(Imagine: Aspirator cu spalare - Bosch BWD41720)
Comentarii (0)
Vizualizari (6.389)
(7 evaluare, 7 voturi)
3 iunie 2022
de CelMaiBun

Aspirator cu spalare: care este cel mai bun aspirator cu spalare top

Incercam astazi sa aflam care este cel mai bun aspirator cu spalare. Facem asta pentru ca aspiratoarele traditionale nu fac tot timpul fata cerintelor de curatenie. Petele, apa si alte lichide pot fi indepartate mult mai usor utilizand un aspirator cu spalare.

Aspirator cu spalare: diferenta fata de unul traditional

Un aspirator cu spalare are cateva diferente cruciale fata de o unitate traditionala. Prima deosebire, tine de modul de depozitare a deseurilor aspirate. Daca aparatul simplu le depoziteaza de cele mai multe ori intr-un sac, ori mai nou, intr-un tub amplasat langa teava telescopica, atunci aspiratorul cu spalare transporta deseurile intr-un vas cu apa. Apa in acest caz, are rolul de a opri raspandirea prafului in momentul curatarii aspiratorului si chiar in procesul aspirarii.
O a doua diferenta majora, este capacitatea unui aspirator cu spalare de a indeparta apa, urmele de diferite lichide si chiar pete. Pentru asta, aparatul este prevazut cu o duza speciala si un alt vas. Unul mai mic in care se toarna apa si detergent. In regim de spalare, aspiratorul poate indeparta majoritate petelor, de pe practic orice suprafata.

Cel mai bun aspirator cu spalare: top 4

1. Aspirator cu spalare Bosch BWD421PRO – verifica pretul aici – unitatea are un motor cu puterea de 2100W si raza de acoperire de 12 metri – cea mai mare din clasament. upa o analiza a produselor existente la moment pe piata, am ajuns la concluzia ca anume Bosch BWD41740 este cel mai bun aspirator cu spalare

Bosch BWD421PRO s-a dovedit a fi un aspirator cu spalare de exceptie. Motorul sau se descurca excelent indiferent de regimul de lucru: uscat sau cu apa. Mai mult, acesta este si mai silentios decat rivalii sai, producand in timpul functionarii un zgomot de maxim 70 db, celelalte produse, fiind cu aproximativ 10 db mai zgomotoase.

In cazul in care in care gasiti aspiratorul la 1100-1200 lei, nu mai stati pe ganduri. La mai putin de 1200 de lei, Bosch BWD421PRO e cu siguranta cea mai buna oferta din acest segment de aspiratoare. Bosch BWD421PRO a fost inclus si in clasamentul general al aspiratoarelor.

Aspirator cu spalare - Bosch BWD421PRO

2. Bissel Spot Clean Pro – verifica pretul aici – cel mai compact aspirator cu spalare din clasament, ideal pentru a fi utilizat intr-un apartament sau pentru curatarea interiorului masinii. Dotat cu motor de 750W si rezervor de 3,5 litri, dispozitivul e foarte simplu in utilizare. Daca se foloseste si un detergent de calitate, Bissel Spot Clean Pro scoate orice pata.

La minusuri as trece doar nivelul de zgomot parca neasteptat de mare pentru un aspirator compact. In rest, nimic de reprosat.

Top aspiratoare cu spalare - Bissell Spot Clean Pro

3. Karcher SE 6.100 – verifica pretul aici – un aspirator cu spalare pe care il cunoastem de ceva timp. Karcher SE 6.100 are un motor de 1400W, rezervor de apa de 4 litri si un cablu de 5 metri.

Aspiratorul se descurca de minune, el fiind de cele mai multe ori si alegerea profesionistilor. Aparatul aspira si spala foarte bine indeferent de suprafata si natura petelor. Karcher SE 6.100 putea fara mari probleme sa devina cel mai bun aspirator cu spalare, dar un singur amanunt nu i-a permis. Este vorba despre calitatea plasticului si a finisajelor. Te astepti de la un aparat marca Karcher la materiale de calitate si imbinari foarte precise. Din pacate la Karcher SE 6.100 nu e chiar asa.

Cel mai bun aspirator cu spalare - Karcher SE 6.100

4. Aspirator cu spalare Studio Casa HydraRain – verifica pretul aici – unitatea are un motor cu puterea de 1600W si un cablu cu lungimea de 6 metri.

Studio Casa HydraRain s-a dovedit a fi un aspirator cu spalare destul de bun. Motorul sau se descurca foarte bine indiferent de regimul de lucru: uscat sau cu apa. Mai mult, acesta este si mai silentios decat rivalii sai, producand in timpul functionarii un zgomot de maxim 70 db, produsele de pe primele 2 locuri, fiind cu 10 db mai zgomotoase.
Aspirator cu spalare - Studio Casa HydraRain

Cel mai bun aspirator cu spalare: sfaturi si mici secrete

1. Desi producatorii ofera detergenti dedicati pentru aspiratoarele cu spalare, sa stiti ca puteti utiliza si un simplu Vanish – solutie lichida.

2. Inaintea aplicarii unei curatari cu apa, este mai mult decat recomandabila o aspirare uscata.

3. Dupa utilizare, este obligatorie curatarea completa a aspiratorului.

Top 4 aspiratoare cu spalare

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 6.389)
(7 evaluare, 7 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne