Cel mai bun modulator FM: top 3 modulatoare auto
(Imagine: Cel mai bun modulator FM - poza simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (13.253)
Rate it!
11 ianuarie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun modulator FM: top 3 modulatoare

Astazi cautam cel mai bun modulator FM, din cele propuse la moment pe piata. Ne intereseaza in primul rand calitatea sunetului, optiunile de conexiune si evident, pretul. 

Una din cele mai placute senzatii este sofatul cu geamul coborat, in timp ce din difuzoare se aude melodia preferata. Nu toate automobilele au sisteme multimedia, ce permit redarea fisierelor audio de pe telefon sau carduri de memorie. In acest caz unica solutie este un modulator FM. Cu el puteti asculta orice, inclusiv o carte audio sau un curs de limba straina.

Modulatorul se baga in bricheta sau priza 12V a masinii, dupa care se conecteaza la un smartphone prin intermediul unui cablu sau a protocolului bluetooth. In dotarile standard mai intra unul sau doua port-uri USB (unul 2.1A pentru incararea rapida a telefonului) si un slot MicroSD. Prin urmare, puteti reda si fisiere de pe stick-uri ori carduri de memoriem – de fapt, primele modulatoare erau destinate exclusiv stick-urilor.

Dupa ce ati conectat device-ul sursa, cautati pe radioul masinii o frecventa FM libera si setati si modulatorul pe frecventa respectiva. E gata. Alegeti melodia dorita si apasati play.

Cel mai bun modulator FM: top 3

1. Modulator FM T11 – verifica pretul aici – probabil cel mai bun modulator FM dupa raportul calitate/pret. Modelul T11 este dotat cu 2 port-uri USB, o intrare Aux, un slot pentru carduri de memorie de pana la 32 GB si bluetooth. Astfel, unitatea poate fi folosita atat pentru redarea de melodii, cat si in calitate de car kit pentru convorbiri telefonice hands free. Modulatorul este foarte simplu in operare, mai ales ca pe ecranul de 1,44 inch se afiseaza frecventa FM, numele melodiilor, dar si numarul de telefonul al interlocutorului. Memoria incorporata ii permite lui T11 sa retina dispozitivele, respectiv sa se reconecteze automat atunci cand acestea reintra in raza de actiune. Si totusi cel mai important argument pentru acest modulator FM este calitatea sunetului. Suntem de parere ca T11 este un fel de campion la acest capitol.

Cel mai bun modulator FM - T11

2. Modulator FM T50 – verifica pretul aici – cel mai „scump” modulator FM din clasament. T50 detine doua intrati USB, un slot pentru carduri de memorie pana in 32 GB si bluetooth. T50 e un modulator foarte bun. Usor de folosit, cu sunet de calitate – fie ca e vorba de muzica sau convorbiri telefonice, intrarile USB au fost scoase in fata pentru mai multa comoditate, iar conexiunea bluetooth e foarte stabila
Cel mai bun bun modulator FM - T50

3. Modulator FM Energy Sistem – verifica pretul aici – device-ul, cel putin la capitolul conectivitate, este in mare parte similar modulatorului de pe locul 1. Unica diferenta este lipsa intrarii pentru cablu auxiliar si lipsa slotului carduri de memorie. In plus, display-ul lui Energy Sistem este mai mic si poate afisa mai putina informatie. La pret, ca si la calitatea sunetului, toate cele trei modulatoare sunt foarte asemanatoare.

Cel mai bun bun modulator FM - Modulator FM Energy

Citeste si:

Cele mai bune anvelope de vara: top 5 2019

Cel mai bun modulator FM

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 13.253)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne