(Imagine: LG GBP62DSSFR)
Comentarii (0)
Vizualizari (393)
(1 evaluare, 1 voturi)
24 iulie 2020
de CelMaiBun

LG GBP62DSSFR review: combina frigorifica mare si foarte silentioasa

Vorbim astazi despre combina frigorifica LG GBP62DSSFR, un produs lansat recent, dar destul de cautat si foarte laudat de cumparatori. Cu o capacitate neta de 384 de litri, aparatul nu este chiar cea mai mare combina, dar trece simtitor de valoarea medie a pietei. In plus, cu un nivel sonor de 36 dB, LG GBP62DSSFR este cea mai silentioasa combina a momentului. 

Review LG GBP62DSSFR

LG GBP62DSSFR review: design si compartimentare

Modelul GBP62DSSFR are un volum net totat de 384 litri, din care 277 litri au fost alocati pentru frigider si 107 pentru congelator. Compartimentul frigider are 5 rafturi deschise si un sertat pentru legume, fructe si carne. Era insa mai bine daca producatorul prevedea doua sertare, unul pentru legume/fructe si unul pentru carne, asa cum am vazut la Samsung RB34K6032SS/EF. Nu mi se pare o ideea foarte inspirata sa depozitezi in acelasi sertar fructele si carnea, chiar daca intre ele se afla un despartitor.

Compartimentul congelator are 3 sertare, din care unul este de tip big box, fiind cu vreo 50% mai mare decat celelalte doua sertare.

Combina frigorifica este fabricata din materiale de calitate superioara. Totul este solid, garniturile de la usi sunt groase, dar moi. Usile se deschid fara efort si fara zgomot. In plus, fata lui LG GBP62DSSFR are acoperire matuita, care rezista foarte bine la depunerea amprentelor.

Review LG GBP62DSSFR pareri

LG GBP62DSSFR review: compresor si consumuri

Aparatul este dotat cu un compresor inverter, avantajul caruia este faptul ca pentru mentinerea temperaturii, compresorul pur si simplu isi reduce viteza de functionare cand temperatura a atins minimul si isi mareste „turatiile”, atunci cand temperatura din compartimente a ajuns la maximul setat. Una peste alta, GBP62DSSFR este o combina frigorifica extrem de silentioasa, nu stiu ce a facut exact producatorul, dar niciun rival, indiferent de brand, nu se apropie ca nivel sonor de obiectul acestui review.

In plus, LG GBP62DSSFR consuma doar 193 kWh de curent electric pe an, o valoare ridicol de mica pentru un aparat frigorific atat de incapator si performant.

LG GBP62DSSFR review: analiza concurentei

Lista cu concurenti include un dispozitiv LG si doua oferite de Samsung. Rivalul de casa se numeste LG GBB62PZFFN, are aceeasi capacitate, acelasi compresor, dar a fost dotat cu un afisaj extern, iar in frigider o sa gasiti doua sertare. Insa diferenta de pret de 400 lei, face ca LG GBP62DSSFR sa ramana modelul recomandat.

Samsung arunca in „lupta” modelele RB37J500MSA/EF si RB34K6032SS/EF. Primul are 353 litri si clasa energetica A+++, iar cel de-al doilea, 344 litri si clasa A++. Primul este insa cu 200 lei mai scump decat LG GBP62DSSFR, respectiv pierde rivalitatea, insa cel de-al doilea, este un pic mai ieftin, are materiale de o calitate foarte buna, iar in frigider au fost prevazute doua sertare. Risc deci sa spun, ca pana la urma, Samsung RB34K6032SS/EF este o oferta mai buna decat combina frigorifica LG din aceasta recenzie.

Forum LG GBP62DSSFR

Concluzie si pret

Daca sunteti fan LG si ati detinut pana acum combine frigorifice de la acest producator, LG GBP62DSSFR ar fi varianta ideala pentru un upgrade. Unitatea este suficient de incapatoare pentru o familie chiar si din 5 persoane, consuma foarte putin curent electric, iar functionarea este incredibil de silentioasa.

Pretul lui LG GBP62DSSFR poate fi consultat aici. 

Citeste si:

Top 10 combine frigorifice dupa raportul calitate/pret

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 393)
(1 evaluare, 1 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne