Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat de calitate
(Imagine: Cel mai bun fier de calcat - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (45.730)
(20 evaluare, 20 voturi)
1 mai 2022
de CelMaiBun

Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat

Cum aleg cel mai bun fier de calcat? Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, am facut o analiza a ofertelor de pe piata, iar intr-un final, am creat un top 5 al fiarelor de calcat in care au intrat produse Tefal, Philips si Rowenta.

In timpul analizei, am luat in calcul specificatiile tehnice, calitatea calcatului si pretul fiecarui produs. Astfel, dupa parerea noastra cel mai bun fier de calcat este Philips EasySpeed Advanced GC2672/40 Acesta este urmat de:  Tefal ULTRAGLISS PLUS FV6830E0 , Tefal FV9844E0 Ultimate Pure , Tefal Virtuo FV1713 si Rowenta SteamForce DW9240.

Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat

1. Philips EasySpeed Advanced GC2672/40 – cel mai bun fier de calcat

verifica pretul aici 

Dupa cum am mai spus, acesta e probabil cel mai bun fier de calcat dupa raportul calitate/pret. Unitatea are o putere de 2300W, respectiv este capabila sa atinga temperatura maxima foarte repede, sa genereze 180 g de abur continuu pe minut si 35 grame de abur variabil. Philips EasySpeed Advanced GC2672/40 e usor de manevrat si poate calca practic orice fara mari eforturi. In plus, calitatea finisajelor fac ca fierul de calcat sa para unul foarte scump, iar sistemul anti-picurare previne scurgerile de apa din rezervor, astfel incat sa nu apara pete pe haine.

2.  Tefal ULTRAGLISS PLUS FV6830E0

verifica pretul aici 

Daca credeti ca fierul de calcat de pe prima pozitie nu este suficient de performant, atunci Tefal ULTRAGLISS PLUS FV6830E0 este probabil cea mai buna solutie. Aparatul de 2800W are un rezervor pentru apa de 270 ml si este capabil sa produca 250 de grame pe minuta de abur continuu si 50 de grame de abur variabil. Modelul e fabricat din materiale de calitate, e solid, nu scapa apa si are un recipient unde se strange calcarul. Acest aspect este deosebit de important pentru ca depunerile de calcar pot ajunge pe haine in timpul calcatului, dar mai rau, reduc semnificativ durata de viata a fierului de calcat.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal ULTRAGLISS PLUS FV6830E

3. Tefal FV9844E0 Ultimate Pure

verifica pretul aici 

FV9844E0 e un fier de calcat foarte bun. Aparatul are o putere de maxima de 3200W – cel mai puternic fier de calcat din clasament si este capabil sa produca 250 grame de abur continuu, repsectiv 60 de grame de abur variabil – cel mai mult din clasament printre fiarele de calcat simple. Daca aveati de gand sa achizitionati o statie de calcat, Tefal FV9844E0 Ultimate Pure s-ar putea sa va schimbe parerea. Puterea mare, aburul in cantitati imense, talpa buna, dar si calitatea materialeor sunt la nivele de neatins pentru rivali. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal FV9844E0

4. Tefal Virtuo FV1713

verifica pretul aici 

 Tefal Virtuo FV1713 este cel mai ieftin fier de calcat din clasament. Acesta are o putere de 2000W, un rezervor de 0,2 litri si capacitatea sa produca 90g jet de abur pe minut. Pentru un pret mai mic de 100 de lei, rezultatul este foarte bun. Am mai putea adauga aici sistemul de auto-curatare de calcar si aburul vertical. Acesta va permite sa neteziti cutele chiar si atunci cand haina este pe umeras.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal Virtuo FV1713

5. Rowenta SteamForce DW9240

verifica pretul aici 

Singurul produs Rowenta din top-ul ce anunta cel mai bun fier de calcat. Pentru pretul sau de aproximativ 500 lei, aparatul detine un set de specificatii si functii foarte bun: putere 3100W, rezervor 0,35 litri, jet de abur 230 g/minuta, functie anti-calcar, auto-curatare si anti-picurare. Cumparatorii se arata foarte multumiti de acest fier de calcat. Se mentioneaza in special calitatea calcarii si facilitatea manipularii. Acestea sunt la randul lor sporite de cantitatea impresionanta de abur generat, respectiv de forma talpii – varf foarte ascutit, ideal pentru calcarea cutelor greu accesibile.

Cel mai bun fier de calcat - Rowenta SteamForce DW9240

Citeste si:

Cel mai bun aspirator: top 5

Cea mai buna statie de calcat : top 5 statii de calcat

Cel mai bun fier de calcat

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 45.730)
(20 evaluare, 20 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne