este si mai silentios decat rivalii sai, producand in timpul functionarii un zgomot de maxim 70 db, produsele de pe primele 2 locuri, fiind cu 10 db mai zgomotoase.
Aspirator cu spalare - Studio Casa HydraRain

Cel mai bun aspirator cu spalare: sfaturi si mici secrete

1. Desi producatorii ofera detergenti dedicati pentru aspiratoarele cu spalare, sa stiti ca puteti utiliza si un simplu Vanish – solutie lichida.

2. Inaintea aplicarii unei curatari cu apa, este mai mult decat recomandabila o aspirare uscata.

3. Dupa utilizare, este obligatorie curatarea completa a aspiratorului.

Cel mai bun aspirator cu spalare

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 3.813)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne