Aspirator cu spalare: care este cel mai bun aspirator cu spalare top
3 martie 2018
de CelMaiBun

Aspirator cu spalare: care este cel mai bun aspirator cu spalare top

Incercam astazi sa aflam care este cel mai bun aspirator cu spalare. Facem asta pentru ca aspiratoarele traditionale nu fac tot timpul fata cerintelor de curatenie. Petele, apa si alte lichide pot fi indepartate mult mai usor utilizand un aspirator cu spalare.

Aspirator cu spalare: diferenta fata de unul traditional

Un aspirator cu spalare are cateva diferente cruciale fata de o unitate traditionala. Prima deosebire, tine de modul de depozitare a deseurilor aspirate. Daca aparatul simplu le depoziteaza de cele mai multe ori intr-un sac, ori mai nou, intr-un tub amplasat langa teava telescopica, atunci aspiratorul cu spalare transporta deseurile intr-un vas cu apa. Apa in acest caz, are rolul de a opri raspandirea prafului in momentul curatarii aspiratorului si chiar in procesul aspirarii.
O a doua diferenta majora, este capacitatea unui aspirator cu spalare de a indeparta apa, urmele de diferite lichide si chiar pete. Pentru asta, aparatul este prevazut cu o duza speciala si un alt vas. Unul mai mic in care se toarna apa si detergent. In regim de spalare, aspiratorul poate indeparta majoritate petelor, de pe practic orice suprafata.

Cel mai bun aspirator cu spalare: top 3

1. Aspirator cu spalare Zelmer ZVC764CT – verifica pretul aici – dupa o analiza a produselor existente la moment pe piata, am ajuns la concluzia ca anume Zelmer ZVC764CT este cel mai bun aspirator cu spalare. Acesta are o putere de functionare de 1900 watti, un rezervor de 2,5 litri si o raza de operare egala cu 10 metri. Aparatul s-a prezentat excelent. Aspira foarte bine, puteti curata foarte usor orice material textil, inclusiv tapiteria masinii. Procesul de asamblare este e insa cam complicat, iar intructiunile pe alocuri neclare.

Aspirator cu spalare - Zelmer Aquawelt ZVC764CT
2. Aspirator cu spalare Zelmer 7920.0ST – verifica pretul aici – pana acum cateva saptamani, Zelmer 7920.0ST era liderul clasamentului. Unitatea are un motor cu puterea de 1700 watti si 2 rezervoare: unul de 5 litri pentru colectarea deseurilor, iar ce de-al doilea, unde se toarna detergentul, are un volum de 1,8 litri.

Cel mai bun aspirator cu spalare - Zelmer 7920 0ST

Zelmer 7920.0ST are un cablu de alimentare cu curent de 5,6 metri. Insa, daca luam in calcul si lungimea tubului de colectare, obtinem o raza de acoperire de aproape 9 metri.
In functionare, aspiratorul s-a prezentat foarte bine, rezultatele aspirarii fiind observabile chiar cu ochiul liber. Pentru a fi mai convingatori, am gasit pe youtube un clip, in care un cumparator din Rusia testeaza acest aspirator cu spalare. Daca doriti sa va faceti o idee asupra eficientei acestui aparat, va propunem sa priviti incepand cu minutul 17.55, clipul din acest link.

3. Aspirator cu spalare Studio Casa HydraRain – verifica pretul aici – unitatea are un motor cu puterea de 1600W si un cablu cu lungimea de 6 metri.

Studio Casa HydraRain s-a dovedit a fi un aspirator cu spalare destul de bun. Motorul sau se descurca foarte bine indiferent de regimul de lucru: uscat sau cu apa. Mai mult, acesta este si mai silentios decat rivalii sai, producand in timpul functionarii un zgomot de maxim 70 db, produsele de pe primele 2 locuri, fiind cu 10 db mai zgomotoase.

Cel mai bun aspirator cu spalare - locul 3 Studio Casa HydraRain foto

Si atunci de ce Casa HydraRain s-a clasat doar pe locul 3 in clasamentul pentru cel mai bun aspirator cu spalare? Simplu, pentru ca este mai incomod in utilizare si parca un pic mai prost gandit.

Unul din minusuri ar fi cablul de alimentare, ce este fixat la exteriorul aspiratorului, pe capacul cu motor. Deci lungimea necesara a cablului este mai greu de reglat, aparatul fiind lipsit de un dispozitiv ce ar elibera ori retrage cablul printr-o apasare de buton.

Cel mai bun aspirator cu spalare - locul 3 Studio Casa HydraRain

Cel mai bun aspirator cu spalare: sfaturi si mici secrete

1. Desi producatorii ofera detergenti dedicati pentru aspiratoarele cu spalare, sa stiti ca puteti utiliza si un simplu Vanish – solutie lichida.

2. Inaintea aplicarii unei curatari cu apa, este mai mult decat recomandabila o aspirare uscata.

3. Dupa utilizare, este obligatorie curatarea completa a aspiratorului.

Cel mai bun aspirator cu spalare

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 3.626)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne