Cel mai bun mixer vertical cu pretul maxim de 450 lei: top 5
(Imagine: Cel mai bun mixer vertical - Daewoo DHB55X)
Comentarii (0)
Vizualizari (6.158)
(2 evaluare, 2 voturi)
2 martie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun mixer vertical cu pretul maxim de 450 lei: top 5

In zilele noastre e greu sa-ti imaginezi o bucatarie de unde sa lipseasca un mixer ori un tocator. Acestea sunt capabile sa salveze o groaza de timp in timpul gatitului, respectiv sa faca viata oricarei gospodine mult mai simpla. Acesta este motivul pentru care am incercat sa gasim cel mai bun mixer vertical cu pretul maxim de 400 lei.

Am ales sa punem in discutie mixerele verticale pentru ca acestea, spre deosebire de unitatile conventionale, pot fi utilizate si ca tocatoare, iar diferenta de pret intre cele doua tipuri de mixere nu este foarte semnificativa.

Cel mai bun mixer vertical: top 5

1. Tefal Quickchef HB65LD38

verifica pretul aici 

Tefal Quickchef HB65LD38 este probabil cel mai bun mixer vertical dupa raportul calitate/pret. Putere 1000W – (cel mai puternic mixer din clasament), 20 viteze si buton turbo, capacitate bol mixer – 0,8 litri, capacitate bol tocator – 0,5 litri. Tefal Quickchef HB65LD38 e cu siguranta un mixer de calitate. Intelegi ca mixerul are un motor foarte puternic fara sa-i citesti specificatiile. E suficient sa-l pornesti. Ne asteptam ca produsul sa fie zgomotos, dar nu e. Tefal Quickchef HB65LD38 se incadreaza perfect in media pietii cand vine vorba de zgomotul produs la functionare si are si un pret bun pentru ce ofera.

Cel mai bun mixer vertical - Tefal Quickchef HB65LD38

2. Daewoo DHB55X – cel mai bun mixer vertical printre unitatile iefitne

verifica pretul aici 

Putere 900W, 6 viteze si buton turbo, materiale de o calitate peste medie, garantie 3 ani si pret modest. Daewoo DHB55X vine fara accesorii, dar mixerul e foarte puternic si durabil. In plus, aparatul e usor de manevrat, iar materialele carcasei si lamele sunt de o calitate peste medie. Inainte de folosire cititi manualul cu instructiuni.

Cel mai bun mixer vertical - Daewoo DHB55X

3. Bosch MSM66050

verifica pretul aici 

putere 600W, 12 viteze + buton turbo, bol mixer – 0,8 litri, bol tocator – 0,5 litri. Bosch este unul din cei mai renumiti producatori de electrocasnice, iar produsele sale sunt cunoscute pentru usurinta in folosire si fiabilitate. Bosch MSM66050 este ceva mai performant si mai bine executat decat Heinner Delice HB-600, insa nu a primit titlul de cel mai bun mixer vertical din cauza pretului semnificativ mai mare. In rest, unitatea Bosch s-a dovedit a fi foarte eficienta, motorul acesteia este puternic si chiar silentios pentru un mixer vertical. Mai mult, nici posesorii acestui mixer nu au nemultumiri majore legate de acest aparat.

Bosch MSM66050 - cel mai bun mixer vertical

4. Philips Avance Collection ProMix HR1674/90

verifica pretul aici 

Putere 800W, 15 viteze, bol mixer – 1,2 litri, bol tocator – 1.0 litri, 4 accesorii. O sa fim sinceri, daca am putea face abstractie de pret, acest produs ar deveni cel mai bun mixer vertical. Unitatea Philips are probabil cele mai bune finisaje, un motor de exceptie, accesorii din materiale de calitate si setari suficiente pentru orice sarcina. Deci, daca sunteti de acord sa platiti un pic peste media preturilor de pe piata, va recomandam cu incredere mixerul Philips Avance Collection ProMix HR1674/90.

Philips Avance Collection ProMix HR1673 90 - cel mai bun mixer vertical

5. Bosch MSM87160

verifica pretul aici 

Putere 750W, 12 viteze + buton turbo, bol mixer – 0,8 litri, 3 accesorii. Un alt produs de top, care insa s-a clasat pe locul 4 in clasamentul ce desemneaza cel mai bun mixer vertical. Cum de s-a putut intampla una ca asta? Simplu, aparatul Bosch de pe locul 4 are un pret mai mare decat unitatea Philips de pe locul 3, insa specificatiile tehnice ale mixerului cu medalia de bronz sunt ceva mai avansate.

Mixer vertical Bosch MSM87160 - cel mai bun mixer vertical

Citeste si:

Cel mai bun storcator de fructe: top 10

Top mixere de mana

Cel mai bun mixer vertical

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 6.158)
(2 evaluare, 2 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne