(Imagine: Cel mai bun aspirator de geamuri - Karcher WV 2 Plus - top 5)
Comentarii (0)
Vizualizari (223)
(Nu există încă evaluări)
28 aprilie 2023
de CelMaiBun

Cel mai bun aspirator de geamuri: top 5 aspiratoare pentru curatarea geamurilor

In cele ce urmeaza ne propunem sa gasim cel mai bun aspirator de geamuri din perspectiva raportului calitate/pret. Cresterea popularitatii acestor dispozitive se datoreaza inclusiv faptului ca oamenii monteaza acum geamuri cu suprafete mult mai mari, respectiv e tot mai multa sticla ce trebuie curatata. De aceea, am ales 20 de aspiratoare si roboti de curatat geamurile, le-am pus cap la cap, ca intr-un final sa aleg 5 dispozitive pentru clasamentul final. Iata care sunt acestea.

Cel mai bun aspirator de geamuri: top 5

Varianta scurta a clasamentului arata in felul urmator:

1. Karcher WV 2 Plus
2. Leifheit Aquanta
3. iHunt Window Robot 3
4. Karcher WV 6 Plus
5. Leifheit Nemo

1. Karcher WV 2 Plus – cel mai bun aspirator de geamuri

Verifica pretul aici

Daca sunteti in cautarea unui aspirator de geamuri, Karcher WV 2 Plus e probabil cea mai buna alegere. Dispozitivul vine cu un rezervor pentru apa de 100 ml, plus o baterie ce asigura o autonomie de 35 min, respectiv capacitatea totala de curatare poate sa atinga 75 mp. Karcher WV 2 Plus cantareste mai putin de 1 kg si e foarte usor de manevrat. Aparatul se descurca bine spre foarte bine. Daca e folosit corect, iar geamul e pregatit cum trebuie, nu veti observa urme pe sticla, iar calitatea curatarii va fi la nivelul asteptarilor.

Cel mai bun aspirator de geamuri - Karcher WV 2 Plus - top 5

2. Leifheit Aquanta

Verifica pretul aici.

Leifheit Aquanta este un aspirator de geamuri care se face recomandat si gratie pretului mic. Dispozitivul cu autonomie de 30 minute si vas de colectare de 100 ml, se manevreaza cat se poate de simplu si functioneaza aproape ireprosabil. In plus, pentru mai multa utilitate, producatorul a prevazut posibilitatea conectarii unei cozi telescopice (se cumpara separat).

Cel mai bun aspirator de geamuri - Leifheit Aquanta

3. iHunt Window Robot 3 – cel mai bun robot curatare geamuri

Verifica pretul aici

iHunt Window Robot 3 e un produs mai special. Acesta e un robot de curatare pentru geamuri, care functioneaza in mare parte autonom si care e cat se poate de laudat de catre cumparatori. iHunt Window Robot 3 trebui plasat pe geam, dupa care se alege unul din cele 5 moduri de curatare. Printre altele, unul din moduri e „automat”, respectiv robotul isi creaza singur traseul si curata geamul fara interventie de dinafara. Aparatul are un mic rezervor pentru apa si un pulverizator care stropeste geamul cu apa, iar lavetele de la baza curata sticla prin miscari rotative. iHunt Window Robot 3 e foarte bun pentru curatarea geamurilor exterioare, adica acolo unde e foarte greu sa ajungi cu mana.

Cel mai bun robot curatare geamuri - iHunt Window Robot 3

4. Karcher WV 6 Plus

Verifica pretul aici

Daca era sa judecam doar performantele, Karcher WV 6 Plus devenea probabil cel mai bun aspirator de geamuri. Dispozitivul e silentios, puternic si are cea mai mare autonomie printre aspiratoarele din top. De aici si greutatea mai mare a aparatului. Dar nu va faceti griji, chiar daca cantareste 1,3 kg, Karcher WV 6 Plus e un aspirator de geamuri usor de manevrat. In plus, asa cum am vazut si la alte serii (ex. WV 2 sau VW 4), Karcher WV 6 Plus vine cu propriul pulverizator cu laveta atasata.

Cel mai bun aspirator de geamuri - Karcher WV 6 Plus

5. Aspirator de geamuri Leifheit Nemo

Verifica pretul aici

Leifheit Nemo este un aspirator de geamuri destul de reusit, cu autonomie de max. 45 minute si putere de aspirare decenta. In plus, aparatul e simplu de manevrat, iar duzele se schimba foarte simplu. Inafara de lipsa pulverizatorului, nu prea avem ce sa-i reprosam lui Leifheit Nemo.

Cel mai bun aspirator de geamuri - Leifheit Nemo

Cel mai bun aspirator de geamuri: cum functioneaza un aspirator de geamuri?

Aspiratorul de geamuri are 3 componente esentiale: duza, motorul pentru aspiratie si rezervorul pentru apa murdara. Duza aduna apa in zona de aspirare, iar motorul o trage in rezervor. Cu alte cuvinte, inainte sa folositi aspiratorul, trebuie sa pulverizati pe sticla o solutie de curatare, sa stergeti geamul cu o laveta, ca apoi sa aspirati resturile de apa si detergent cu aspiratorul. Goliti rezervorul, spalati duza, si aspiratorul e pregatit pentru o noua folosire. Ar fi de mentionat ca unele aspiratoare de geamuri vin cu propriile pulverizatoare si lavete atasate.

Daca geamul e pregatit cum trebuie, iar aspiratorul e folosit corect, rezultatul final este de-a dreptul impresionant. Nu raman urme, sticla straluceste, irosind-se mult mai putin timp fata de o curatare conventionala.

Cel mai bun aspirator de geamuri

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 223)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne