Cel mai bun cuptor electric: Top 5 cuptoare electrice | puternice | forum
(Imagine: Cel mai bun cuptor electric - Samus CSD45BRC2)
Comentarii (0)
Vizualizari (7.263)
(11 evaluare, 11 voturi)
19 februarie 2020
de CelMaiBun

Cel mai bun cuptor electric: Top 5 cuptoare electrice in 2020

Astazi avem misiunea sa gasim cel mai bun cuptor electric. Pentru asta, intentionam sa realizam o analiza comparativa intre cuptoarele electrice conventionale propuse pe piata de la noi. Cele mai importante dimensiuni ce urmeaza sa fie analizate sunt: volum cuptorului, puterea maxima, temperatura maxima si pretul de achizitie. Suplimentar, vom tine cont si de parerile cumparatorilor.

Aparatele de bucatarie conventionale sunt tot mai des inlocuite cu unitati incorporabile. Aragazurile, hotele, cuptoarele si chiar espressoarele au acum versiune ce pot fi ascunse in mobilierul din bucatarie. Si totusi, o buna parte din consumatori inca cumpara si utilizeaza aparate standard. O asemenea decizie are la baza doua argumentari: 1. Pretul de achizitie mult mai mic pentru aparatele conventionale si 2. Produsele incorporabile au nevoie de bucatarii adaptate, cu spatii dedicate. Unitatile standard insa, pot fi pozitionate practic oriunde si repozitionate la dorinta proprietarului.

Dupa cum spuneam si in primul paragraf, articolul de astazi este dedicat cuptoarelor electrice, iar scopul principal este sa gasim cel mai bun cuptor electric dupa raportul calitate/pret. De multe ori, o astfel de sarcina se dovedeste a fi mai grea decat parea la inceput, insa in cazul cuptoarelor electrice, oferta destul de modesta si simplitatea constuctiei au facilizat foarte mult procesul.

Cel mai bun cuptor electric: top 5

Asa arata clasamentul celor mai bune cuptoare electrice dupa raportul calitate/pret

1. Star-Light CEC-3015M – cel mai bun cuptor electric

Verifica pretul aici

Volum – 30 litri, putere maxima – 1500W, Convectie, Temperatura maxima – 230 grade, 4 trepte de temperatura, pret mediu – 220 – 250 lei.

Star-Light CEC-3015M este probabil cel mai bun cuptor electric dupa raportul calitate/pret. Unitatea este destul de incapator, poate gati cu convectie, iar pretul este cat se poate de bun. Cuptorul are interfata cu butoane rotative mecanice, dar acest aspect nu este neaparat un dezavantaj, o astfel de interfata fiind mai intuitiva, respectiv mai simpla in utilizare.

Cel mai bun cuptor electric - Star-Light CEC-3015M

2. Tefal Optimo OF463830

Verifica pretul aici.

Volum – putere maxima – 1600W, 32 litri, Convectie, Grill, Temperatura maxima – 230 grade, 4 trepte de temperatura, plita cu doua arzatoare, pret mediu – 600 – 650 lei.

Tefal Optimo OF463830 este un cuptor destul de scump, dar care in schimb ofera grill, convectie, elemente de incalzire puternice si o plita cu 2 arzatoare deasupra. In plus, Tefal Optimo OF463830 este fabricat din materiale de calitate, se incalzeste repede si coace uniform.

3. Star-Light Pro CAB-4021BL

Verifica pretul aici.

Volum – putere maxima – 2100W, 40 litri, Convectie, Temperatura maxima – 230 grade, temperatura reglabila cu intervale de 5 grade, interfata tactila, pret mediu – 880 – 900 lei. Star-Light Pro CAB-4021BL are parametri de exceptie pentru un cuptor conventional de 40 litri. Mai mult decat atat, dar ar fi sa excludem din calcule pretul, Star-Light Pro CAB-4021BL ar deveni probabil cel mai bun cuptor electric. E puternic, are un design foarte elegant, materiale de calitate si setari multiple. Recomandam cu incredere.
Cel mai bun cuptor electric - Star-Light Pro CAB-4021BL

4. Samus CSD45BRC2

Verifica pretul aici.

Volum – 45 litri, putere maxima – 1800W, Convectie, Temperatura maxima – 230 grade, 4 trepte de temperatura, pret mediu – 400 lei.

Unul din cele mai performante cuptoare electrice de pe piata, care pe langa toate arata si foarte bine. Samus CSD45BRC2 este singurul aparat din clasament cu afisaj digital si selectoarele electronice de programe. Unitea se incalzeste destul de repede si coace uniform. Mica problema a acestui cuptor este functionarea mai grabita a time-rului (5 – 6 minute pe ora).

5. Heinner HCE-35BK

Verifica pretul aici.

Volum – putere maxima – 1500W, 35 litri, fara convectie, fara rotisor, Temperatura maxima – 230 grade, 4 trepte de temperatura, pret mediu – 220 – 230 lei.

Cuptor electric in mare parte similar produsului de pe locul 4. Diferit este volumul, care in cazul lui Heinner HCE-35BK este cu 3 litri mai mare. De aici si diferenta de pret de 10-15% dintre cele doua cuptoare.

Cel mai bun cuptor electric - Heinner HCE-35BK

Cel mai bun cuptor electric: sfaturi

La alegerea unui cuptor, pe langa infomatiile ce pot fi citite pe cutie, mai este necesar sa aflati si alte chestii. Cea mai importanta dintre ele este uniformitatea coacerii. Distribuirea caldurii depinde foarte mult de diametrul si linia formata de elementele de incalzire. Nu mai putin importanta pentu distributia uniforma a temperaturii este si convectia. Sa stiti insa ca prezenta acestei functii ar putea duce la cresterea cantitatii de caldura pe care o elimina cuptorul.

Prin urmare, cel mai bun cuptor electric ar trebui sa aiba un volum ce depaseste 35 ori chiar 40 de litri, o putere de peste 1600w, elemente de incalzire cat mai groase si o lista de functii suplimentare ce include convectia.

Citeste si:

Cel mai bun cuptor incorporabil.

Cel mai bun aragaz.

Cea mai buna hota.

Cea mai buna plita incorporabila.

Cel mai bun cuptor electric

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 7.263)
(11 evaluare, 11 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne