(Imagine: Cel mai bun modulator FM - poza simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (18.486)
(5 evaluare, 5 voturi)
11 iulie 2020
de CelMaiBun

Cel mai bun modulator FM: top 3 modulatoare

Astazi cautam cel mai bun modulator FM, din cele propuse la moment pe piata. Ne intereseaza in primul rand calitatea sunetului, optiunile de conexiune si evident, pretul. 

Una din cele mai placute senzatii este sofatul cu geamul coborat, in timp ce din difuzoare se aude melodia preferata. Nu toate automobilele au sisteme multimedia, ce permit redarea fisierelor audio de pe telefon sau carduri de memorie. In acest caz unica solutie este un modulator FM. Cu el puteti asculta orice, inclusiv o carte audio sau un curs de limba straina.

Modulatorul se baga in bricheta sau priza 12V a masinii, dupa care se conecteaza la un smartphone prin intermediul unui cablu sau a protocolului bluetooth. In dotarile standard mai intra unul sau doua port-uri USB (unul 2.1A pentru incararea rapida a telefonului) si un slot MicroSD. Prin urmare, puteti reda si fisiere de pe stick-uri ori carduri de memoriem – de fapt, primele modulatoare erau destinate exclusiv stick-urilor.

Dupa ce ati conectat device-ul sursa, cautati pe radioul masinii o frecventa FM libera si setati si modulatorul pe frecventa respectiva. E gata. Alegeti melodia dorita si apasati play.

Cel mai bun modulator FM: top 3

1. Modulator FM Tellur FMT-B8 – verifica pretul aici – probabil cel mai bun modulator FM dupa raportul calitate/pret, cu 2 intrari USB, microfon si slot pentru un card de memorie de maxim 32 GB. Modulatorul este usor de folosit, are sunet de calitate – fie ca e vorba de muzica sau convorbiri telefonice, intrarile USB au fost scoase in fata pentru mai multa comoditate, iar conexiunea bluetooth e foarte stabila.

Cel mai bun bun modulator FM - Tellur FMT-B8

2. Modulator FM Xblitz X300 PRO – verifica pretul aici – un alt modulator foarte bun. Modelul X300 PRO este dotat cu 2 port-uri USB, o intrare Aux, un slot pentru carduri de memorie de pana la 32 GB si bluetooth. Astfel, unitatea poate fi folosita atat pentru redarea de melodii, cat si in calitate de car kit pentru convorbiri telefonice hands free. Modulatorul este foarte simplu in operare si poate fi alimentat de la o sursa de 12V sau 24V. Memoria incorporata ii permite lui Xblitz X300 PRO sa retina dispozitivele, respectiv sa se reconecteze automat atunci cand acestea reintra in raza de actiune. Si totusi cel mai important argument pentru acest modulator FM este calitatea sunetului. Xblitz X300 PRO e unul din campionii acestui capitol. Semnalul e foarte bun si sunetul e clar.

Cel mai bun bun modulator FM - Xblitz X300 PRO

3. Modulator FM PNI Valentine V880  – verifica pretul aici. PNI Valentine V880 este mai mult decat un modulator, unitatea are si un microfon extern ce permite utilizarea si ca car-kit. La capitolul conectivitate gasim interfata bluetooth, un USB 1A, unul 2.4A (incarcare rapida), din lista lipsind slot-ul de memorie. In plus, display-ul lui PNI Valentine V880 este mai mic si poate afisa mai putina informatie. La capitolul sunet, dispozitivul de pe locul 3 se prezinta excelent, atat la redarea melodiilor, cat si la apelurile telefonice.

Cel mai bun bun modulator FM - PNI Valentine V880

Citeste si:

Cele mai bune anvelope de vara: top 5 2020

Cel mai bun modulator FM

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 18.486)
(5 evaluare, 5 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne