(Imagine: Cel mai bun fierastrau electric Einhell GH-EC 2040)
Comentarii (0)
Vizualizari (5.075)
(5 evaluare, 5 voturi)
10 martie 2022
de CelMaiBun

Cel mai bun fierastrau electric: top 3 si review-uri

Oferta fierastraielor electrice este compusa din sute de produse provenite de la zeci de producatori. Noi insa ne-am prous sa gasim cel mai bun fierastrau electric dupa raportul calitate/pret. Vestea buna e ca am gasit nu doar unul, ci 3 fierastraie ce ar merita cumparate. Cele 3 aparate au fost incluse intr-un top, iar departajarea lor a avut la baza mai multe aspecte: puterea motorului, manevrabilitatea, intretinerea, eficienta in lucru si evident pretul.

Cel mai bun fierastrau electric: top 3

1. Einhell GH-EC 2040

1. Einhell GH-EC 2040 – verifica pretul aici – este produsul ce a ocupat locul intai in top, respectiv s-a ales cu titlul de cel mai bun fierastrau electric dupa raportul calitate/pret. Einhell GH-EC 2040 s-a dovedit foarte eficient indiferent de sarcina ce urma sa fie executata. Fierastraul taie repede si este foarte simplu de manevrat. Toate datorita vitezei lantului de 13,5 m/s, lungimei lamei de 37,centimetri si masei de 5 kilograme. Un fierastrau puternic (2000W), are nevoie de un sistem ce ar asigura securitatea in timpul lucrului. In cazul lui Einhell GH-EC 2040 este vorba despre o bara de protectie pentru mana stanga si un sistemul de oprire rapida a lantului.
Pentru intretinerea fierastraului nu este nevoie de alte instrumente. Intinderea si schimbarea lantului este simpla, ungerea are loc automat, doar sa nu uitati sa alimentati rezervorul cu ulei.

2. Makita UC4041A

2. Makita UC4041A – verifica pretul aici – aparatul ce a ocupat locul 2 in top-ul pentru cel mai bun fierestrau electric are o lama cu lungimea de 40 centimentri si o greutate de doar 4,4 kilograme. Makita UC4041A este un fierestrau foarte usor de utilizat si intretinut. Masa mica, puterea de 1800 wati, ungerea automata, pretul moderat, dar si reglarea lantului fara scule aditionale, au facut posibila aparatia produsului in clasament. Volumul rezervorului pentru ulei masoara 200 ml, dar totusi mare atentie la nivel.

Cel mai bun fierastrau electric - Makita UC4041A

3. Makita UC4050A

3. Makita UC4050A – verifica pretul aici – fierastraul de pe locul 3, are o lama de 40 centimetri, un motor de 2000 wati, iar lantul se roteste la o viteza de 14,5 m/s. Makita UC4050A este extrem de eficient, robust, are un sistem de siguranta avansat, insa nu a fost desemnat cel mai bun fierastrau electric. Decizia este argumentata de 2 motive. Primul, Makita UC4050A este cel mai greu fierastrau din cele prezente in top – 5,4 kilograme, iar pretul este si el cel mai mare din clasament. Totusi, recomandam cu toata increderea acest fierastrau, mai ales ca cei ce il utilizeaza de mai mult timp, au doar cuvinte de lauda la adresa lui.
Cel mai bun fierastrau electric - Makita UC4050A

Cel mai bun fierastrau cu acumulator

Einhell Power-X-Change GE-LC – verifica pretul aici – este probabil cel mai bun fierastrau cu alimentare de la acumulator. Unitatea vine impreuna cu un acumulator Li-Ion de 3000 mAh care asigura o autonomie de 20-30 minute, iar incarcarea dureaza aproximativ 60 de minute. Fierastraul a fost dotat cu o bara de 25 cm, care asigura o lungima maxima de taiere de 23 cm, iar lantul poate atinge o viteza de 4,3 m/s.

Cel mai bun fierastrau electric - Einhell Power-X-Change GE-LC

In continuare va propunem cateva sfaturi, care s-ar putea dovedi utile atunci cand aveti de ales cel mai bun fierastrau electric.

Cel mai bun fierastrau electric: sfaturi

– Performanta – viteza taierii este cel mai important aspect atunci cand se analizeaza performanta unui fierastrau eletric. Viteza taierii la randul ei este determintata de calitatea lantului, viteza de rotire si puterea motorului.

– Utilizarea – aici se are in vedere cat de bine este echilibrat fierestraul, dar si simplitatea intretinerii. E bine sa alegeti un fierestrau ce nu necesita instrumente aduagatoare pentru intrindere/schimabre lant, alimentare cu ulei etc.

– Siguranta – nu uitati ca functionarea unui fierestrau electric presupune rotirea rapida in apropierea dvs., a unui lant foarte ascutit. Atunci cand alegeti cel mai bun fierastrau electric, aveti grija ca produsul ales sa fie dotat cu o bara de aparare solida si un sistem de oprire rapida

Cel mai bun fierastrau electric

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 5.075)
(5 evaluare, 5 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne