Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat de calitate
Curs Valutar BNR 2019-02-22 EUR - 4.7619 USA - 4.1988
, °
(Imagine: Cel mai bun fier de calcat - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (40.142)
Rate it!
27 iulie 2018
de CelMaiBun

Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat

Cum aleg ce mai bun fier de calcat? Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, am facut o analiza a ofertelor de pe piata, iar intr-un final, am creat un top 5 al fiarelor de calcat in care au intrat produse Tefal, Philips, Bosch si Rowenta.

In timpul analizei, am luat in calcul specificatiile tehnice, calitatea calcatului si pretul fiecarui produs. Astfel, dupa parerea noastra cel mai bun fier de calcat este Tefal Ultimate FV9776E0. In top-ul nostru, acesta este urmat de: Tefal Pro Express Ultimate GV9563E0, Philips Azur Pro GC4887/30, Bosch Sensixx’x DA50 si Rowenta Eco Intelligence DW6010F1.

Cel mai bun fier de calcat: top 5

1. Tefal Ultimate FV9776E0 – verifica pretul aici – dupa cum am mai spus, acesta e probabil cel mai bun fier de calcat. Unitatea are o putere de 3000W, respectiv este capabila sa atinga temperatura maxima foarte repede, sa genereze 230 g de abur continuu pe minut si 55 grame de abur variabil. Astfel, produsul Tefal poate calca practic orice fara mari eforturi. In plus, calitatea finisajelor fac ca fierul de calcat sa para unul foarte scump, iar sistemul anti-picurare previne scurgerile de apa din rezervor excluzand astfel sansa aparitie unor pete pe haine.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal Ultimate FV9776E0

2. Tefal Pro Express Ultimate GV9563E0 – verifica pretul aici – produsul dat nu e doar un fier de calcat, e o statie de calcat. Unitatea are o putere de 2600W, un rezervor detasabil pentru apa de 1,9 litri, fiind astfel capabil sa produca 500 de grame de abur continuu. E un rezultat impresionant ce permite calcarea oricaror haine indiferent de material si gradul de șifonare. Alte avantaje ale aparatului sunt greutatea si talpa cu tehnologia Durilium AirGlide. Anume datorita lor fierul de calcat gliseaza foarte usor. Durabilitarea produsulului este asigurata de sistemele anti-calcar si auto-curatare.

Tefal Pro Express Ultimate GV9563E0 este un aparat fenomenal, cu caracteristici superioare oricarui al produs din acest top. Si atunci de ce nu a fost numit cel mai bun fier de calcat? Pentru a obtine raspunsul verificati pretul unitatii.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal Pro Express Ultimate GV9563E0

3. Philips Azur Pro GC4887/30 – verifica pretul aici – un aparat foarte calitativ marca Philips. Acesta se poate lauda cu o putere de 3000W, un rezervor de 0,35 litri si capacitatea sa produca 230g jet de abur pe minut. E un rezultat foarte bun ce asigura o eficienta sporita a fierului de calcat. Am mai putea adauga aici sistemul de auto-curatare de calcar si talpa T-ionicGlide, care s-a dovedit foarte rezistenta la zgaraituri. Toate acestea au menirea sa asigure durata lunga de viata si utilizarea facila a produsului.

Cel mai bun fier de calcat - Philips Azur Pro GC4887 30

4. Bosch Sensixx’x DA50 TDA5024010 – verifica pretul aici – singurul produs Bosch din top-ul ce anunta cel mai bun fier de calcat. Pentru pretul sau de aproximativ 300 lei, aparatul detine setul standart de specificatii si functii: putere 2400W, rezervor 0,35 litri, jet de abur 160 g/minuta, functie anticalcar, autocuratare si antipicurare. Cumparatorii se arata foarte multumiti de acest fier de calcat. Se mentioneaza in special calitatea calcarii. Ea la randul ei este sporita de cantitatea impresionanta de abur generat. Totusi unii utilizatori au spus ca nu sunt prea multumiti de calitatea finisajelor exteriorare. Am testat acest produs si putem spune ca nu am observat defecte vizibile la exterior.

Cel mai bun fier de calcat - Bosch Sensixx'x DA50 TDA5024010

5. Rowenta Eco Intelligence DW6010F1 – verifica pretul aici – produsul de pe locul 5 din clasamentul ce desemneaza cel mai bun fier de calcat. Specificatiile tehnice sunt bune spre foarte bune: putere 2400W, capacitate rezervor 0,3 litri, jet abur 180 grame pe minuta, sisteme anti-calcar, anti-picurare si calcare pe verticala. Plus la toate, Rowenta Eco Intelligence DW6010F1 are o mica surpriza pentru cumparatorii sai. Este vorba despre talpa Microsteam400. Aceasta este prevazuta cu 400 de micro-orificii menite sa distribuie cat mai bine aburul produs in abundenta de fierul de calcat.
Cel mai bun fier de calcat - Rowenta Eco Intelligence DW6010F1

Cel mai bun fier de calcat

Citeste si:

Cel mai bun aspirator: top 5

Top 5 statii de calcat

Cel mai bun fier de calcat

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 40.142)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne