(Imagine: Cel mai bun stabilizator de tensiune - top regulatoare, pareri)
Comentarii (0)
Vizualizari (2.709)
(Nu există încă evaluări)
29 aprilie 2023
de CelMaiBun

Cel mai bun stabilizator de tensiune AVR – top 5 regulatoare servomotor, relee triac

In cele ce urmeaza incercam sa aflam care este cel mai bun stabilizator de tensiune dupa raportul calitate/pret. Facem asta pentru ca fluctuatiile de tensiune reprezinta inca o problema in Romania. Insa cum deseori se intampla, o problema cu consecinte scumpe, poate fi evitata ieftin. In cazul nostru este vorba despre achizitia unui stabilizator care va avea grija ca aparatul/aparatele conectate la el sa nu aiba de suferit de pe urma fluctuatiilor de reteaua de curent electric. Incepem deci cu lucrurile estentiale ce trebuie avute in vedere la alegerea unui stabilizator de tensiune, dupa care trecem la clasamentul promis anterior. 

Cum aleg cel mai bun stabilizator de tensiune?

Totul porneste de la calculul necesarului de capacitate. Daca inentionati sa conectati un singur dispozitiv, puteti opta pentru un stabilizator mai „mic”, daca aveti de gand sa securizati mai mult aparate, inclusiv electrocasnice, va trebui sa adunati puterile, iar rezultatul obtinut in W sa-l inmultiti macar cu 1,5 sau cu 2, iar rezultatul obtinut este minimul de putere in Volt-Amperi (VA) pe care trebuie sa-l ofere stabilizatorul. Pana nu faceti acest lucru, nu efectuati achizitia. De asemenea, nu strica deloc sa va consultati cu un specialist in domeniu.

In plus, pentru aparate ce au motoare, compresoare sau pompe, se recomanda stabilizatoare cu servomotor, insa pentru dispozitivele electrice rezistive sunt mai potrivite stabilizatoarele cu relee.

Tot in functie de tipul aparatelor conectate o sa setati si delay-ul stabilizatorului, adica delay mare pentru dispozitivele cu compresor si minim pentru celelalte.

Cel mai bun stabilizator de tensiune: top 5

Iata cum arata clasamentul stabilizatoarelor de tensiune in care produsele sunt aranjate in ordinea descrescatoare a raportului calitate/pret.

1. Serioux SRXA-SV124-2000VA – cel mai bun stabilizator de tensiune

Verifica pretul aici

Serioux SRXA-SV124-2000VA e probabil cel mai bun stabilizator de tensiune dupa raportul calitate/pret. Dispozitivul de 2000VA cu servomotor ofera protectie la supratensiune, subtensiune, supraincalzire si scurtcircuit, deci e ideal pentru a conecta la el un consumator electrocasnic mare cu motor/compresor, ex. combina frigorifica sau centrala termica. In plus, aparatul e foarte silentios si tare usor de folosit. Serioux SRXA-SV124-2000VA are o putere nominala de 1200W. Sa tineti deci cont de acest aspect cand alegeti aparatul ce doriti sa il conectati la stabilizator.

Cel mai bun stabilizator de tensiune - Serioux SRXA-SV124-2000VA

2. TED Electric DZ084992

Verifica pretul aici

TED Electric DZ084992 este un stabilizator de 3kW cu doi conectori Schuko in spate si tensiune de intrare intre 140 si 260V. Dispozitivul e destul de puternic si am spune ieftin pentru ce ofera. E usor de montat, nu face mult zgomot, iar acuratetea si fiabilitatea par sa fie si ele pe masura celorlalte calitati. Recomandam cu toata increderea.

Cel mai bun stabilizator de tensiune - Ted Electric DZ084992

3. Well Agile 10000 – cel mai bun stabilizator de tensiune cu putere mare

Verifica pretul aici

WELL Agile 10000 este cel mai puternic stabilizator din clasament, respectiv singurul din aparat din top destinat echipamentelor mari, cat ca dimensiuni atat si ca consum. WELL Agile 10000 este un regulator de tensiune cu releu, iar conectarea se face cu reglete, la fel fiind cam toate stabilizatoarele de capacitate sporita. Conectarea nu e complicata, dar recomandam sa lasati procesul pe seama unui specialist.

Cel mai bun stabilizator-de tensiune-Well Agile 10000

4. Kemot URZ3418

Verifica pretul aici

Kemot URZ3418 e cel mai ieftin stabilizator din clasament si unul din cele mai accesibile de pe piata. Regulatorul se descurca de minune atat conectat la o centrala termica, cat si la aparate mult mai mici, gen televizor, playere blu ray sau dispozitive audio. Stabilizatorul e cat se poate de silentios, are o capacitate de 300W si functioneaza fara probleme la tensiuni de intrare cuprinse intre  150 si 270V. In plus, Kemot URZ3418 are 2 prize si siguranta in caz ca fluctuatiile din retea ii depasesc capacitatile.

Regulator de tensiune ieftin - Kemot URZ3418 pareri

5. WELL Constant 2000

Verifica pretul aici

Ocupantul locului 5 in clasamentul ce anunta cel mai bun stabilizator de tensiune este un aparat de 2000VA – 1200W, tensiune de intrare 140 – 250V, respectiv un delay selectabil intre 6 si 240 secunde. WELL Constant 2000 este deci potrivit pentru o gama foarte larga de electronice si electrocasnice, iar pretul ce rareori trece de 600 lei reprezinta inca un avantaj ce nu poate fi scapat cu vederea. In plus, ca si ceilalti reprezentanti WELL de pe piata, modelul Constant 2000 este silentios, precis si cat se poate de fiabil. Il avem in birou de un an si jumatate, deci stim bine ce vorbim.

Cel mai bun stabilizator de tensiune - Well Constant 2000

Cel mai bun stabilizator de tensiune

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 2.709)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne