Cel mai bun congelator: top 7 congelatoare bune si ieftine | forum
(Imagine: Cel mai bun congelator - Star-Light FRM-227SSNF. simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (7.006)
(14 evaluare, 14 voturi)
2 ianuarie 2021
de CelMaiBun

Cel mai bun congelator: top 6 congelatoare bune si ieftine

Ne-am propus sa gasim cel mai bun congelator. Am analizat, am tot analizat, ca intr-un final sa selectam 6 congelatoare ce ar merita cumparate. Rezultatele au fost destul de surprinzatoare, cel mai bun congelator fiind declarat un produs Beko. Acesta se poate lauda cu sistem de racire No Frost, consum de curent foarte mic si compartimentare reusita. In top au mai intrat produse Arctic, Beko, Midea, Star-Light, Indesit, Zanussi si Bosch. 

Cel mai bun congelator: top 6 congelatoare

Iata cum arata clasamentul in care congelatoarele sunt aranjate in ordinea descrescatoare a raportului calitate/pret.

1. Beko RFNE312K31XBN – cel mai bun congelator

Verifica pretul aici

Beko RFNE312K31XBN, liderul topului ce anunta cel mai bun congelator masoara 282 litri impartiti pe 8 sertare. Unul din cele mai importante avantaje ale acestui congelator este consumul de energie mic – 311 kWh/h. In plus, aparatul produce un zgomot de doar 39 dB. Pe langa nivelul sonor redus si eficienta energetica, la Beko RFNE312K31XBN ne-a mai placut pretul, rafturile din plastic rezistent, dar si capacitatea de congelare buna – 19,5 kg/zi.

Cel mai bun congelator - Beko RFNE312K31XBN

2. Star-Light DFV-280FWH

Verifica pretul aici

Star-Light DFV-280FWH era foarte aproape sa devina cel mai bun congelator dupa raportul calitate/pret. Modelul este un aparat cu volumul net de 280 litri, impartit in 7 compartimente, sistem de racire No Frost si un pret cat se poate de corect pentru performantele oferite. Anume raportul pret/calitate i-a permis lui Star-Light DFV-280FWHF sa ajunga in clasament. Parerile cumparatorilor sunt si ele mai mult decat bune. Star-Light DFV-188F este un congelator aproape lipsit de minusuri. Aparatul e fiabil, silentios si consuma putin peste 300 kWh pe an.

Cel mai bun congelator - Star-Light DFV-280FWH

3. Haier H3F-330WTAAU1

Verifica pretul aici

Tehnologic vorbind, Haier H3F-330WTAAU1 este cel mai avansat congelator din clasament. Aparatul are un volum net de 330 litri distribuit in 7 compartimente, motor inverter (veritabil) capabil sa congeleze 21 kg/24h si sistem de racire  No Frost. Mai mult, Haier H3F-330WTAAU1 poate fi folosit atat ca congelator cat si ca frigider, iar controlul functionarii se face pe un panoul de comanda cu butoane tactile. Modelul Haier H3F-330WTAAU1 corespunde clasei energetice A++(D dupa noua clasificare), avand un consum mediu anual de numai 212 kWh.

Haier H3F-330WTAAU1 este un congelator premium, care din pacate vine si cu un pret pe masura.

Cel mai bun congelator No Frost - Haier H3F-330WTAAU1

4. Arctic AC60250M30W+ – cel mai bun congelator Arctic

Verifica pretul aici

Un congelator foarte incapator. Arctic AC60250M30W+ are un volum net de 215 litri, distribuit pe 6 compartimente de stocare. Din perspectiva raportului calitate/pret, Arctic AC60250M30W+ este unul din cele mai reusite congelatoare de pe piata. Acesta are sistem de racire Static, consuma sub 257 kWh de curent electric pe an, produce aproximativ 42dB la functionare, iar din cele 6 compartimente, unul este de tip big box.

Cel mai bun congelator - Arctic AC60250M30W+

5. Arctic AC135M31W – usi reversibile, compartiment Fast Freeze, clasa A+

Cel mai ieftin congelator din clasament

verifica pretul aici

Arctic AC135M31W este cel mai bun congelator marca Arctic dupa raportul calitate/pret. Acesta are 4 compartimente, dintre care unul tip big box si trei de dimensiuni normale. Cele 4 compartimente insumeaza 117 litri, iar compresorul este capabil sa congeleze aproximativ 10 kilograme de produse in 24 de ore. Arctic AC135M31W  este singurul congelator din clasament cu usa reversibila. Vorbind despre zgomot, Arctic AC135M31W produce 42 dB, adica e mediu. Tot mediu este si consumul de curent electric (200 kWh pe an).

Fiabilitatea congelatorului Arctic AC135M31W este de nota 9 din 10. Nu au fost semnalate probleme grave si cele mai multe defectiuni au fost reparate cu usurinta.

Cel mai bun congelator - Arctic AC135M31W

6. Bosch GSN33VWEP – cel mai bun congelator Bosch

Verifica pretul aici

Bosch GSN33VWEP, un aparat incapator, fiabil si performant, este de multa lume considera cel mai bun congelator din gama Bosch, dupa raportul calitate/pret. Dispozitivul are un volum net de 225 litri, consuma numai 229 kWh/an,  sistem de racire No Frost , dar mai important este capabil sa congeleze 20 de kg de produse pe zi. Volumul lui Bosch GSN33VWEP este distribuit pe 7 compartimente, dintre care unul de tip Big Box, deci poate stoca articole voluminoase.

Cel mai bun congelator - Bosch GSN33VWEP review

Acesta este top-ul ce anunta cel mai bun congelator, pentru top-uri similare, dar destinate frigiderelor, combinelor frigorifice si lazilor frigorifice, click aici (frigidere), aici (combine frigorifice) si aici pentru lazi.

Ghid: Cum aleg cel mai bun congelator?

Ar fi cateva lucruri ce ar trebui avute in vedere atunci cand alegeti cel mai bun congelator:

1. Volumul – in descrierea oricarui congelator veti gasi doua valori ale volumului: brut si net. Primul este mai mare, iar cel de-al doilea mai mic. Volumul real este cel net.

2. Consumul de curent – dupa ce ati luat decizia in privinta volumului viitorului congelator, bine ar fi sa cautati o unitate cu consum de curent mic. Un produs eficient ar putea economisi sume importante de bani pe termen lung.

3. Capacitatea de congelare – acest indicator este exprimat in kilograme pe ora. Bine ar fi sa alegeti un congelator cu capacitatea de congelare de peste 7-8 kilograme pe ora.

4. Zgomot – congelatoarele au de cele mai multe ori niveluri de zgomot intre 40 si 45 dB. Este recomandabil un nivel al zgomotului cat mai aproapiat de 40 dB.

5. Numar de compartimente/sertare – numarul de sertare este destul de important. E bine sa fie cat mai multe, insa cel putin unul sa aiba volum marit. Sa nu aveti dubii, o sa fie de folos.

Top cele mai bune congelatoare – 2020

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 7.006)
(14 evaluare, 14 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne