(Imagine: Electrolux EW6F348SA simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (774)
(1 evaluare, 1 voturi)
7 august 2020
de CelMaiBun

Electrolux EW6F348SA: cea mai noua masina de spalat Electrolux, review, pareri

Vorbim astazi despre Electrolux EW6F348SA, cea mai noua masina de spalat rufe din gama Electrolux. Unitatea a fost lansata in 2020, are o capacitate maxima de 8 kilograme, viteza maxima de stoarcere de 1400 rotatii pe minuta, motor inverter si 14 progame de functionare – printre care unul rapid de 20 de minute. 

Tabelul specificatiilor tehnice

Capacitate maxima 8 kg
Viteza maxima de stoarcere 1400 rpm
Dimensiuni Inaltime 85 cm,  latime 60 cm, adancime 63 cm
Numar de programe 14
Zgomot la spalare  51 dB
Zgomot la stoarcere 75 dB
Consum anual de curent 137 kWh
Consum anual de apa 10000 litri
Conexiune Wi-Fi Da
Programe speciale Fuzzy Logic, Autodose

 

Electrolux EW6F348SA foto fata

Modelul EW6F348SA are specificatii tehnice demne de o masina de spalat rufe premium. Unitatea nu poate fi numita compacta si s-ar parea chiar ca adancimea de 63 cm e cam mare. E adevarat, cei mai multi rivali din aceeasi categorie de capacitate sunt mai subtirei, dar in cazul lui EW6F348SA, adancimea mai mare inseamna un tambur mai incapator si mai multa stabilitate la stoarcere. Electrolux EW6F348SA are conexiune WiFi ce permite conectarea telefonului la masina de spalat rufe si controlul acesteia de la distanta, prin intermediul aplicatiei MyElectrolux. Sunt insa nevoit sa recunosc ca ultimul update al aplicatiei nu este foarte reusit, cea mai mare nemultumire fiind legata de faptul ca lipseste notificarea ce anunta terminarea programului.

Consumurile sunt mult sub media pietii. Astfel, la 220 de utilizari standard pe an, masina de spalat nu ar trebui sa consume mai mult de 10000 de litri de apa si 137 kWh de curent electric – rezultate excelente pentru o masina de 8 kilograme si viteza de stoarcere de 1400 rotatii pe minuta. In plus, Electrolul EW6F348SA are doua functii care optimizeaza substantial consumurile. Prima se numeste Fuzzy Logic si adapteaza parametrii de spalare la cantitatea de rufe, iar ce de-a doua, se numeste Autodose si are grija sa calculeze exact necesarul de detergent.

Electrolux EW6F348SA pareri - sertar detergent

Electrolux EW6F348SA: parerile cumparatorilor

EW6F348SA este un model lansat recent, dar care a reusit sa atraga multa atentie, prin urmare nu am avut probleme sa gasesc parerile pentru formarea unei imagini complete asupra produsului. Cumparatorii lauda masina de spalat pentru calitatea curatarii, nivelul sonor redus, dar si pentru stabilitatea din timpul centrifugarii.

Electrolux are reputatia un producator de electrocasnice durabile. O stiu sigur de la uscatoarele Electrolux, cuptoarele incorporabile, dar si de la generatiile mai vechi de masini de spalat rufe. Din fericire, EW6F348SA nu pare sa fie o exceptie. Unitatea are un motor foarte bun, o placa de control rezistenta si materiale de calitate. Printre altele, calitatea materialelor este un aspect la care multe masini de spalat rufe moderne au de suferit. Acest lucru se simte cand deschizi hubloul sau sertarul pentru detergent. In cazul lui Electrolux EW6F348SA, pe de o parte, plasticul e gros si foarte bine fixat, pe de alta parte, nu trebuie sa fortezi pentru a deschide sertarul, hubloul sau capacul de acces catre filtrul de apa.

Electrolux EW6F348SA tambur

Electrolux EW6F348SA: plusuri

– Spala foarte bine indiferent de program.

– Are un program de rapid de numai 20 de minute si capacitatea maxima de 3 kilograme.

– E foarte stabila in timpul stoarcerii.

– Consuma putina apa si foarte putin curent electric.

– Are un pret (vezi pretul aici) cat se poate de bun pentru o masina de spalat atat de performanta si lansata recent.

– E fabricata din materiale de calitate si are un design placut.

Electrolux EW6F348SA: minusuri

– La aplicatia de smartphone ar mai fi loc pentru imbunatatiri.

– Dimensiunile masinii sunt destul de mari

Electrolux EW6F348SA review foto

Concluzie

EW6F348SA este un produs bun pentru orice tip de gospodarie si nu conteaza ce fel de masina de spalat rufe ati avut pana acum. O sa va obisnuiti foarte repede cu noul produs si va veti bucura mult timp de el. Iar daca intentionati sa cumparati si un uscator de rufe, sfatul meu ar fi sa optati de asemenea pentru un dispozitiv marca Electrolux, ex. PerfectCare700 EW7H438B sau PerfectCare800 EW8H458B.

Citeste si:

Top 10 masini de spalat rufe

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 774)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne