(Imagine: Kia EV3 2024 foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (70)
(Nu există încă evaluări)
24 mai 2024
de CelMaiBun

Noua Kia EV3: 204 cai putere si autonomie de 600 km

Kia, un producator renumit pentru gama sa diversificata de vehicule electrice, a facut un pas inainte si a dezvaluit noua Kia EV3. Modelul se prezinta cu un design curajos, motor de 204 cai putere si autonomie WLTP de 600 km.

Noua Kia EV3: design

Partea frontala a noului model este clar inspirata de EV9, ingloband faruri full LED si lumini de zi alungite. Designul noului model este extrem de similar cu ceea ce am vazut pe conceptul ce l-a prefigurat.
La interior, se face remarcata eliminarea manetei de schimbare a vitezelor si inlocuirea acesteia cu butoane PRND, amplasate in dreapta. Interiorul modern al Kia EV3 ofera un spatiu confortabil si ergonomic, ideal pentru calatorii lungi. In plus, producatorul promite materiale de inalta calitate, ce vor oferi o senzatie premium.
Pentru ca motorul electic ocupa putin spatiu, noua Kia EV3 are doua portbagaje. Astfel ca pe langa portbagajul principal de 460 litri, automobilul mai are unul mic, de 25 litri, amplasat in fata

Kia EV3 2024 - interior, butoane prnd si display de 12,3 inch

Noua Kia EV3: 3 niveluri de echipare

Base

Nivelul de echipare Base ofera un pachet standard de dotari, care include toate caracteristicile esentiale pentru o experienta de condus confortabila si sigura. Aceasta este ideala pentru cei care doresc un vehicul electric accesibil, fara a face compromisuri majore in ceea ce priveste performanta si tehnologia.
Kia EV3 este echipat cu o serie de caracteristici ultra-avansate in materie de siguranta si condus. Tehnologia Advanced Driving Assistance Systems (ADAS) include eDTVC Electric Dynamic Torque Vectoring Control (control dinamic al cuplului electric) pentru a se asigura ca EV3 isi transfera puterea pe sosea in mod uniform si stabil.

GT-Line

Linia de echipare GT-Line adauga un plus de stil si performanta modelului EV3. Aceasta include elemente de design sportiv, jante de aliaj de dimensiuni mai mari si tehnologii avansate de asistenta la condus.

EV3 GT

Varianta de echipare EV3 GT este oficial confirmata, insa lansarea ei va avea loc mai tarziu. Aceasta va fi echipata cu un motor electric mai puternic si va include tehnologii de ultima generatie pentru a oferi o experienta de condus exceptionala.

Noua Kia EV3 portbagaj de 460 litri

Motor de 204 cai putere si autonomie de 604 km

EV3 utilizeaza platforma E-GMP, care ofera o rigiditate structurala superioara si o distributie optima a greutatii. Aceasta contribuie la stabilitatea si manevrabilitatea vehiculului, asigurand o experienta de condus placuta si sigura.
Noul motor electric de 204 cai putere si 283 Nm, permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7,5 secunde si o viteza maxima de 170 km/h.
Kia EV3 promite o autonomie de pana la 600 km, in functie de conditiile de condus si de utilizare.

Cat timp dureaza incarcarea bateriei la Kia EV3?

Timpul de incarcare depinde de tipul de incarcator folosit. Cu un incarcator rapid, bateria poate fi incarcata pana la 80% in aproximativ 30 de minute.

Comenzile pentru noua Kia EV3 in Europa vor fi deschise din a doua jumatate a anului 2024, iar preturile vor incepe de la 35.000 Euro. 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 70)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne