(Imagine: Cele mai bune televizoare Samsung - Samsung J5510)
Comentarii (0)
Vizualizari (514)
(Nu există încă evaluări)
7 aprilie 2016
de CelMaiBun

Cele mai bune televizoare Samsung: top 3 Smart TV Samsung

Samsung este unul din cei mai importanti producatori de electronice si electrocasnice din lume. Televizoarele sale, sunt si ele prezente in toate top-urile de specialitate, multa lume spunand ca anume Samsung ofera cele mai bune Smart TV-uri. Din acest motiv am decis sa cream un clasament propriu cu 3 televizoare Samsung, care dupa parerea noastra prezinta cele mai calitative imagini si cele mai avansate optiuni.

Cele mai bune televizoare Samsung: top 3

1. Samsung JU7500 – verifica pretul aici – acest produs este unul din cele mai frumoase televizoare Samsung. In plus, suprafata sa curbata, pe langa adaosul de atractivitate estetica, vine si cu imagini mai calitative, culori mai bogate si unghiuri de vizibilitate mai mari. Evident, multe din performantele produsului au la baza specificatiile tehnice excelente ale acestui. Astfel, Samsung JU7500 are o rezolutie Ultra HD/4K – 3840 x 2160px, un procesor quad-core, o multime functii pentru imbunatatirea experientei de vizionare si 6 versiuni de diagonala: 40 – 78 inch.

Cele mai multe televizoare Samsung LED, inclusiv modelul JU7500, opereaza pe platforma Smart Tizen. Aceasta s-a dovedit a fi rapida si foarte simpla in utilizare.

Conectivitatea televizorului cu alte device-uri este asigurata de un adaptor Wi-Fi cu standartul 802.11ac. Acestuia i se adauga o lista impunatoare de slot-uri input si output: 4 HDMI, 3 USB, intrare video, iesire audio etc..

Din punctele slabe ale acestui televizor Samsung am mentiona sistemul audio. Acesta este format din doua difuzoare a cate 20 wati fiecare. Nu e neaparat putin, dar pentru un TV ce ar putea depasi 1,90 metri in diagonala, parca ar fi nevoie de mai mult.
Samsung JU7500 nu este un televizor ieftin, dar calitatea impresionanta a imaginilor, meniul Smart bine pus la punct si capacitatile de conectare numeroase, argumenteaza cel mai bine pretul produsului.

Oferta Amazon pentru Samsung JU7500 poate fi consultata aici.

2. Samsung J5510 – verifica pretul aici – un televizor Samsung disponibil cu 2 versiuni de diagonala 101 si 121 cm. Dupa o analiza a ofertei de pe piata, am ajuns la concluzia ca modelul J5510 prezinta un raport calitate/pret foarte bun, respectiv merita cumparat. Produsul se poate lauda cu o calitate a imaginilor aproape perfecta. Obiectele afisate pe ecran sunt foarte clare si bine detaliate chiar si in timpul scenelor dinamice. Performanta are la baza rezolutia 1920×1080 (nu e UHD, dar e bine si asa), plus o serie de tehnologii menite sa imbuntateasca si mai mult calitatea imaginilor. Pe langa asta, surprinde placut si calitatea sunetului produs de cele 2 boxe a cate 10W fiecare. Totusi, bine ar fi fost daca sistemul audio era ceva mai puternic. Prin urmare, este recomandabil sa acompaniati televizorul Samsung J5510 cu un soundbar.
Avand insa in vedere ca Smart TV-urile sunt semnificativ mai scumpe decat televizoarele obisnuite, este foarte important ca componenta Smart sa isi merite banii. In cazul lui Samsung Smart TV J5510 nu trebuie sa va faceti griji. Aparatul detine un chip cu 4 nuclee, respectiv lag-urile ori erorile de procesare lispesc. Mai mult, televizorul se descurca minunat chiar daca are de executat mai multe sarcini simultan.
Meniul Smart este usor de utilizat, insa daca aveti neclaritati, puteti accesa manualul electronic stocat in memoria televizorului.

Modelul J5510 este cel mai ieftin produs din clasamentul nostru cu cele mai bune televizoare Samsung. E adevarat, piata ofera TV-uri mai avansate, insa pentru pretul sau, Samsung J5510 este un best-buy.

Cele mai bune televizoare Samsung - Samsung J5510

3. Samsung JS9000 – erifica pretul aici – JS9000 nu e un televizor simplu, este un super-televizor al momentului. Unitatea are rezolutie 4K – 3840 x 2160 px, iar indicatorul PQI are valoarea 2000. PQI se descrifreaza drept Picture Quality Index (Indexul de calitate a imaginii), si cu cat are o valoare mai mare, cu atat e mai bine. 2000 este mult spre foarte mult, o buna parte din televizoarele prezente acum pe piata, avand indecsi de calitate a imaginii sub 1000. Spre exemplu televizorul de pe locul 1 are PQI 1400, iar cel de pe locul 2 – 400. Pe langa asta, ocupantul locului 3 din top-ul cu cele mai bune televizoare Samsung, detine un procesor octa-core. Acest aspect asigura o flueditate neintrecuta a executarii comenzilor, lag-urile fiind de neintalnit chiar si atunci cand se ruleaza multe aplicatii simultan.
JS9000 este lipsit de problema celorlalte televizoare Samsung din clasament. Este vorba despre puterea sistemului audio, care in cazul lui JS9000 masoara 60 wati. Adaugati aici si calitatea exceptionala a imaginii, iar intr-un final obtineti reteta unui televizor ideal. Atunci de ce Samsung JS9000 nu e pe primul loc in clasament? Simplu, verificati pretul, si vorbim dupa.

Televizoare Samsung: foto

Cele mai bune televizoare Samsung - Samsung JS9000

Cele mai bune televizoare Samsung

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 514)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne