Cel mai bun congelator: top 5 congelatoare bune si ieftine | forum
(Imagine: Cel mai bun congelator - Star-Light FRM-227SSNF. simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (4.201)
(8 evaluare, 8 voturi)
2 ianuarie 2020
de CelMaiBun

Cel mai bun congelator: top 5 congelatoare bune si ieftine

Ne-am propus sa gasim cel mai bun congelator. Am analizat, am tot analizat, ca intr-un final sa selectam 5 congelatoare ce ar merita cumparate. Rezultatele au fost destul de surprinzatoare, cel mai bun congelator fiind declarat un produs al brandului romanesc Star-Light. In top au mai intrat produse Heinner, Indesit, Hotpoint si Beko.

Cel mai bun congelator: top 5 congelatoare

1. Star-Light UFM-165A++ – cel mai ieftin din clasament si probabil cel mai bun congelator dupa raportul calitate/pret. Aparatul are un volum net de 165 litri distribuit in 5 compartimente si sistem de racire static. Usa congelatorului se deschide in partea dreapta. Star-Light UFM-165A++ corespunde clasei energetice A++ avand un consum mediu anual de 178 kWh. Pretul lui Star-Light UFM-165A++ poate fi verificat aici.

Cel mai bun congelator - Star-Light UFM-165A++

2. Heinner HFF-V280NF+ – cel mai incapator congelator din clasament. Daca pretul nu era asa mare (aproximativ 200 lei), Heinner HFF-V280NF+ primea cu siguranta titlul de cel mai bun congelator. Aparatul are un volum net de 280 litri, consuma 328 kWh/an, are sistem de racire No Frost, dar mai important este capabil sa congeleze 21 de kg de produse pe ora.
Volumul este distribuit pe 7 compartimente, dintre care unul este de tip Big Box, deci poate stoca articole voluminoase. Pretul lui Heinner HFF-V280NF+ poate fi verificat aici.

Cel mai bun congelator - Heinner HFF-V280NF+

3. Zanussi ZFU23403WA produsul de pe locul 3 din top-ul ce anunta cel mai bun congelator, masoara 194 litri impartiti pe 6 sertare. Unul din cele mai mari avantaje ale acestui congelator este consumul de energie mic – 248 kWh/h. In plus, aparatul produce un zgomot de doar 40 dB. Pe langa nivelul sonor redus si eficienta energetica, la Zanussi ZFU23403WA ne-a mai placut pretul, rafturile din plastic rezistent, dar si capacitatea de congelare mare – 20 kg/ora. Pretul lui Zanussi ZFU23403WA poate fi verificat aici.

Cel mai bun congelator - Zanussi ZFU23403WA

4. Bosch GSN33VW3P un congelator destul de incapator. Bosch GSN33VW3P are are un volum net de 225 litri distribuit pe 7 compartimente de stocare. Din punct de vedere tehnologic, GSN33VW3P este unul din cele mai avansate congelatoare de pe piata. Acesta are sistem de racire No Fros, sistemul Multi Airflow ajuta la distributia uniforma a temperaturii, iar SuperFreezing congeleaza foarte repede alimentele adaugate recent. Pretul lui Bosch GSN33VW3P poate fi consultat aici.

Cel mai bun congelator - Bosch GSN33VW3P

5. Star-Light FRM-227SSNF este un produs cu volumul net de 227 litri, impartit in 4 compartimente, cu functie frigider si cu un pret ce in mod normal nu ar trebui sa depaseasca pragul de 1600 lei. Anume raportul pret/valoare l-a ajutat pe Star-Light FRM-227SSNF sa ajunga in clasament. Pe langa asta, parerile cumparatorilor despre acest produs sunt mai mult decat bune. Star-Light FRM-227SSNF nu este un congelator lipsit de minusuri, dar acestea sunt nesemnificative, iar pretul accesibil le compenseaza pe toate. Pretul lui Star-Light FRM-227SSNF poate fi verificat aici.

Cel mai bun congelator - Star-Light FRM-227SSNF

Cel mai bun congelator: cum il aleg

Ar fi cateva lucruri ce ar trebui avute in vedere atunci cand alegeti cel mai bun congelator:

1. Volumul – in descrierea oricarui congelator veti gasi doua valori ale volumului: brut si net. Primul este mai mare, iar cel de-al doilea mai mic. Volumul real este cel net.

2. Consumul de curent – dupa ce ati luat decizia in privinta volumului viitorului congelator, bine ar fi sa cautati o unitate cu consum de curent mic. Un produs eficient ar putea economisi sume importante de bani pe termen lung.

3. Capacitatea de congelare – acest indicator este exprimat in kilograme pe ora. Bine ar fi sa alegeti un congelator cu capacitatea de congelare de peste 7-8 kilograme pe ora.

4. Zgomot – congelatoarele au de cele mai multe ori niveluri de zgomot intre 40 si 45 dB. Este recomandabil un nivel al zgomotului cat mai aproapiat de 40 dB.

5. Numar de compartimente/sertare – numarul de sertare este destul de important. E bine sa fie cat mai multe, insa cel putin unul sa aiba volum marit. Sa nu aveti dubii, o sa fie de folos.

Acesta este top-ul ce anunta cel mai bun congelator, pentru top-uri similare, dar destinate frigiderelor, combinelor frigorifice si lazilor frigorifice, click aici (frigidere), aici (combine frigorifice) si aici pentru lazi.

Cel mai bun congelator – 2019

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 4.201)
(8 evaluare, 8 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne