Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat de calitate
(Imagine: Cel mai bun fier de calcat - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (41.877)
(9 evaluare, 9 voturi)
27 iulie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat

Cum aleg ce mai bun fier de calcat? Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, am facut o analiza a ofertelor de pe piata, iar intr-un final, am creat un top 5 al fiarelor de calcat in care au intrat produse Tefal, Philips si Rowenta.

In timpul analizei, am luat in calcul specificatiile tehnice, calitatea calcatului si pretul fiecarui produs. Astfel, dupa parerea noastra cel mai bun fier de calcat este Philips Azur GC4543/30. Acesta este urmat de:  Bosch TDS2110, Philips Azur Elite GC5034/20, Tefal Virtuo FV1713 si Rowenta Ecosteam DW9210D1

Cel mai bun fier de calcat: top 5

1. Philips Azur GC4543/30 – verifica pretul aici – dupa cum am mai spus, acesta e probabil cel mai bun fier de calcat. Unitatea are o putere de 2500W, respectiv este capabila sa atinga temperatura maxima foarte repede, sa genereze 210 g de abur continuu pe minut si 50 grame de abur variabil. Philips Azur GC4543/30 poate calca practic orice, fara mari eforturi. In plus, calitatea finisajelor fac ca fierul de calcat sa para unul foarte scump, iar sistemul anti-picurare previne scurgerile de apa din rezervor, astfel incat sa nu apara pete pe haine.

Cel mai bun fier de calcat - Philips Azur GC454/30

2.  Bosch TDS2110 – verifica pretul aici – produsul dat nu e doar un fier de calcat, e o statie de calcat si e primul produs BOsch din clasament. Unitatea are o putere de 2400W, un rezervor detasabil pentru apa de 1,5 litri, fiind astfel capabil sa produca 180 de grame de abur continuu. E un rezultat bun ce permite calcarea hainelor indiferent de material si gradul de șifonare. Alte avantaje ale aparatului sunt greutatea si talpa Palladium-Glissee Anume datorita lor fierul de calcat gliseaza foarte usor. Durabilitarea produsulului este asigurata de sistemele anti-calcar si auto-curatare.

Bosch TDS2110 este un aparat bun, cu caracteristici peste medie si cu un pret mai mult decat modest pentru o statie de calcat.

Cel mai bun fier de calcat - Bosch TDS2110

3. Philips Azur GC4564/20 – verifica pretul aici – GC4564/20 e un fier de calcat foarte bun. Aparatul are o putere de maxima de 2600W – cel mai puternic fier de calcat din clasament si este capabil sa produca 240 grame de abur continuu, repsectiv 50 de grame de abur variabil – cel mai mult din clasament. Daca aveati de gand sa achizitionati o statie de calcat, Philips Azur GC4564/20 s-ar putea sa va schimbe parerea. Puterea mare, aburul in cantitati imense, talpa buna, dar si calitatea materialeor sunt la nivele de neatins pentru rivali. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun fier de calcat - Philips Azur GC4564 20

4. Tefal Virtuo FV1713 – verifica pretul aici – cel mai ieftin fier de calcat din clasament. Acesta are o putere de 2000W, un rezervor de 0,2 litri si capacitatea sa produca 90g jet de abur pe minut. Pentru un pret mai mic de 100 de lei, rezultatul este foarte bun. Am mai putea adauga aici sistemul de auto-curatare de calcar si aburul vertical. Acesta va permite sa neteziti cutele chiar si atunci cand haina este pe umeras.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal Virtuo FV1713

5. Rowenta Ecosteam DW9210D1 – verifica pretul aici – singurul produs Rowenta din top-ul ce anunta cel mai bun fier de calcat. Pentru pretul sau de aproximativ 390 lei, aparatul detine un set de specificatii si functii destul de bun: putere 2600W, rezervor 0,35 litri, jet de abur 200 g/minuta, functie anti-calcar, auto-curatare si anti-picurare. Cumparatorii se arata foarte multumiti de acest fier de calcat. Se mentioneaza in special calitatea calcarii si facilitatea manipularii. Acestea sunt la randul lor sporite de cantitatea impresionanta de abur generat, respectiv de forma talpii – varf foarte ascutit, ideal pentru calacarea cutelor greu accesibile.

Cel mai bun fier de calcat - Rowenta Ecosteam DW9210D1

Cel mai bun fier de calcat

Citeste si:

Cel mai bun aspirator: top 5

Top 5 statii de calcat

Cel mai bun fier de calcat

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 41.877)
(9 evaluare, 9 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne