(Imagine: Cel mai bun cuptor electric - Samus CSD45BRC2)
Comentarii (0)
Vizualizari (11.388)
(17 evaluare, 17 voturi)
19 iunie 2023
de CelMaiBun

Cel mai bun cuptor electric: top 5 cuptoare electrice

Astazi avem misiunea sa gasim cel mai bun cuptor electric. Pentru asta, intentionam sa realizam o analiza comparativa intre cuptoarele electrice conventionale propuse pe piata de la noi. Cele mai importante dimensiuni ce urmeaza sa fie analizate sunt: volum cuptorului, puterea maxima, temperatura maxima si pretul de achizitie. Suplimentar, vom tine cont si de parerile cumparatorilor.

Aparatele de bucatarie conventionale sunt tot mai des inlocuite cu unitati incorporabile. Aragazurile, hotele, cuptoarele si chiar espressoarele au acum versiune ce pot fi ascunse in mobilierul din bucatarie. Si totusi, o buna parte din consumatori inca cumpara si utilizeaza aparate standard. O asemenea decizie are la baza doua argumentari: 1. Pretul de achizitie mult mai mic pentru aparatele conventionale si 2. Produsele incorporabile au nevoie de bucatarii adaptate, cu spatii dedicate. Unitatile standard insa, pot fi pozitionate practic oriunde si repozitionate la dorinta proprietarului.

Dupa cum spuneam si in primul paragraf, articolul de astazi este dedicat cuptoarelor electrice, iar scopul principal este sa gasim cel mai bun cuptor electric dupa raportul calitate/pret. De multe ori, o astfel de sarcina se dovedeste a fi mai grea decat parea la inceput, insa in cazul cuptoarelor electrice, oferta destul de modesta si simplitatea constuctiei au facilizat foarte mult procesul.

Cel mai bun cuptor electric: top 5

Asa arata clasamentul celor mai bune cuptoare electrice dupa raportul calitate/pret

1. Samus CS-45BC2 – cel mai bun cuptor electric

Verifica pretul aici

Samus CS-45BC2: volum – 45 litri, putere maxima – 2000W, Convectie, Temperatura maxima – 230 grade, 14 trepte de temperatura, 6 programe de copt.

Samus CS-45BC2 este probabil cel mai bun cuptor electric dupa raportul calitate/pret. Unitatea este incapatoare, poate gati cu convectie, iar pretul este cat se poate de bun. Cuptorul are interfata cu butoane mecanice, cate unul pentru temperatura, programul de copt si temporizator. In plus, Samus CS-45BC2 a fabricat din materiale de calitate si arata destul de bine.

Cel mai bun cuptor electric - Samus CS-45BC2

2. Tefal Optimo OF444834

Verifica pretul aici.

Tefal Optimo OF444834: volum – 19, putere maxima – 1380W, Convectie, Grill, Temperatura maxima – 240 grade, 8 trepte de temperatura, 6 programe de copt.

Tefal Optimo OF444834 este un cuptor destul de scump, dar care in schimb ofera grill, convectie, functie dezghetare si pereti interior din inox. In plus, Tefal Optimo OF444834 este fabricat din materiale de calitate, se incalzeste repede si coace uniform.

Cel mai bun cuptor electric - Tefal Optimo OF444834

3. Zilan ZLN-1024 – cel mai bun cuptor electric cu rotisor

Verifica pretul aici.

Zilan ZLN-1024: volum – 45 litri, putere maxima – 2000W, Convectie, Grill, Rotisor, Temperatura maxima – 230 grade, 14 trepte de temperatura, temporizator, pret mediu – 550-600 lei.

Cu siguranta unul din cele mai bune cuptoare electrice de pe piata, care pe langa toate arata si destul de bine. Zilan ZLN-1024 are convectie, grill si rotisor, iar pentru setari se folosesc 3 butoane rotative. Cuptorul ridica temperatura destul de repede, coace uniform, iar geamul si peretii exteriori nu se incalzesc prea tare.

Cel mai bun cuptor electric - Zilan ZLN-1024

4. Taurus Horizon 45

Verifica pretul aici.

Volum – putere maxima – 1500W, 45 litri, Convectie,  Grill, Temperatura maxima – 230 grade, temperatura reglabila in intervalul 90-230 grade, interfata mecanica, pret mediu – 1000-1100 lei. Taurus Horizon 45 are parametri decenti pentru un cuptor conventional de 45 litri. Mai mult decat atat, dar ar fi sa excludem din calcule pretul, Taurus Horizon 45 ar deveni probabil cel mai bun cuptor electric. Arata bestial, are materiale de calitate, setari multiple si e incalzeste repede. Recomandam cu incredere.
Cel mai bun cuptor electric - Taurus Horizon 45

5. Kumtel LX-3525

Verifica pretul aici.

Kumtel LX-3525: volum – putere maxima – 1800W, 40 litri,  convectie,  temperatura maxima – 250 grade, 7 trepte de temperatura, timer de 60 minute.

Kumtel LX-3525 este un produs mai aparte. Cuptorul se face remarcat in primul rand prin design-ul rustic. Insa pe langa stil, Kumtel LX-3525 mai ofera performante decente, cu incalzire rapida si setari multiple pentru temperatura.

Cel mai bun cuptor electric - Kumtel LX-3525

Cel mai bun cuptor electric: sfaturi

La alegerea unui cuptor, pe langa infomatiile ce pot fi citite pe cutie, mai este necesar sa aflati si alte chestii. Cea mai importanta dintre ele este uniformitatea coacerii. Distribuirea caldurii depinde foarte mult de diametrul si linia formata de elementele de incalzire. Nu mai putin importanta pentu distributia uniforma a temperaturii este si convectia. Sa stiti insa ca prezenta acestei functii ar putea duce la cresterea cantitatii de caldura pe care o elimina cuptorul.

Prin urmare, cel mai bun cuptor electric ar trebui sa aiba un volum ce depaseste 35 ori chiar 40 de litri, o putere de peste 1600w, elemente de incalzire cat mai groase si o lista de functii suplimentare ce include convectia.

Citeste si:

Cel mai bun cuptor incorporabil.

Cel mai bun aragaz.

Cea mai buna hota.

Cea mai buna plita incorporabila.

Cel mai bun cuptor electric

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 11.388)
(17 evaluare, 17 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne