(Imagine: Google Pixel 5 foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (153)
(1 evaluare, 1 voturi)
3 august 2020
de CelMaiBun

Google Pixel 5: data lansarii, pretul si alte noutati

Google Pixel 5 este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2020. Intre timp, pe net s-au strecurat unele informatii, dar si cateva poze cu viitorul model. Iata ce stim pana acum despre noul Pixel. 

Google Pixel 5: design

Stilistic vorbind, Pixel 5 nu a plecat foarte departe de predecesorul sau. Probabil ca nici nu trebuia s-o faca, cumparatorii declarandu-se multumiti de cum aratau Pixel 4 si Pixel 4XL. Noul smartphone are margini destul de groase, senzorul de amprente se afla in spate, iar modulul cu camere a fost amplasat in coltul stang, deasupra senzorului de amprente. La baza telefonului se vede port-ul USB Type-C, dar lipseste jack-ul pentru casti. Se vorbeste ca Pixel 5 va avea in lungime aproximativ 145 mm, 70.4 mm in latime si 8 mm in grosime.

Google Pixel 5: specificatii tehnice

Nu s-a anuntat inca nimic oficial, dar sursele spun ca Google Pixel 5 va fi dotat cu procesorul Snapdragon 865 sau versiunea un pic imbunatatita – 865G. De RAM, de asemenea nu se stie nimic, dar ne putem astepta la un minim de 6GB si stocare de 64GB. E greu de crezut ca telefonul va avea un slot de memorie, mai ales ca niciunul din modele Pixel lansate pana acum nu l-a avut. Diagonala ecranului va masura probabil 5,8 inch (cel putin asa au calculat cei de la pigtou.com), iar pentru fratele mai mare, modelul Pixel 5 XL, se pregateste un display de 6,12 inch.

Pixel 5: data lansarii si pretul

Avand in vedere cat de tumultos este anul curent, e aproape imposibil sa prezici data exacta a lansarii noului Pixel 5. Google Pixel 4 a fost lansat in luna octombrie 2019. Putem spera ca si anul acesta graficul ramane valabil, mai ales ca producatorul nu a dat semne ca pregateste vreo amanare. Mai aproape de debut, vom afla cu siguranta si alte detalii tehnice, precum capacitatea bateriei si versiunile de stocare.

Pretul de start a lui Google Pixel 5 este estimat undeva la 800 dolari SUA.

Google Pixel 5 foto spate

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 153)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne