Cel mai bun congelator: top 7 congelatoare bune si ieftine | forum
(Imagine: Cel mai bun congelator - Star-Light FRM-227SSNF. simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (4.763)
(14 evaluare, 14 voturi)
20 aprilie 2020
de CelMaiBun

Cel mai bun congelator: top 6 congelatoare bune si ieftine

Ne-am propus sa gasim cel mai bun congelator. Am analizat, am tot analizat, ca intr-un final sa selectam 6 congelatoare ce ar merita cumparate. Rezultatele au fost destul de surprinzatoare, cel mai bun congelator fiind declarat un produs Heinner. Acesta se poate lauda cu sistem de racire No Frost, consum de curent foarte mic si compartimentare reusita. In top au mai intrat produse Arctic, Midea, Star-Light, Indesit, Zanussi si Bosch. 

Ghid: Cum aleg cel mai bun congelator?

Ar fi cateva lucruri ce ar trebui avute in vedere atunci cand alegeti cel mai bun congelator:

1. Volumul – in descrierea oricarui congelator veti gasi doua valori ale volumului: brut si net. Primul este mai mare, iar cel de-al doilea mai mic. Volumul real este cel net.

2. Consumul de curent – dupa ce ati luat decizia in privinta volumului viitorului congelator, bine ar fi sa cautati o unitate cu consum de curent mic. Un produs eficient ar putea economisi sume importante de bani pe termen lung.

3. Capacitatea de congelare – acest indicator este exprimat in kilograme pe ora. Bine ar fi sa alegeti un congelator cu capacitatea de congelare de peste 7-8 kilograme pe ora.

4. Zgomot – congelatoarele au de cele mai multe ori niveluri de zgomot intre 40 si 45 dB. Este recomandabil un nivel al zgomotului cat mai aproapiat de 40 dB.

5. Numar de compartimente/sertare – numarul de sertare este destul de important. E bine sa fie cat mai multe, insa cel putin unul sa aiba volum marit. Sa nu aveti dubii, o sa fie de folos.

Cel mai bun congelator: top 6 congelatoare

1. MIDEA HS-312FWENWH – Total No Frost, cel mai mic consum de curent electric.

Verifica pretul congelatorului aici

MIDEA HS-312FWENWH – cel mai bun congelator dupa raportul calitate/pret. este un aparat cu volumul net de 227 litri, impartit in 7 compartimente, cu functie frigider, sistem Total No Frost si cu un pret cat se poate de corect pentru performantele oferite. Anume raportul pret/valoare i-au permis MIDEA HS-312FWENWH sa ajunga in clasament. Parerile cumparatorilor despre acest produs sunt si ele mai mult decat bune. Tehnologic vorbind, MIDEA HS-312FWENWH este un congelator aproape lipsit de minusuri. Aparatul e fiabil, consuma doar 150 kWh pe an, e destul de silentios si este singurul din clasament care poate fi folosit si ca frigider.

Cel mai bun congelator - MIDEA HS-312FWENWH

2. Arctic AC60250+ – usi reversibile, compartiment Fast Freeze, clasa A+

verifica pretul aici

Arctic AC60250+ este cel mai bun congelator marca Arctic dupa raportul calitate/pret. Acesta are 6 compartimente, dintre care unul tip big box si doua pentru congelare rapida. Cele 6 compartimente insumeaza 215 litri, iar compresorul este capabil sa congeleze aproximativ 14 kilograme de produse in 24 de ore. Arctic AC60250+  este singurul congelator din clasament cu usa reversibila. Vorbind despre zgomot, Arctic AC60250+ produce 42 dB, adica e mediu. Tot mediu este si consumul de curent electric (257 kWh pe an).

Fiabilitatea congelatorului Arctic AC60250+ este de nota 8,5 din 10. Nu au fost semnalate probleme grave si cele mai multe defectiuni au fost reparate cu usurinta.

Cel mai bun congelator - Arctic AC60250+

3. Indesit UI61W.1 – cel mai bun congelator Indesit

Verifica pretul aici

Un congelator destul de incapator. Indesit UI61W.1 are un volum net de 232 litri, distribuit pe 6 compartimente de stocare. Din punct de vedere tehnologic, UI6F1TW este unul din cele mai avansate congelatoare din gama Indesit. Acesta are sistem de racire Static, consuma sub 268 kWh de curent electric pe an, produce aproximativ 40 dB la functionare, iar din cele 6 sertare, primele doua sunt cu capacitate sporita.

Cel mai bun congelator - Indesit UI61W.1

4. Star-Light CF-157AP

Verifica pretul aici

Star-Light CF-157AP este cel mai ieftin congelator din clasament. Aparatul are un volum net de 157 litri distribuit in 5 compartimente si sistem de racire static. Usa congelatorului se deschide in partea dreapta. Star-Light CF-157AP corespunde clasei energetice A+ avand un consum mediu anual de 213 kWh.

Cel mai bun congelator - Star-Light CF-157AP

5. Zanussi ZFU23403WA

Verifica pretul aici

Produsul de pe locul 45 din top-ul ce anunta cel mai bun congelator masoara 194 litri impartiti pe 6 sertare. Unul din cele mai mari avantaje ale acestui congelator este consumul de energie mic – 248 kWh/h. In plus, aparatul produce un zgomot de doar 40 dB. Pe langa nivelul sonor redus si eficienta energetica, la Zanussi ZFU23403WA ne-a mai placut pretul, rafturile din plastic rezistent, dar si capacitatea de congelare mare – 20 kg/ora.

Cel mai bun congelator - Zanussi ZFU23403WA

6. Bosch GSN36AI3P – cel mai bun congelator Bosch

Verifica pretul aici

Bosch GSN36AI3P este cel mai incapator, iar daca am discuta doar despre performante, GSN36AI3P ar fi cel mai bun congelator. Aparatul are un volum net de 242 litri, consuma numai 327 kWh/an, are sistem de racire No Frost , dar mai important este capabil sa congeleze 20 de kg de produse pe zi.
Volumul este distribuit pe 7 compartimente, dintre care doua sunt de tip Big Box, deci poate stoca articole voluminoase.

Cel mai bun congelator - Bosch GSN36AI3P

 

Acesta este top-ul ce anunta cel mai bun congelator, pentru top-uri similare, dar destinate frigiderelor, combinelor frigorifice si lazilor frigorifice, click aici (frigidere), aici (combine frigorifice) si aici pentru lazi.

Top cele mai bune congelatoare – 2020

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 4.763)
(14 evaluare, 14 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne