Cel mai bun congelator: top 5 congelatoare bune si ieftine
2 august 2018
de CelMaiBun

Cel mai bun congelator: top 5 congelatoare bune si ieftine

Ne-am propus sa gasim cel mai bun congelator. Am analizat, am tot analizat, ca intr-un final sa selectam 5 congelatoare ce ar merita cumparate. Rezultatele au fost destul de surprinzatoare, cel mai bun congelator fiind declarat un produs al brandului romanesc Heinner. In top au mai intrat produse Arctic, Indesit, Whirpool si Bosch.

Cel mai bun congelator: top 5

1. Star-Light FRM-227SSNF este un produs cu volumul net de 227 litri, impartit in 4 compartimente, cu functie frigider si cu un pret ce in mod normal nu ar trebui sa depaseasca pragul de 1300 lei. Anume raportul pret/valoare superior a facut ca Star-Light FRM-227SSNF sa fie numit cel mai bun congelator. Pe langa asta, parerile cumparatorilor despre acest produs sunt mai mult decat bune. Star-Light FRM-227SSNF nu este un congelator lipsit de minusuri, dar acestea sunt nesemnificative, iar pretul accesibil le compenseaza pe toate. Pretul lui Star-Light FRM-227SSNF poate fi verificat aici.

Cel mai bun congelator - Star-Light FRM-227SSNF

2. Arctic ANC246+ produsul ce a ocupat locul 2 in top-ul pentru cel mai bun congelator are un volum net de 215 litri distribuit in 6 compartimente. Accesul catre ele se face prin intermediul unei usi ce poate fi montat atat cu deschiderea in stanga cat si in dreapta. Arctic ANC246+ corespunde clasei energetice A+ avand un consum mediu anual de 257 kWh. Pretul lui Arctic ANC246+ poate fi verificat aici.

Cel mai bun congelator Arctic ANC246+

3. Indesit UI6 1W1 este cel mai incapator congelator din top. Indesit UI6 1W1 are are un volum net de 232 litri distribuit pe 7 compartimente de stocare. Ar fi de mentionat ca volumul mai mare este insotit de un consum de energie mai mare (281 kWh/an) si de un nivel al zgomotului mai mare (44 dB). Pretul lui Indesit UI6 1W1 poate fi consultat aici.

Cel mai bun congelator - Indesit UI6 1W1

4. Whirlpool WV1510W produsul de pe locul 4 din top-ul ce anunta cel mai bun congelator, masoara 165 litri impartiti pe 6 sertare. Unul din cele mai mari avantaje ale acestui congelator este consumul de energie mic – 230 kWh/h. In plus, aparatul produce un zgomot de doar 41 dB. Chiar daca produsele de pe locurile 1 si 4 au specificatii apropiate, pretul de achizitie mai mare a lui Whirlpool WV1510W a departajat destul de mult cele doua congelatoare. Pretul lui Whirlpool WV1510W poate fi verificat aici.

5. Bosch GSN33VW3P este cel mai scump produs din acest clasament. Daca pretul nu era asa mare (aproximativ 2800 lei), Bosch GSN33VW3P primea cu siguranta titlul de cel mai bun congelator. Aparatul are un volum net de 220 litri, consuma doar 228 kWh/an, dar mai important este capabil sa congeleze 20 de kg de produse pe ora.
Volumul este distribuit pe 7 compartimente, dintre care unul este de tip Big Box, deci poate stoca articole voluminoase. Pretul lui Bosch GSN33VW3P poate fi verificat aici.

Cel mai bun congelator - Bosch GSN33VW3P

Cel mai bun congelator: cum il aleg

Ar fi cateva lucruri ce ar trebui avute in vedere atunci cand alegeti cel mai bun congelator:

1. Volumul – in descrierea oricarui congelator veti gasi doua valori ale volumului: brut si net. Primul este mai mare, iar cel de-al doilea mai mic. Volumul real este cel net.

2. Consumul de curent – dupa ce ati luat decizia in privinta volumului viitorului congelator, bine ar fi sa cautati o unitate cu consum de curent mic. Un produs eficient ar putea economisi sume importante de bani pe termen lung.

3. Capacitatea de congelare – acest indicator este exprimat in kilograme pe ora. Bine ar fi sa alegeti un congelator cu capacitatea de congelare de peste 7-8 kilograme pe ora.

4. Zgomot – congelatoarele au de cele mai multe ori niveluri de zgomot intre 40 si 45 dB. Este recomandabil un nivel al zgomotului cat mai aproapiat de 40 dB.

5. Numar de compartimente/sertare – numarul de sertare este destul de important. E bine sa fie cat mai multe, insa cel putin unul sa aiba volum marit. Sa nu aveti dubii, o sa fie de folos.

Acesta este top-ul ce anunta cel mai bun congelator, pentru top-uri similare, dar destinate frigiderelor, combinelor frigorifice si lazilor frigorifice, click aici (frigidere), aici (combine frigorifice) si aici pentru lazi.

Cel mai bun congelator – 2018

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 3.346)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne