(Imagine: Aspirator cu spalare - Bosch BWD41720)
Comentarii (0)
Vizualizari (7.161)
(8 evaluare, 8 voturi)
15 ianuarie 2024
de CelMaiBun

Aspiratoare cu spalare: care este cel mai bun aspirator cu spalare?

Incercam astazi sa aflam care este cel mai bun aspirator cu spalare. Facem asta pentru ca aspiratoarele traditionale nu fac tot timpul fata cerintelor de curatenie. Petele uscate, apa si alte lichide se indeparteaza destul de greu, iar transportarea la o curatatorie profesionala a unui covor, a bachetelor auto sau mai ales a unei canapele nu e intoteauna posibila. Iata de ce merita macar sa cercetezi oferta de aspiratoare cu spalare. 

Aspiratoare cu spalare: deosebirile fata de cele traditionale

Un aspirator cu spalare are cateva diferente cruciale fata de o unitate traditionala. Prima deosebire, tine de modul de depozitare a deseurilor aspirate. Daca aparatul simplu le depoziteaza de cele mai multe ori intr-un sac, ori mai nou, intr-un tub amplasat langa teava telescopica, atunci aspiratorul cu spalare transporta deseurile intr-un vas cu apa. Apa in acest caz, are rolul de a opri raspandirea prafului in momentul curatarii aspiratorului si chiar in procesul aspirarii.
O a doua diferenta majora, este capacitatea unui aspirator cu spalare de a indeparta apa, urmele de diferite lichide si chiar pete. Pentru asta, aparatul este prevazut cu o duza speciala si un alt vas. Unul mai mic in care se toarna apa si detergent. In regim de spalare, aspiratorul poate indeparta majoritate petelor, de pe practic orice suprafata.

Cel mai bun aspirator cu spalare: top 5 aspiratoare cu spalare

Iata cum arata varianta scurta a clasamentului:

1. Bosch BWD421PRO

2. Karcher SE 4002

3. Bissel Spot Clean Pro

4. Studio Casa HydraRain

5. Karcher SE 3-18

1. Bosch BWD421PRO – cel mai bun aspirator cu spalare

1. Aspirator cu spalare Bosch BWD421PRO – verifica pretul aici – unitatea are un motor cu puterea de 2100W si raza de acoperire de 12 metri – cea mai mare din clasament. Dupa o analiza a produselor existente la moment pe piata, am ajuns la concluzia ca anume Bosch BWD41740 este cel mai bun aspirator cu spalare

Bosch BWD421PRO s-a dovedit a fi un aspirator cu spalare de exceptie. Motorul sau se descurca excelent indiferent de regimul de lucru: uscat sau cu apa. Mai mult, acesta este si mai silentios decat rivalii sai, producand in timpul functionarii un zgomot de maxim 70 db, celelalte produse, fiind cu aproximativ 10 db mai zgomotoase.

In cazul in care in care gasiti aspiratorul la 1300-1400 lei, nu mai stati pe ganduri. La mai putin de 1400 de lei, Bosch BWD421PRO e cu siguranta cea mai buna oferta din acest segment de aspiratoare. Bosch BWD421PRO a fost inclus si in clasamentul general al aspiratoarelor.

Aspirator cu spalare - Bosch BWD421PRO

2. Karcher SE 4002 – cel mai bun aspirator cu spalare Karcher

Karcher SE 4002 – verifica pretul aici – un aspirator cu spalare pe care il cunoastem de ceva timp. Karcher SE 4002 are un motor de 1400W, rezervor de apa de 4 litri si un cablu de 7,5 metri.

Aspiratorul se descurca de minune, el fiind in unele cazuri si alegerea profesionistilor. Aparatul aspira si spala bine indiferent de suprafata si natura petelor. Karcher SE 4002 putea fara mari probleme sa devina cel mai bun aspirator cu spalare, dar cateva amanunte nu i-au permis acest lucru. Este vorba despre pretul de achizitie ce poate sa treaca de 1500 lei, dar si de nivelul sonor usor peste concurenta. In rest, Karcher SE 4002 e un aspirator cu spalare cat se poate de reusit.

Cel mai bun aspirator cu spalare - Karcher SE 4002

3. Bissel Spot Clean Pro

Bissel Spot Clean Pro – verifica pretul aici – cel mai compact aspirator cu spalare din clasament, ideal pentru a fi utilizat intr-un apartament sau pentru curatarea interiorului masinii. Dotat cu motor de 750W si rezervor de 3,5 litri, dispozitivul e foarte simplu in utilizare. Daca se foloseste si un detergent de calitate, Bissel Spot Clean Pro scoate orice pata.

La minusuri as trece doar nivelul de zgomot parca neasteptat de mare pentru un aspirator compact. In rest, nimic de reprosat.

Top aspiratoare cu spalare - Bissell Spot Clean Pro

4. Studio Casa HydraRain

Aspirator cu spalare Studio Casa HydraRain – verifica pretul aici – unitatea are un motor cu puterea de 1600W si un cablu cu lungimea de 6 metri.

Studio Casa HydraRain s-a dovedit a fi un aspirator cu spalare destul de bun. Motorul sau se descurca foarte bine indiferent de regimul de lucru: uscat sau cu apa. Mai mult, acesta este si mai silentios decat rivalii sai, producand in timpul functionarii un zgomot de maxim 70 db, produsele de pe primele 2 locuri, fiind cu 10 db mai zgomotoase.
Aspirator cu spalare - Studio Casa HydraRain

5. Karcher SE 3-18 – cel mai bun aspirator cu spalare fara fir

Karcher SE 3-18 – verifica pretul aici – e primul aspirator cu spalare din top cu alimentare de la baterie. Karcher SE 3-18 este un dispozitiv destul de compact, iar lipsa cablului il face numai bun pentru a fi utilizat la curatarea scaunelor auto. Puterea de aspirare e decenta, mai ales daca se utilizeaza si o baterie mai mare. Utilizarea este si ea cat se poate de simpla. Umpleti rezervorul cu apa (sau amestec apa cu detergent), conectati bateria in spate, iar pentru pornire trebuie doar sa actionati butonul rotativ din fata.

Karcher SE 3-18 are putere de extractie buna, dar sa nu va asteptati la rezultate de atelier de detailing. Un dispozitiv alimentat cu baterie nu se poate compara cu unul profesional. Cu toate acestea, Karcher SE 3-18 e perfect pentru pastrarea curateniei in masina sau in locuinta, iar pretul corect si utilizarea facila il fac cel mai bun aspirator cu spalare printre unitatile fara cablu.

Cel mai bun aspirator cu spalare - Karcher SE 3-18

Cel mai bun aspirator cu spalare: sfaturi si mici secrete

1. Desi producatorii ofera detergenti dedicati pentru aspiratoarele cu spalare, sa stiti ca puteti utiliza si un simplu Vanish – solutie lichida.

2. Inaintea aplicarii unei curatari cu apa, este mai mult decat recomandabila o aspirare uscata.

3. Dupa utilizare, este obligatorie curatarea completa a aspiratorului.

Top 5 aspiratoare cu spalare

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 7.161)
(8 evaluare, 8 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne