Cel mai bun storcator de fructe: top 10 storcatoare de fruncte
(Imagine: Cel mai bun storcator de fructe - imagine simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (20.027)
Rate it!
2 martie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun storcator de fructe: top 10 storcatoare de fructe si legume

Am facut un ghid si un top pentru a va ajuta sa cumparati cel mai bun storcator de fructe si legume.

Marea varietate de modele poate pune probleme la alegerea celui mai bun storcator. Si nu e vorba doar despre numarul mare de branduri de pe piata. Alegerea e complicata de faptul ca un producator poate oferi chiar si 10 modele diferite de storcatoare. Fiecare cu propriile detalii tehnice si pret.

In cele ce urmeaza vom livra cateva sfaturi pentru achizitia unui storcator de fructe, ca apoi, sa prezentam si un top 10 ce va desemna cel mai bun storcator de fructe si legume dupa raportul calitate/pret.

Cel mai bun storcator de fructe: sfaturi

Cel mai bun storcator de fructe si legume a trebui sa aiba: un motor intre 600 si 800W, un recipient pentru suc de peste 1 litru, recipient pentru pulpa de mini 1,5 litri, sa fie usor de asamblat si spalat, sa aiba baza grea ori ventuze de fixare si un pret de maxim 700 lei.

Cel mai bun storcator de fructe: top 1-5

1. Bosch MES25G0 – putere 700W, recipient suc 1,25 litri, recipient pulpa 2 litri. Probabil cel mai bun strocator de fructe dupa raportul calitate pret. Motor puternic, functioneaza impecabil, recipientul pentru pulpa poate fi curatat fara a opri aparatul, iar fructele sunt stoarse foarte bine. Verifica pretul AICI.

2. Bosch MES3500 – putere 700W, recipient suc 1,25 litri, recipient pulpa 2 litri. Bosch MES3500 este cat se poate de asemanator cu aparatul MES25C0. Diferentele se rezuma la faptul ca unitatea de pe locul 2 din top-ul ce desemneaza cel mai bun storcator de fructe are carcasa exterioara metalica, respectiv si masa este cu aproximatv 700 g mai mare. Pentru mai multe detalii click aici.

Cel mai bun storcator de fructe si legume - Bosch MES3500

3. Philips Avance Collection HR1869/80 – putere 900W, recipient suc 2,5 litri. Philips HR1869/00 este un storcator foarte bun. Aparatul este compact si are un motor extrem de puternic. Pierderea a doua locuri in calasamentul ce desemneaza cel mai bun storcator de fructe se datoreaza amplasarii mai putin comode a recipientului pentru pulpa. Plus la asta, HR1869/80 este unul din cele mai scumpe produse din acest top. Verifica pretul aici.

Cel mai bun storcator de fructe si legume - Philips Avance Collection HR1869 80

4. Tefal Easy Fruit ZE610D38 – putere 800W, recipient suc 1,2 litri, recipient pulpa 2 litri. Un aparat bun cu motor puternic, functionare destul de silentioasa si recenzii pozitive. Un alt avantaj ar fi amplasarea exterioara a recipientului pentru pulpa. Cel mai mare dezavantaj gasit de noi, este volumul cam mic al recipientului pentru suc. Pretul il puteti verifica AICI.

Cel mai bun storcator de fructe - Tefal Easy Fruit ZE610D38
5. Hurom HQ-WWE13 – verifica pretul aici – un aparat mai special. Hurom HQ-WWE13 este un storcator de fructe cu ax melcat. Aceste storcatoare se deosebesc prin functionarea foarte eficienta si mai lenta – doar 43 rotatii pe minut. Tot la avantaje am adauga silentiozitatea si calitatea materialelor. Pe de alta parte insa avem pretul de achizitie, care de cele mai multe ori este mai mare de 1000 de lei.

Cel mai bun storcator de fructe - Hurom HQ-WWE13

Cel mai bun storcator de fructe: top 6-10

6. Philips Viva Collection HR1837/00 – putere 500W, recipient suc 0,5 litri, recipient pulpa 1 litru. Aparatul de pe locul 6 din top-ul ce desemneaza cel mai bun storcator de fructe si legume s-a recomandat foarte bine in timpul testelor. Usor de utilizat, destul de simplu de curatat, silentios si foarte eficient. Cea mai mare problema este volumul mic al recipientului pentru suc. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun storcator de fructe - Philips Viva Collection HR1837 00

7. Star-Light DPJ-800W – putere 800W, recipient suc 1 litru, recipient pulpa 2 litri. Avantaje: pretul mic, motor puternic, recipient pentru pulpa exterior, stoarce destul de bine. Dezavantaje: recipientul pentru suc mic, calitatea modesta a materialelor exterioare. Per total, aparatul de pe locul 7 din clasamentul pentru cel mai bun storcator de fructe ramane un produs recomandat spre achizitie. Pentru a verifica pretul click aici.

Cel mai bun storcator de fructe si legume - Star-Light DPJ-800W

8. Philips HR1864/20 – putere 700W, recipient suc 0,8 litri, recipient 1,2 litri. Un storcator destul de bun, care are insa cateva neajunsuri. Cel mai important este recipientul pentru suc de doar 0,8 litri. Un alt minus este efortul necesar curatarii recipientului pentru pulpa. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun storcator de fructe - Philips Viva Collection HR1864 20

9. Philips Viva Collection HR1832/02 – putere 500W, recipient suc 0,5 litri, recipient pulpa 1 litru. Unul din cele mai ieftine storcatoare Philips. Pretul mic este justificat de recipientul de suc mic si motorul cu mai putina putere. In rest, unitatea HR1832/02 ramane un storcator bine executat, destul de silentios si eficient. Verifica pretul aici.

10. Bosch MES4000 – putere 1000W, recipient 1,5 litri, recipient pulpa 3 litri. Bosch MES4000 este un aparat foarte bun. Acesta ar fi putut deveni cel mai bun storcator de fructe daca nu ar avea un pret de peste 850 lei. Daca va puteti permite aceasta suma, ori daca gasiti storcatorul la vreo promotie, cumparati-l fara vreun dubiu. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun storcator de fructe si legume - Bosch MES4000

Cel mai bun storcator de fructe si legume

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 20.027)
Rate it!

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne