Cel mai bun soundbar: top 10 cu sunet bun si preturi mici
(Imagine: Cel mai bun soundbar - imagine simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (18.956)
Rate it!
13 martie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun soundbar cu cel mai bun sunet: top 10

Am ales cel mai bun soundbar dupa raportul calitate/pret sau mai exact calitatea suntetului livrat/pret. Am analizat peste 30 de soundbar-uri propuse in magazine, ca apoi sa alegem 10 din ele. Pe langa asta, veti gasi in materialul de mai jos cateva sfaturi menite sa va ajute la alegerea unui soundbar bun.

Cel mai bun soundbar: de ce ar fi nevoie de un soundbar

Esti nevoit sa modifici setarile de sunet ale televizorului pentru a urmari emisiunile preferate? Atunci e foarte posibil sai ai nevoie de un soundbar. Un soundbar bun, pe langa cresterea generala a sunetului din emisie, poate aduce nivelul dialogurilor pana la nivelul de sunet general, respectiv nu va mai fi nevoie sa apelati la telecomada de fiecare data cand personajele din emisiune ori film discuta. Nu mai putin important e faptul ca un soundbar de calitate este capabil sa reduca si nivelul muzicii atunci cand dialogul este urmat de o melodie. Stiti senzatia aia neplacuta cand nivelul sunetului de la inceputul melodiei te poate arunca din fotoliu? Ei bine, soundbar-ul poate rezolva problema.

Unele soundbar-uri pot simula sunetul ambiental (surround). Cu alte cuvinte, veti avea impresia ca in incapere sunt mai multe surse de sunet, asa ca intr-un cinematograf. Pentu a obtine acest efect puteti cumpara un sistem audio performant ori umple incaperea cu boxe. Daca nu va doriti prea multe batai de cap, puteti apela la solutia de compromis, un soundbar. Acesta este mult mai compact, nu e foarte scump, dar mai important se conecteaza extrem de simplu.

Un soundbar nu necesita echipamente auxiliare pentru conectarea la televizor. E nevoie de un singur fir, pe cand alte sisteme audio utilizeaza recievere AV ce conecteaza boxele la televizor. In plus, e nevoie de multe cabluri ce se vor intinde prin toata camera.

Cel mai bun soundbar: cum aleg unul

Va propunem in continuare cateva lucruri bine de stiut atunci cand aveti de ales cel mai bun soundbar.

Alegeti soundbar-ul in functie de marimea incaperii in care acesta urmeaza sa fie instalat. Pentru o incapare mai mare, evident aveti nevoie de un soundbar mai puternic.

Bine ar fi ca viitorul soundbar sa aiba capacitati sporite de conectivite. Vorbim aici despre porturile USB, HDMI, RCA, etc., care se pot dovedi foarte utile in timp.

Pentru un rezultat si mai bun, este necesar ca soundbar-ul sa fie insotit si de un subwoofer. Ultimul poate spori simtitor calitatea sunetului venit de la televizor, mai ales daca priviti un film de actiune.

Kit-ul wireless este un alt lucru ce ar trebui sa intra in posesia setului soundbar. Kit-ul permite conectarea fara fire a componentelor soundbar-ului.

Fiecarea soundbar are un numar de canale prin care este transmis sunetul. E bine ca produsul ales sa aiba un numar mai mare de canale, 4 sau 6 spre exemplu, insa nu va bateti prea tare capul cu acest aspect. Pe piata sunt multe soundbar-uri bune si cu 2 canale.

Cel mai bun soundbar: top 10

In continuare va propunem un clasament ce isi propune sa desemneze cel mai bun soundbar.

1. Soundbar JBL BAR 3.1 cu subwoofer fara fir are o putere maxima declarata de 450 wati si 3.1 canale. JBL BAR 3.1 este soundbar-ul perfect pentru un sunet surround ca la cinema. Inainte insa sunt necesare cateva reglaje la boxe. Pe langa asta, unitatea dispune de conexiune bluetooth. Pretul produsului este cat se poate de corect si poate fi verificat aici.

Cel mai bun soundbar - JBL BAR 3.1

2. Soundbar JBL Bar 2.1 un soundbar cu puterea maxima de 300 wati, 2.1 canale, cu control prin Bluetooth si subwoofer ce se conecteaza wireless. Pretul lui JBL Bar 2.1 poate fi verificat aici.

Cel mai bun soundbar - JBL BAR 2.1

3. SONY HT-SF200 sistem de 80 watti cu 2.1 canale. S-a prezentat foarte bine in timpul testelor, iar pretul este destul de corect pentru ce ofera. Puteti verifica pretul aici.

4. Soundbar JBL BAR 5.1 ocupa locul 4 in top-ul ce anunta cel mai bun soundbar. JBL BAR 5.1 are o putere maxima de 510W si un design ce combina foarte bine eleganta cu modularitatea. JBL BAR 5.1 are doua boxe detasabile cu conexiune bluetooth si autonomie de 9-10 ore, care transforma kit-ul intr-un sistem audio de tip home theater. JBL BAR 5.1 este cel mai performant soundbar din clasament, dar pretul de peste 3000 de lei ne strica sarbatoarea.
Pretul actualizat poate fi consultat aici.

Cel mai bun soundbar - JBL BAR 5.1

5. Soundbar Blaupunkt LS175 – cel mai ieftin produs din top-ul ce anunta cel mai bun soundbar. Blaupunkt LS175 are o putere de 40W si conexiune bluetooth pentru un control mai facil. Pretul lui Blaupunkt LS175 poate fi consultat aici.
Cel mai bun soundbar - Blaupunkt LS175

6. Soundbar Polk Audio Signa S1 este un aparat cu puterea maxima de 200 watti, conexiune wireless, iar pretul nu ar trebui sa depaseasca prea mult 1000 lei. Pretul actualizat a lui Polk Audio Signa S1 poate fi verificat aici.

Cel mai bun soundbar - Polk Audio Signa S1

7. Soundbar 2.1 Sony HTCT291 – un set cu puterea totala de 300 watti si protocolul bluetooth integrat. Sony HTCT291 este un soundbar destul de bun, cu design elegant si un pret cat se poate de corect. Pretul produsului poate fi vazut aici.

8. Soundbar Samsung HW-K360 – produsul ce a ocupat locul 8 in top-ul pentru cel mai bun soundbar are un pret accesibil (sub 800 lei), dar puterea maxima nu trece de 130W. Pretul aparatului poate fi verificat aici.

Cel mai bun soundbar - Samsung HW-K360

9. Soundbar Samsung HW-MS751/EN este cel mai scump soundbar din acest clasament. Aparatul are tot setul de functii necesare: bluetooth, conectare wireless subwoofer si o putere maxima de 450 watti. Pretul lui Samsung HW-MS751/EN poate fi vazut aici.

10. Soundbar Muse M-1600 SBT – produsul ce a ocupat ultimul loc in clasamentul ce anunta cel mai bun soundbar are un pret mic, putere maxima de 60 wati insa nu este insotit de un subwoofer. Pretul lui Muse M-1600 SBT poate fi consultat aici.

Cel mai bun soundbar - Muse M-1600 SBT

Cel mai bun soundbar

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 18.956)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne