Cel mai bun calorifer electric: top 5 aparate de incalzire
(Imagine: Cel mai bun calorifer - PNI Turbo Heat)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.502)
(1 evaluare, 1 voturi)
25 martie 2018
de CelMaiBun

Cel mai bun calorifer electric: top 5 aparate de incalzire

E bine sa ai o sursa de incalzire alternativa. Nu stii niciodata cand iti cedeaza pompa de la centrala sau se intrerupe alimentarea cu gaze naturale. O solutie ar fi un calorifer electric. Unul accesibil, puternic si eficient. Cu alte cuvinte e nevoie de cel mai bun calorifer electric dupa raportul calitate/pret.

Cel mai bun calorifer electric: top 5

Prima etapa in crearea clasamentului a fost selectarea a 30 de calorifere, din oferta actuala a magazinelor specializate. A urmat apoi o reducere a numarului de candidati pana la 10 unitati, care ulterior au fost supuse unei analize mai complexe, analiza ce viza in primul rand capacitatea de incalzire si consumul de curent electric. Un alt aspect de mare interes este durabilitatea. Nu poti afla rezistenta unui calorifer din descriere ori printr-o simpla vizita la magazin. De asta am apelat la experientele cumparatorilor. Acestea pot fi gasite pe diferite forumuri sau chiar pe site-urile magazinelor. Intr-un final, am raportat performantele fiecarui aparat la pretul de achizitie, iar mai jos gasiti rezultatele acestor eforturi.

1. PNI Turbo Heat – verifica pretul aici – probabil cel mai bun calorifer electric dupa raportul calitate/pret. PNI Turbo Heat este un calorifer electric cu ulei, cu o putere maxima de 2900 watti. Pe langa incalzitorul clasic, aparatul mai este dotat cu functie turbo ce ventileaza aerul ce iese din convector. Caloriferul este format din 13 segmenti, are protectie la supraincalzire si 3 trepte pentru reglarea puterii. PNI Turbo Heat este singurul calorifer din top cu ventilator integrat. Parerile referitoare la produs sunt foarte bune. Se mentioneaza pretul bun, dar si faptul ca caloriferul se incalzeste repede si uniform.

Cel mai bun calorifer - PNI Turbo Heat

2. Argo Urban – verifica pretul aici – este o aeroterma cu rezistenta ceramica cu puterea de 2000W, 2 trepte de functionare si este recomandat pentru incaperi de maxim 20 mp. Mai mult decat atat, aparatul este dotat cu un termostat pentru mentinerea unui anumit nivel al temperaturii, iar pentru a va face viata si mai usoara, caloriferul cantareste doar 1,9 kg. Pentru cei ce inca nu s-au lasat convinsi, avem un ultim argument – pretul. Argo Urban, cu un pret ce nu depaseste 170 lei, este cel mai ieftin calorifer electric din clasament.

Cel mai bun calorifer - Argo Urban

3. Heinner HCU-S13BK – verifica pretul aici – aparatul de pe locul 3 din top-ul ce anunta cel mai bun calorifer electric are o putere maxima de 2500 watti, 13 elementi, 3 trepte de putere si termostat ajustabil. Unitatea se incalzeste destul de reped, nu produce vreun zgomot si are protectie pentru supraincalzire.

Cel mai bun calorifer electric - Heinner HCU-S13BK

4. Tesy CB 3014 E01 R – verifica pretul aici – aparatul cea mai mare putere maxima din clasament. Tesy CB 3014 E01 R are 14 elementi, 3 trepte de putere – maxima fiind de 3000 watti, termostat reglabil si protectie anti-inghet. Tesy CB 3014 E01 R R este un calorifer lansat cu aproape 3 ani in urma, perioada in care s-a ales cu o gramada de recenzii pozitive. Se remarca incalzirea rapida, durabilitatea si functionarea silentioasa. Noi am mai si adauga pretul de achizitie cat se poate de corect – in jur de 330 lei.

Cel mai bun calorifer electric - Tesy CB 3014 E01 R

5. Zass ZR 13 BE – verifica pretul aici – calorifer cu un set standard de dotari si performante – 13 elementi, putere maxima de 2500 watti, 3 trepte de putere, termostat de camera reglabil, protectie anti-inghet si protectie pentru supraincalzire. Declasarea caloriferului a avut loc din cauza pretul de achizitie, care de cele mai multe ori se incadreaza in segmentul 330-370 lei.

Cel mai bun calorifer electric - Zass ZR 13 BE

Cel mai bun calorifer electric: utilizare si siguranta

1. Nu amplasati caloriferul in imediata apropiere unei prize electrice.
2. Nu utilizati caloriferul in apropierea bailor sau a dusurilor.
3. Inainte sa puneti caloriferul in priza, asigurati-va ca butoanele de comanda sunt in pozitie oprit.
4. Pentru a evita supraincalzirea, nu acoperiti caloriferul.
5. Utilizati caloriferul doar in pozitie verticala.
6. Nu lasati copii sub 8 ani in apropierea caloriferului pornit. In procesul de functionare, unele componente pot deveni extrem de fierbinti si pot provoca arsuri.
7. Curatati caloriferul de praf cu o laveta umeda – nu uda.

Cel mai bun calorifer electric

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.502)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne