(Imagine: Cel mai bun congelator - Star-Light FRM-227SSNF. simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (10.895)
(14 evaluare, 14 voturi)
2 septembrie 2023
de CelMaiBun

Cel mai bun congelator: top 6 congelatoare bune si ieftine

Ne-am propus sa gasim cel mai bun congelator. Am analizat, am tot analizat, ca intr-un final sa selectam 6 congelatoare ce ar merita cumparate. Rezultatele au fost destul de surprinzatoare, cel mai bun congelator fiind declarat un produs Beko. Acesta se poate lauda cu sistem de racire No Frost, consum de curent foarte mic si compartimentare reusita. In top au mai intrat produse Arctic, Beko, Samsung, Candy, Electrolux, Zanussi si Bosch. 

Cel mai bun congelator: top 6 congelatoare

Iata cum arata clasamentul in care congelatoarele sunt aranjate in ordinea descrescatoare a raportului calitate/pret.

1. Heinner HFF-V280NFF+ – cel mai bun congelator

Verifica pretul aici

Heinner HFF-V280NFF+, liderul topului ce anunta cel mai bun congelator masoara 280 litri impartiti pe 7 sertare. Unul din cele mai importante avantaje ale acestui congelator este sistemul NoFrost. In plus, aparatul nu consuma prea mult curent electric, iar inginerii au prevazut posibilitatea amplasarii congelatorului intr-o camera neincalzita, unde temperatura scade chiar sub 10 grade Celsius. Pe langa tehnologiile folosite, la Heinner HFF-V280NFF+ ne-a mai placut pretul, rafturile din plastic rezistent, lipsa mirosurilor dar si congelarea rapida.

Cel mai bun congelator - Heinner HFF-V280NFF+

2. Arctic AC60250M30W+ – cel mai bun congelator Arctic

Verifica pretul aici

Arctic AC60250M30W+ este probabil cel mai bun congelator marca Arctic dupa raportul calitate/pret. Fiind destul de incapator, Arctic AC60250M30W+ are un volum net de 215 litri, distribuit pe 6 compartimente de stocare. Din perspectiva raportului calitate/pret, Arctic AC60250M30W+ este unul din cele mai reusite congelatoare de pe piata. Acesta are sistem de racire Static, consuma sub 257 kWh de curent electric pe an, produce aproximativ 42dB la functionare, iar din cele 6 compartimente, unul este de tip big box.

Cel mai bun congelator - Arctic AC60250M30W+

3. Heinner HFF-N194NFF+ – Full No Frost, clasa A+

verifica pretul aici

Heinner HFF-N194NFF+ are 6 compartimente bine dimensionate si sistem Full No Frost. Cele 6 compartimente insumeaza 194 litri, iar compresorul este capabil sa congeleze aproximativ 9 kilograme de produse in 24 de ore. Vorbind despre zgomot, Heinner HFF-N194NFF+ produce 41 dB, un rezultat cat se poate de bun. Tot bun este si consumul de curent electric (273 kWh pe an).

Fiabilitatea congelatorului Heinner HFF-N194NFF+ este de nota 9 din 10. Aparatul s-a dovedit rezistent, iar calitatea materialelor e suprizator de ridicata.

Cel mai bun congelator - Heinner HFF-N194NFF+

4. Beko RFNE448E41XB – cel mai mare congelator din top

Verifica pretul aici

Beko RFNE448E41XB era foarte aproape sa devina cel mai bun congelator dupa raportul calitate/pret. Modelul este un aparat cu volumul net de 404 litri, impartit in 8 compartimente, sistem de racire No Frost si un pret cat se poate de corect pentru performantele oferite. Anume raportul pret/calitate i-a permis lui Beko RFNE448E41XB sa ajunga in clasament. Parerile cumparatorilor sunt si ele mai mult decat bune. Beko RFNE448E41XB este un congelator aproape lipsit de minusuri. Aparatul e fiabil, silentios si consuma doar 292 kWh pe an.

Cel mai bun congelator - Beko RFNE448E41XB

4. Samsung RZ32C7AEEB1/EF – cel mai bun congelator Samsung

Verifica pretul aici

Tehnologic vorbind, Samsung RZ32C7AEEB1/EF este cel mai avansat congelator din top. Aparatul are un volum net de 323 litri distribuit pe 7 compartimente, motor capabil sa congeleze 14,8 kg/24h si sistem de racire No Frost. Mai mult, Samsung RZ32C7AEEB1/EF are conexiune WiFi si functie Power Freeze, care congeleaza rapid alimentele „sensibile”, dupa care revine automat la temperatura de functionare standard. Samsung RZ32C7AEEB1/EF corespunde clasei energetice E dupa noua clasificare , avand un consum mediu anual de numai 263 kWh.

Samsung RZ32C7AEEB1/EF este un congelator premium, care din pacate vine si cu un pret pe masura.

Cel mai bun congelator - Samsung RZ32C7AEEB1/EF

6. Bosch GIN81AEF0 – cel mai bun congelator Bosch

Verifica pretul aici

Bosch GIN81AEF0, un aparat incapator, fiabil si performant, este de multa lume considera cel mai bun congelator din gama Bosch, dupa raportul calitate/pret. Dispozitivul are un volum net de 212 litri, compresor cu modul invertor si sistem de racire No Frost, dar mai important este capabil sa congeleze 20 de kg de produse pe zi. Volumul lui Bosch GIN81AEF0 este distribuit pe 7 compartimente, dintre care doua de tip Big Box, deci pot stoca articole voluminoase.

Cel mai bun congelator Bosch - Bosch GIN81AEF0

Acesta este top-ul ce anunta cel mai bun congelator, pentru top-uri similare, dar destinate frigiderelor, combinelor frigorifice si lazilor frigorifice, click aici (frigidere), aici (combine frigorifice) si aici pentru lazi.

Ghid: Cum aleg cel mai bun congelator?

Ar fi cateva lucruri ce ar trebui avute in vedere atunci cand alegeti cel mai bun congelator:

1. Volumul – in descrierea oricarui congelator veti gasi doua valori ale volumului: brut si net. Primul este mai mare, iar cel de-al doilea mai mic. Volumul real este cel net.

2. Consumul de curent – dupa ce ati luat decizia in privinta volumului viitorului congelator, bine ar fi sa cautati o unitate cu consum de curent mic. Un produs eficient ar putea economisi sume importante de bani pe termen lung.

3. Capacitatea de congelare – acest indicator este exprimat in kilograme pe ora. Bine ar fi sa alegeti un congelator cu capacitatea de congelare de peste 7-8 kilograme pe ora.

4. Zgomot – congelatoarele au de cele mai multe ori niveluri de zgomot intre 40 si 45 dB. Este recomandabil un nivel al zgomotului cat mai aproapiat de 40 dB.

5. Numar de compartimente/sertare – numarul de sertare este destul de important. E bine sa fie cat mai multe, insa cel putin unul sa aiba volum marit. Sa nu aveti dubii, o sa fie de folos.

Top cele mai bune congelatoare – 2020

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 10.895)
(14 evaluare, 14 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne