Cel mai bun storcator de fructe: top 10 storcatoare de fructe bune si ieftine
(Imagine: Cel mai bun storcator de fructe - imagine simbol)
Comentarii (2)
Vizualizari (22.813)
(22 evaluare, 22 voturi)
27 septembrie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun storcator de fructe: top 10 storcatoare de fructe si legume

Am facut un ghid si un top pentru a va ajuta sa cumparati cel mai bun storcator de fructe si legume. Ne-am axat pe storcatoarele clasice, pe cele cu melc, dar si pe storcatoarele cu presare la rece. 

Marea varietate de modele poate pune probleme la alegerea celui mai bun storcator. Si nu e vorba doar despre numarul mare de branduri de pe piata. Alegerea e complicata de faptul ca un producator poate oferi chiar si 10 modele diferite de storcatoare. Fiecare cu propriile detalii tehnice si pret.

In cele ce urmeaza va propunem cateva sfaturi pentru achizitia unui storcator de fructe, ca apoi, sa prezentam si un top 10 ce va desemna cel mai bun storcator de fructe si legume dupa raportul calitate/pret.

Cel mai bun storcator de fructe si legume: sfaturi

Cel mai bun storcator de fructe si legume a trebui sa aiba: un motor intre 600 si 800W, un recipient pentru suc de cel putin 1 litru, recipient pentru pulpa de minim un litru, sa fie usor de asamblat si spalat, sa aiba baza grea ori ventuze de fixare si un pret de maxim 700 lei. Incercati sa evitati produsele foarte ieftine sau modelele despre care nu puteti gasi informatii suplimentare si recenzii.

Cel mai bun storcator de fructe: top 1-5

1. Philips HR1855/80Viva Collection

Verifica pretul aici

Putere 700W, recipient suc 0,8 litri, recipient pulpa 1.2 litri. Un aparat bun cu motor puternic, destul de silentios, are un pret corect si recenzii pozitive. Am ales sa punem storcatorul Philips HR1855 in varful clasamentul multumita si fiabilitatii dovedite. Aparatul e prezent pe piata de vreo 4 ani, iar problemele semnalate pana acum poarta un carcater izolat si foarte des sunt cauzate de utilizarea gresita.

Cel mai bun storcator de fructe - Philips HR1855 Viva Collection

2. Tefal Easy Fruit ZE610D38

verifica pretul aici 

Putere 800 W, recipient suc detasabil de 1,2 litri, recipient pulpa – 2 litri si un pret cat se poate de avantajos. Tefal Easy Fruit ZE610D38 e un storcator foarte bun pe care il cunoastem de multa vreme. Aparatul e elegant, e facut din materiale de o calitate peste medie, stoarce bine, nu e foarte zgomotos si stoarce foarte bine. Recomandam cu incredere.

Cel mai bun storcator de fructe - Tefal Easy Fruit ZE610D38

3. Tefal Easy Fruit ZE581B

Putere 700W, recipient suc 1,25 litri, recipient pulpa 4 litri si un pret foarte bun. Probabil cel mai bun strocator de fructe dupa raportul calitate pret printre unitatile oferite de Tefal la moment. Motor puternic, functioneaza impecabil, recipientul pentru pulpa se scoate si se curata usor, iar fructele sunt stoarse foarte bine. Verifica pretul AICI.

4. Storcator de fructe Philips Avance Collection HR1870/70

Putere 900W, recipient suc 1,25 litri, recipient pulpa 1,6 litri. Philips Avance Collection HR1870/70 este un stocator foarte puternic, cu materiale de calitate, 2 viteze de functionare si posibilitatea curatarii in masina de spalat vase. Setul de accesorii include si un con pentru stoarcerea citricelor. Cel mai bun storcat de fructe daca nu s-ar lua in calcule pretul. Recomandam cu incredere.  Verifica pretul aici.

Storcator de fructe - Philips Avance Collection HR1870 70

5. Philips Avance Collection HR1919/70

Putere 900W, recipient suc 1 litru, recipient pulpa – 2,1 litri. Philips HR1919/70 este un storcator foarte bun. Aparatul nu este tocmai compact, dar are un motor extrem de puternic. Pierderea a patru locuri in clasamentul ce desemneaza cel mai bun storcator de fructe se datoreaza capacitatii modeste a recipientului pentru suc. Plus la asta, Philips HR1919/70 este unul din cele mai scumpe produse din acest top. Verifica pretul aici.

Cele mai bune storcatoare de fructe: top 6-10

6. Philips Avance Collection HR1945/80 – cele mai bun storcator cu melc

verifica pretul aici 

Philips Avance Collection HR1945/80  este un aparat mai special. Hurom HH-WBE06 este un storcator de fructe cu ax melcat. Aceste storcatoare se deosebesc prin functionarea foarte eficienta si mai lenta – sub 100 de  rotatii pe minut. Tot la avantaje am adauga silentiozitatea si calitatea materialelor. Pe de alta parte insa avem pretul de achizitie, care de cele mai multe ori este mai mare de 1000 de lei.

Cel mai bun storcator de fructe - Philips Avance Collection HR1945/80 pareri

7. Bosch MES4000

Putere 1000W, recipient 1,5 litri, recipient pulpa 3 litri. Bosch MES4000 este un aparat foarte bun. Acesta ar fi putut deveni cel mai bun storcator de fructe daca nu ar avea un pret de peste 850 lei. Daca va puteti permite aceasta suma, ori daca gasiti storcatorul la vreo promotie, cumparati-l fara vreun dubiu. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun storcator de fructe si legume - Bosch MES4000

8. Cel mai bun storcator cu presare la rece – Kuvings B1700

verifica pretul aici

Kuvings B1700 este probabil cel mai bun storcator de fructe si legume cu presare la rece. Acesta are un motor silentios si rezistent cu puterea de 240W. Storcatorul extrage un suc foarte omogen si aromat. In plus, Kuvings B1700 are o palnie de 76 mm, respectiv felierea fructelor fiind necesara foarte rar. La lista cu dezavantaje am trece pretul destul de mare, dar si recipientul pentru suc cu capacitatea de numai 400 ml.

Cel mai bun storcator de fructe - Kuvings B1700

9. Philips HR1864/20

Putere 700W, recipient suc 0,8 litri, recipient 1,2 litri. Un storcator destul de bun, care are insa cateva neajunsuri. Cel mai important este recipientul pentru suc de doar 0,8 litri. Un alt minus este efortul necesar curatarii recipientului pentru pulpa. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun storcator de fructe - Philips Viva Collection HR1864 20

10. Philips Viva Collection HR1832/02

Putere 500W, recipient suc 0,5 litri, recipient pulpa 1 litru. Unul din cele mai ieftine storcatoare Philips. Pretul mic este justificat de recipientul de suc mic si motorul cu mai putina putere. In rest, unitatea HR1832/02 ramane un storcator bine executat, destul de silentios si eficient. Verifica pretul aici.

Citeste si:
Cel mai bun robot de bucatarie: top 5 dupa raportul calitate/pret

Cel mai bun storcator de fructe si legume

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (2)
Vizualizari ( 22.813)
(22 evaluare, 22 voturi)

Comentarii (2)

Cristina spune:

Am un storcator Gorenje de 800w și e tare bun. Păcat că nu se mai vine. As mai lua unul.

Tudor C spune:

Daca doriti un storcator bun luati unul cu melc. Uitati de petardele astea cu zeci de mii de rotatii pe minuta. Dar luati unul bun, scump. Sa nu scape sucul pe la incheieturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne