Cel mai bun purificator de aer: top 5 aparate de filtrare aer
(Imagine: Cel mai bun purificator de aer - Clean Air Optima CA366)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.112)
(1 evaluare, 1 voturi)
8 aprilie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun purificator de aer: top 5 aparate de filtrare aer

Cautam astazi cel mai bun purificator de aer din cele propuse pe piata de la noi. Pentru a duce misiune la capat a fost nevoie sa prospectam intreaga oferta de purificatoare. Norocul nostru ca aceasta nu e foarte mare. Intr-un final am ales 5 produse care au si fost incluse in clasament, iar unitatea de pe prima pozitie a primit titlul de cel mai bun purificator de aer dupa raportul calitate/pret.

Romania are o problema foarte mare cu calitatea aerului. Problema care trebuie sa o rezolve autoritatile centrale, fie cele locale. Din pacate guvernantii nu dau dovada de prea multa dorinta pentru gasirea si aplicarea unei solutii, drept urmare, ne ramane doar sa ne purtam singuri de grija. Un pas important ar fi sa imbunatatim calitatea aerului din propria locuinta, iar un instrument foarte bun in acest sens este utilizarea unui purificator de aer. Mai mult decat atat, un purificator de aer bun poate indeparta mirosurile neplacute provenite sa spunem de la animalele de companie din casa sau fumul de tigara.

Cel mai bun purificator de aer - Clean Air Optima CA401

Cel mai bun purificator de aer: top 5

   1. 1. Purificator de aer Clean Air Optima CA401 – verifica pretul aici – probabil cel mai bun purificator de aer dupa raportul calitate/pret. Clean Air Optima CA401 este destinat incaperilor cu suprafata maxima de 45 mp, are 3 filtre si lampa UV pentru distrugerea bacteriilor si a mirosurilor neplacute. Clean Air Optima CA401 nu are aromatizator, dar se pare ca nici nu este nevoie de el. Aparatul si asa schimba radical perceptia aerului din incapere. Daca aveti dureri de cap, probleme cu respiratia sau somnul, Optima CA401 ar fi o solutie foarte buna, mai ales ca si functionarea acestuia nu produce prea mult zgomot.
   2. 2. Purificator de aer Clean Air Optima CA267 – verifica pretul aici – cel mai ieftin purificator de aer din top. Optima CA267 este numai bun pentru incaperile mici, cu suprafata de maxim 15 mp. Aparatul este foarte silentios, chiar si in timpul functionarii la parametri maximi, zgomotul produs nu depasete 30 dB. Optima CA267 ca si colegul sau de pe prima pozitie, are ionizator, insa este lipsit de aromatizator. Pentru o bucatarie sau un dormitor, CA267 este varianta ideala.

Cel mai bun purificator de aer - Clean Air Optima CA267

   1. 3. Purificator/Dezumidificator de aer Woods AD20 hybrid – verifica pretul aici –  daca am evalua doar performantele, Woods AD20 hybrid ar fi cel mai bun purificator de aer. Produsul are un debit de aer de 300 m3/h si este bun pentru incaperi si mai mari de 60 mp cu conditia ca spatiul sa fie deschis. Prin urmare, daca pozitionati purificatorul bine, puteti curata aerul dintr-un apartament de dimensiuni medii. Pe partea cealalta a medaliei insa se afla pretul destul de mare. Acest lucru insa este usor de explicat prin destinatia aparatului. Woods AD20 este un produs hybrid – cu functii de dezumidificator si purificator si e probabil cel mai bun aparat de acest tip. Recenzia completa pentru Woods AD20 poate fi citit aici.

Cel mai bun purificator - Woods AD20 hybrid

   1. 4. Purificator de aer TROTEC AW20S – verifica pretul aici –  o adevarata bijuterie printre purificatoarele de aer. Trotec AW20S este numit chiar spalator de aer. Acesta reprezinta o combinatie intre purificatorul clasic si umidificatorul de aer, e numai bun pentru locuinte cu suprafata maxima de 60 mp, nu e foarte gălăgios, are debit mare de aer, flitrare cu 4 nivele și ionizare. AW20S ocupat doar poziția patru in mare parte din cauza pretului, care atinge si chiar trece de 1500 lei. Unitatea nu e foarte elegantă, dar are multe setări si functionează impecabil.

Cel mai bun purificator de aer - TROTEC AW20S

   1. 5. Purificator de aer Duux – verifica pretul aici –  singurul purificator din top cu aromatizator inclus. Duux este un aparat compact cu greutatea mai mica de un kilogram. Unitatea este recomandata pentru incaperi cu suprafata de maxim 15 m2. Aparatul are doua nivele de filtrare, functia de ionizare si aromatizator – doar ca pentru el e nevoie de ulei aromatizat. Duux este foarte silentios si elegant. Aparatul se incadreaza de minune in locuinta, iar pretul este si el bun.

Cel mai bun purificator de aer - Duux

Citeste si:

Cel mai bun dezumidificator: top 5

Cel mai buna aer conditionat mobil

Cel mai bun purificator de aer – top aparate de filtrare aer

Pareri Pro Si Contra

Pro
 • Nici una
CONTRA
 • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.112)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne