Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat de calitate
(Imagine: Cel mai bun fier de calcat - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (40.827)
Rate it!
27 martie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun fier de calcat: top 5 fiare de calcat

Cum aleg ce mai bun fier de calcat? Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, am facut o analiza a ofertelor de pe piata, iar intr-un final, am creat un top 5 al fiarelor de calcat in care au intrat produse Tefal, Philips, Bosch si Rowenta.

In timpul analizei, am luat in calcul specificatiile tehnice, calitatea calcatului si pretul fiecarui produs. Astfel, dupa parerea noastra cel mai bun fier de calcat este Tefal Ultragliss 4 FV4960E0. In top-ul nostru, acesta este urmat de:  Tefal FV9844E0 Ultimate Pure,  Tefal FV9844E0 Ultimate Pure, Bosch Sensixx’x DA50 si  Rowenta Focus DZ5914F1.

Cel mai bun fier de calcat: top 5

1. Tefal Ultragliss 4 FV4960E0 – verifica pretul aici – dupa cum am mai spus, acesta e probabil cel mai bun fier de calcat. Unitatea are o putere de 2500W, respectiv este capabila sa atinga temperatura maxima foarte repede, sa genereze 170 g de abur continuu pe minut si 50 grame de abur variabil.  Tefal Ultragliss 4 FV4960E0 poate calca practic orice, fara mari eforturi. In plus, calitatea finisajelor fac ca fierul de calcat sa para unul foarte scump, iar sistemul anti-picurare previne scurgerile de apa din rezervor, astfel incat sa nu apara pete pe haine.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal Ultragliss 4 FV4960E0

2. Tefal FV9844E0 Ultimate Pure – verifica pretul aici – un aparat de calitate marca Tefal. Acesta se poate lauda cu o putere de 3200W, un rezervor de 0,35 litri si capacitatea sa produca 250g jet de abur pe minut. E un rezultat foarte bun ce asigura o eficienta sporita a fierului de calcat. Am mai putea adauga aici sistemul de auto-curatare de calcar si talpa Durilium AirGlide Autoclean, care s-a dovedit foarte rezistenta la zgaraituri. Toate acestea au menirea sa asigure durata lunga de viata si utilizarea facila a produsului. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal FV9844E0

3.  Tefal FV9844E0 Ultimate Pure- verifica pretul aici – produsul dat nu e doar un fier de calcat, e o statie de calcat. Unitatea are o putere de 2400W, un rezervor detasabil pentru apa de 1,7 litri, fiind astfel capabil sa produca 400 de grame de abur continuu. E un rezultat impresionant ce permite calcarea oricaror haine indiferent de material si gradul de șifonare. Alte avantaje ale aparatului sunt greutatea si talpa cu tehnologia Ultragliss Durilium. Anume datorita lor fierul de calcat gliseaza foarte usor. Durabilitarea produsulului este asigurata de sistemele anti-calcar si auto-curatare.

Tefal GV7558 Express Easy Control este un aparat fenomenal, cu caracteristici superioare oricarui al produs din acest top. Si atunci de ce nu a fost numit cel mai bun fier de calcat? Pentru a obtine raspunsul verificati pretul unitatii.

Cel mai bun fier de calcat - Tefal GV7558 Express Easy Control

4. Bosch Sensixx’x DA50 TDA5024010 – verifica pretul aici – singurul produs Bosch din top-ul ce anunta cel mai bun fier de calcat. Pentru pretul sau de aproximativ 300 lei, aparatul detine setul standart de specificatii si functii: putere 2400W, rezervor 0,35 litri, jet de abur 160 g/minuta, functie anticalcar, autocuratare si antipicurare. Cumparatorii se arata foarte multumiti de acest fier de calcat. Se mentioneaza in special calitatea calcarii. Ea la randul ei este sporita de cantitatea impresionanta de abur generat. Totusi unii utilizatori au spus ca nu sunt prea multumiti de calitatea finisajelor exteriorare. Am testat acest produs si putem spune ca nu am observat defecte vizibile la exterior.

Cel mai bun fier de calcat - Bosch Sensixx'x DA50 TDA5024010

5. Rowenta Focus DZ5914F1 – verifica pretul aici – produsul de pe locul 5 din clasamentul ce desemneaza cel mai bun fier de calcat. Specificatiile tehnice sunt bune spre foarte bune: putere 2400W, capacitate rezervor 0,3 litri, jet abur 160 grame pe minuta, sisteme anti-calcar, anti-picurare si calcare cu abur pe verticala. Plus la toate, Rowenta Focus DZ5914F1 are o mica surpriza pentru cumparatorii sai. Este vorba despre talpa Microsteam400. Aceasta este prevazuta cu 400 de micro-orificii menite sa distribuie cat mai bine aburul produs in abundenta de fierul de calcat.

Cel mai bun fier de calcat - Rowenta Focus DZ5914F1

Cel mai bun fier de calcat

Citeste si:

Cel mai bun aspirator: top 5

Top 5 statii de calcat

Cel mai bun fier de calcat

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 40.827)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne