(Imagine: Cel mai bun atomizor - top 5 atomizoare pe benzina)
Comentarii (0)
Vizualizari (143)
(Nu există încă evaluări)
7 februarie 2024
de CelMaiBun

Cel mai bun atomizor cu motor pe benzina: top 5 atomizoare de calitate

Cel mai bun atomizor este un dispozitiv capabil sa te scape repede de daunatorii ce s-au „domiciliat” in gradina. Pentru asta, atomizorul trebuie sa aiba un motor de calitate, care porneste la prima sfoara si care e in stare sa pulverizeze solutia la o distanta/inaltime cat mai mare. De asemenea, pentru o utilizare mai confortabila ar fi bine ca atomizorul sa nu cantareasca prea mult, iar nivelul sonor sa nu fie excesiv. 

Dupa o analiza de piata, am creat un top cu 5, cele mai bune atomizoare cu motoare pe benzina, dupa raportul calitate/pret.

Cel mai bun atomizor: top 5

1. O-Mac AT 500 – cel mai bun atomizor

Verifica pretul aici

Daca va doriti un atomizor de calitate, O-Mac AT 500 e una din putinile optiuni pe care o putem recomanda cu incredere. Conform spuselor producatorului, dispozitivul dotat cu motor de 79 cc si 5 cai putere, este capabil sa pulverizeze la 10 metri pe verticala si 21 metri pe orizontala. Valorile reale sunt ceva mai modeste, dar O-Mac AT 500 ramane printre cele mai puternice atomizoare de pe piata. In plus, motorul morneste usor, iar consumul de benzina nu ar trebui sa treaca de 1 litru pentru fiecare ora de functionare. Despre calitatea atomizorului vorbesc si materialele, care s-au dovedit cat se poate de rezistente.

Iata de ce suntem de parere ca O-Mac AT 500 e cel mai bun atomizor dupa raportul calitate/pret.

Cel mai bun atomizor - O-Mac AT 500

2. Ruris A103S

Verifica pretul aici

Ruris A103S e un atomizor decent, cu motor de 3 cai putere si rezervor pentru solutie de 16 litri. Pe hartie, aparatul e capabil sa pulverizeze la 12 metri pe orizontala si 10 metri pe verticala. Si aici valorile reale sunt mai mici cu 2-3 metri, in schimb motorul atomizorului porneste usor,  functioneaza stabil, iar consumul de benzina are o medie de 1 litru pe ora. Fara solutie, atomizorul cantareste vreo 13 kilograme, deci manevrarea e destul de facila.

Inca ceva, Ruris A103S vina la pachet cu un kit de protectie, compus din salopeta, masca-respirator si ochelari.

Cel mai bun atomizor pe benzina - Ruris A103S

3. Ruris A102 – cel mai bun atomizor de buget

Verifica pretul aici

Daca pentru achizitie aveti bugetul limitat la 550-600 lei, cel mai bun atomizor ar fi Ruris A102. Acesta are motor de 2,9 cai putere si distante de pulverizare de 12 metri pe orizontala si 7 metri pe verticala (in realitate 7 metri pe orizontala si 4-5 metri pe verticala). Motorul functioneaza ireprosabil, iar calitatea materialelor este ok.

Atomizorul vine fara manual cu instructiuni, dar Ruris a facut un tutorial video, pe care il puteti gasi aici.

Ca si Ruris A103S, modelul A102 vine la pachetul cu un kit de protectie.

Cel mai bun atomizor - Ruris A102

4. O-Mac AT 340

Verifica pretul aici

O-Mac AT 340 e „fratele” mai mic al modelului O-Mac AT 500, insa si asa, aparatul de pe pozitia cu numarul 4 din top-ul ce anunta cel mai bun atomizor, e puternic, fiind capabil sa stropeasca la vreo 8 metri pe verticala si 10 pe orizontala (in fisa – 10 metri pe verticala si 12 metri pe orizontala). Toate datorita motorului de aproape 52 cc si 3,4 cai putere.

Atomizorul e usor (12 kg), iar asamblarea e cat se poate de simpla.

Cel mai bun atomizor - O-Mac AT 340

5. Ruris A109S

Verifica pretul aici

Fiind inzestrat cu motor de 3 cai putere si pompa booster, Ruris A109S e cel mai puternic atomizor din gama brandului romanesc. In conditii reale, dispozitivul e capabil sa pulverizeze la o distanta de 7-8 metri pe verticala si aprox. 10 metri pe orizontala.

Ruris A109S e un atomizor cu specificatii decente, dar cu un pret cam mare. Din acest motiv aparatul nu a urcat mai sus in clasament.

Cel mai bun atomizor - Ruris A109S

Cel mai bun atomizor

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 143)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne