(Imagine: Cel mai bun calorifer - PNI Turbo Heat)
Comentarii (0)
Vizualizari (2.813)
(3 evaluare, 3 voturi)
25 martie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun calorifer electric: top 5 aparate de incalzire

E bine sa ai o sursa de incalzire alternativa. Nu stii niciodata cand iti cedeaza pompa de la centrala sau se intrerupe alimentarea cu gaze naturale. O solutie ar fi un calorifer electric. Unul accesibil, puternic si eficient. Cu alte cuvinte e nevoie de cel mai bun calorifer electric dupa raportul calitate/pret.

Cel mai bun calorifer electric: top 5

Prima etapa in crearea clasamentului a fost selectarea a 30 de calorifere, din oferta actuala a magazinelor specializate. A urmat apoi o reducere a numarului de candidati pana la 10 unitati, care ulterior au fost supuse unei analize mai complexe, analiza ce viza in primul rand capacitatea de incalzire si consumul de curent electric. Un alt aspect de mare interes este durabilitatea. Nu poti afla rezistenta unui calorifer din descriere ori printr-o simpla vizita la magazin. De asta am apelat la experientele cumparatorilor. Acestea pot fi gasite pe diferite forumuri sau chiar pe site-urile magazinelor. Intr-un final, am raportat performantele fiecarui aparat la pretul de achizitie, iar mai jos gasiti rezultatele acestor eforturi.

1. Star-Light YOHF13 – verifica pretul aici – probabil cel mai bun calorifer electric dupa raportul calitate/pret. Star-Light YOHF13 este un calorifer electric cu ulei, cu o putere maxima de 2500 watti. Pe langa incalzitorul clasic, aparatul mai este dotat cu functie turbo ce ventileaza aerul ce iese din convector. Caloriferul este format din 13 segmenti, are protectie la supraincalzire si 3 trepte pentru reglarea puterii. Star-Light YOHF13 este primul calorifer din top cu ventilator integrat din clasament. Parerile referitoare la produs sunt foarte bune. Se mentioneaza pretul bun, dar si faptul ca caloriferul se incalzeste repede si uniform.

Cel mai bun calorifer - Star-Light YOHF13

2. Trotec TRH 22E – verifica pretul aici – TRH 22E este inca un calorifer compus dintr-un radiator cu ulei si o suflanta de aer electrica. Radiatorul are 9 elementi si 3 setari de putere: 800, 1200 si 2000W. Caloriferul convinge prin calitatea ridicata a materialelor, dar si prin faptul ca se incalzeste foarte repede. Aparatul este numai bun pentru o incapere de 5 pe 4 sau 5 pe 5 metri.

Cel mai bun calorifer - Trotec TRH 22E

3. Heinner HCU-S11BK – verifica pretul aici – aparatul de pe locul 3 din top-ul ce anunta cel mai bun calorifer electric are o putere maxima de 2500 watti, 11 elementi, 3 trepte de putere si termostat ajustabil. Unitatea se incalzeste destul de reped, nu produce vreun zgomot si are protectie pentru supraincalzire.

Cel mai bun calorifer - Heinner HCU-S11BK

4. Tesy CB 3014 E01 R – verifica pretul aici – aparatul cea mai mare putere maxima din clasament. Tesy CB 3014 E01 R are 14 elementi, 3 trepte de putere – maxima fiind de 3000 watti, termostat reglabil si protectie anti-inghet. Tesy CB 3014 E01 R R este un calorifer lansat cu aproape 3 ani in urma, perioada in care s-a ales cu o gramada de recenzii pozitive. Se remarca incalzirea rapida, durabilitatea si functionarea silentioasa. Noi am mai si adauga pretul de achizitie cat se poate de corect – in jur de 330 lei.

Cel mai bun calorifer electric - Tesy CB 3014 E01 R

5. Zass ZR 13 BE – verifica pretul aici – calorifer cu un set standard de dotari si performante – 13 elementi, putere maxima de 2500 watti, 3 trepte de putere, termostat de camera reglabil, protectie anti-inghet si protectie pentru supraincalzire. Declasarea caloriferului a avut loc din cauza pretul de achizitie, care de cele mai multe ori se incadreaza in segmentul 330-370 lei.

Cel mai bun calorifer electric - Zass ZR 13 BE

Cel mai bun calorifer electric: utilizare si siguranta

1. Nu amplasati caloriferul in imediata apropiere unei prize electrice.
2. Nu utilizati caloriferul in apropierea bailor sau a dusurilor.
3. Inainte sa puneti caloriferul in priza, asigurati-va ca butoanele de comanda sunt in pozitie oprit.
4. Pentru a evita supraincalzirea, nu acoperiti caloriferul.
5. Utilizati caloriferul doar in pozitie verticala.
6. Nu lasati copii sub 8 ani in apropierea caloriferului pornit. In procesul de functionare, unele componente pot deveni extrem de fierbinti si pot provoca arsuri.
7. Curatati caloriferul de praf cu o laveta umeda – nu uda.

Cel mai bun calorifer electric

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 2.813)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne