(Imagine: Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung - GW711K-B)
Comentarii (0)
Vizualizari (2.861)
(Nu există încă evaluări)
6 aprilie 2017
de CelMaiBun

Afla care este cel mai bun cuptor cu microunde Samsung

Incercam astazi sa gasim cel mai un cuptor cu microunde. Pentru a faciliza alegerea, am preferat sa ne axam doar pe unitatile produse de Samsung. Compania coreeana pe langa faptul ca ofera o gama larga de cuptoare cu microunde, mai practica si preturi destul de corecte in raport cu calitatea aparatelor sale. 

Am testat capacitatile de incalzire, dezghetare, si coacere a mai multor cuptoare cu microunde Samsung. Astfel, in cele ce urmeaza vom expune parerile noastre, iar pentru o mai buna intelegere, am concetrat impresiile intr-ul top 5 ce desemneaza cel mai bun cuptor cu microunde.

Cel mai bun cuptor cu microunde: top 5

Mai jos propunem un top al cuptoarelor cu microunde Samsung. Clasamentul e creat pe baza testarii a 15 cuptoare Samsung si a parerilor expuse de posesorii acestori produse pe diferite forumuri de specialitate.

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung – locul 1

GW711K-B – pentru a verifica pretul click aici. 

Specificatii tehnice

Unitatea GW711K-B este un cuptor cu microunde cu capacitatea de 20 litri. Pe langa cuptorul cu puterea de 750 W, produsul detine si un grill de 950 W. Pe panoul de comanda mecanic pot fi gasite 2 butoane rotunde, unul fiind timer-ul, iar celalalt este destinat alegerii puterii si a regimului de lucru pentru cuptor. Samsung GW711K-B dispune in total de 3 optiuni de functionare: dezghetare, incalzire si grill.

Nota specificatii tehnice: 8,5/10

Utilizare

Datorita numarului mic de butoane si prezentei elementelor grafice pe panou, prima utilizare a lui W711K-B poate fi efectuata la nivel intuitiv, fara sa fie nevoie de instructiune.

Datorita lipsei colturilor la interior si a materialului ceramic, curatarea cuptorului are loc fara probleme.

Nota utilizare: 9,5/10

Raport calitate/pret

Dupa parerea noastra, Samsung GW711K-B prezinta cel mai bun raport calitate/pret dintre cuptoarele producatorului coreean. Pretul poate fi verificat aici.

Nota raport calitate/pret: 10/10 

Concluzie

Se pare ca GW711K-B este cel mai bun cuptor cu microunde Samsung. Acesta a inregistrat o nota medie de: 9,33

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung - GW711K-B

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung – locul 2

ME73A – pentru a verifica pretul, click aici.

Specificatii tehnice

ME73A este un cuptor cu capacitatea de 20 litri, cu panoul de control digital, dar fara grill. Cei 800W putere ai cuptorului sunt distribuite pe 6 nivele si 3 programe de functionare. Cuptorul este destul de compact, dar mai important, greutatea acestuia nu depaseste 10,5 kg.

Nota specificatii tehnice 8,5/10

Utilizare

Cuptorul cu microunde Samsung ME73A este destul de simplu de utilizat chiar daca panoul digital al acestuia este mai incarcat decat panoul produsului de pe primul loc.

Datorita noului sistem de distributie a undelor, incalzirea produselor are loc repede si foarte eficient, indiferent despre ce produs este vorba.

Nici curatarea cuptorului nu prezinta mari probleme. Asta multumita materialului de la interior, dar mai ales lipsei colturilor.

Nota utilizare: 9/10

Raport calitate/pret

Chiar daca cuptorul nu are grill, pretul mic si puterea de 800W ii permite sa obtina un raport calitate/pret aproape perfect.

Nota raporta calitate/pret: 9,5/10

Concluzie:

Daca aveti nevoie de un produs simplu, ieftin si fiabil, recomandam cu incredere sa achizitionati Samsung ME73A – ocupantul locului 2 in top-ul ce desemneaza cel mai bun cuptor cu microunde Samsung. Nota medie: 9.0

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung - ME73A

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung – locul 3

Samsung MS23F301EAW – pentru a verifica pretul, click aici.

Specificatii tehnice

Din punct de vedere tehnic, unitatea de pe locul 3 este destul de asemanatoare cu cuptorul de pe pozitia cu numarul 2. Vorbim despre aceeasi putere de 800W impartita pe 6 nivele si lipsa grilului. Diferenta cea mai mare este volumul de 23 de litri a lui Samsung MS23F301EAW. O alta diferenta este panoul de control mecanic.

Nota specificatii tehnice: 8,7

Utilizare

Numarul mic de butoane de pe panoul mecanic face cuptorul extrem de simplu in utilizare. Daca tot ne-am obisnuit cu lipsa colturilor, e mai greu sa le accepti prezenta in cuptorul Samsung MS23F301EAW. Totusi, interiorul este destul de simplu de curatat, iar suprafata ceramica s-a dovedit rezistenta la zgaraieturi.

Nota specificatii tehnice: 8,7

Raport calitate/pret

Puterea si volumul de 23 litri ii permit lui Samsung MS23F301EAW sa obtine un raport calitate/pret foarte bun. Totusi, lipsa grilului, prezenta colturilor si pretul ceva mai mare, au mai furat cateva zecimi din nota finala.

Nota Raport calitate/pret: 8,8/10

Concluzie:

Nota media generala pentru aparatul de pe locul 3 din clasamentul ce anunta cel mai bun cuptor cu microunde Samsung este 8,73.

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung - Samsung MS23F301EAW

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung – locul 4

Samsung GE109MST – pentru a verifica pretul, click aici.

Specificatii tehnice

Cuptorul Samsung GE109MST are o capacitate de 28 litri, putere cuptor de 900W si putere grill – 1300W. Cuptorul ofera 4 programe pentru functionare ce pot fi setate de pe panoul digital. Datorita volumului sporit, masa aparatului atinge 16 kg.

Nota specificatii tehnice: 9,3/10

Utilizare

Numarul butoanelor de pe panou este destul de mare, insa inscriptiile de pe unitate, se dovedesc a fi de mare ajutor in timpul utilizarii.

Curatarea cuptorului nu presupune probleme, mai ales ca Samsung GE109MST vine in compania sistemului de convectia STEAM. Acesta, permite curatarea cuptorului cu ajutorul aburilor produsi prin incalzirea apei continuta de containerul STEAM Clean.

Datorita distributiei triple a microundelor, cuptorul incalzeste mancarurile rapid si uniform.

Nota specificatii utilizare: 9/10

Raport calitate/pret

Toate bune si frumoase pana aici, insa cand se ajunge la pret, situatia se complica. Problema e ca Samsung GE109MST este un cuptor cu microunde destul de scump, unii cumparatorii afirmand ca este chiar prea scump. In mod normal, ocupantul locului 4 din top-ul pentru cel mai bun cuptor cu microunde, poate fi achizitionat pentru aproximativ 700 lei. Dar, daca gasiti o oferta, sau vi se acorda o reducere, puteti cumpara produsul fara sa mai stati pe ganduri. Pretul il puteti verifica aici.

Nota raport calitate pret: 7,5/10

Concluzie

Samsung GE109MST a obtinut o medie generala de 8,6.

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung - Samsung GE109MST

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung – locul 5

Samsung MG23F301TAK – pentru a verifica pretul, click aici.

Specificatii tehnice

MG23F301TAK este un cuptor cu microunde cu capacitatea de 23 litri si putere de 800W. Produsul detine si un grill de 1100W. Panoul de control este digital, iar masa aparatului este de 13 kg.

Nota specificatii tehnice: 9/10

Utilizare

Desi nu are prea multe functii, panoul cuptorului inunda in butoane. Din pacate acestea nu sunt insotite si de inscriptii textuale, respectiv, la inceput este nevoie de manualul de folosire al cuptorului.

Curatarea este usoara, iar rezistenta la zgaraieturi este aproape exemplara.

Functionarea cuptorului nu da motive de reprosuri. Mancarea este incalzita uniform si repede.

Nota utilizare: 8,3/10

Raport calitate/pret

Dupa parerea noastra, cuptorul Samsung MG23F301TAK are pretul un pic cam mare.

Nota raport calitate/pret: 8,5/10

Concluzie

Nota generala pentru unitatea ce ocupa locul 5 in clasamentul ce anunta cel mai bun cuptor cu microunde Samsung este – 8,6

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung - Samsung MG23F301TAK

Un clasament ce anunta cele mai bun cuptor cu microunde printre toate brandurile poate fi gasit aici.

Cel mai bun cuptor cu microunde Samsung: top 5

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 2.861)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne