(Imagine: Cum vor arata iPhone 16 Pro si 16 Pro Max)
Comentarii (0)
Vizualizari (85)
(Nu există încă evaluări)
20 februarie 2024
de CelMaiBun

iPhone 16 Pro si Pro Max: baterie mai mare, display mai luminos, stocare 2 TB

Noile iPhone 16 Pro si Pro Max vor beneficia de cateva imbunatari importante si gratie surselor apropiate de producator, am reusit sa aflam mai exact despre ce e vorba. Astfel, ambele modele vin cu display-uri si baterii marite, variante de stocare de pana la 2 TB, precum si un set de camere revazut.

Display

Incepem cu afisajele. Noile smartphone-uri se vor alege cu display-uri mai generoase. Modelul 16 Pro va avea un ecran de 6.3 inch, iar 16 Pro Max va ajunge la 6.9 inch. In plus, ambele telefoane vor fi echipate cu panouri OLED Micro Lens Array (MLA), schimbare ce se traduce intr-o luminozitate mai buna si unghiuri de vizualizare imbunatatite. Cu luminozitatea parca suna un pic a gluma, OLED-urile de pe gama iPhone 15 si asa fiind printre cele mai luminoase de pe piata.

Procesor, RAM, stocare

iPhone 16 Pro va veni la pachet cu noul procesor A18 Pro de la Apple si nu mai putin de 8GB RAM. Variantele de stocare vor incepe probabil cu 256 GB, insa in varf se va afla o varianta de 2 TB.

Inca ceva, se pare ca vom avea parte si de niste caracteristici AI exclusive pentru modelele 16 Pro, caracteristici ce vor include probabil si MGIE – modelelul AI Apple pentru generarea de imagini.

Baterii mai mari

Sursele susțin că iPhone 16 Pro Max ar putea avea cea mai bună autonomie dintre toate modelele Pro de pana acum. Cu un acumulator de 4,676 mAh, comparativ cu 4,441mAh de pe 15 Pro Max, și cu eficienta sporita a noului chip, 16 Pro Max ar putea atinge cea mai lunga durata de viata a bateriei din istoria iPhone-urilor.

Nu in ultimul rand, si modelul mai mic –  16 Pro, vine cu o baterie mai incapatoare fata de predecesorul sau. Stim asta pentru ca prototipul bateriei a aparut intr-o poza pe internet, iar printre inscriptii se oberva si capacitatea de 3355 mAh. In plus, se vede ca bateria e montata intr-un suport metalic pentru o disipare mai buna a caldurii.

iPhone 16 Pro va avea baterie de 3355 mAh

Camere – iPhone 16 Pro si Pro Max

Nu se stiu foarte multe despre setul de camere ales pentru iPhone 16 Pro si 16 Pro Max, dar recent s-a aflat ca noile modele vor avea o camera ultra-wide de 48 MP (fata de 12 MP la modelul actual), iar pe latura dreapta a telefonului, producatorul s-a gandit sa integreze un nou buton. Acesta va purta numele „capture” si va fi destinat captarii instantanee de foto sau video.

Sursa foto

Noile iPhone 16 Pro si Pro Max

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 85)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne