(Imagine: Review Samsung DV80CGC0B0AHLE)
Comentarii (0)
Vizualizari (64)
(Nu există încă evaluări)
31 ianuarie 2024
de CelMaiBun

Samsung DV80CGC0B0AHLE: merita cumparat noul uscator Samsung?

Samsung a lansat recent o noua gama de uscatoare de rufe, printre care se regaseste si Samsung DV80CGC0B0AHLE, un aparat cu capacitatea de 8 kilograme si clasa energetica A++. Pozitionarea lui Samsung DV80CGC0B0AHLE in gama indica ca uscatorul vine in locul modelului DV80TA020TT/LE, recent „pensionat”. Noul dispozitiv are in arsenal cele recente tehnologii din domeniu, printre care conexiune la smartphone si functionare cu adaptare automata la cantitatea de rufe (Optimal Dry). 

Samsung DV80CGC0B0AHLE: specificatii si programe

Specificatii tehnice

Dupa cum spuneam, Samsung DV80CGC0B0AHLE are o capacitate de maxima de 8 kilograme, clasa energetica A++ si 19 programe de functionare, dintre care 14 presetate si 5 descarcabile. Consumul anual de curent electric a fost estimat la 235 kWh. Acest parametru, plus nivelul sonor, dar si clasa de eficienta a condensarii, ne fac sa credem ca Samsung DV80CGC0B0AHLE are mai multe componente (inclusiv motorul) imprumutate de la modelul anterior. Nu e nimic rau aici, Samsung DV80TA020TT/LE a fost un uscator eficient si fiabil, de asta s-a bucurat de o popularite semnificativa printre cuparatori. E adevarat ca uscatoarele de top de pe piata consuma mai putit si sunt mai silentiose, insa Samsung DV80CGC0B0AHLE e un dispozitiv de segment de pret mediu, respectiv nu e corect sa-l compari cu uscatoare premium.

Una peste alta e 8,8 din 10 pentru specificatii

Citeste si:

Uscatoare de rufe – top 10

Programe de functionare

Sa discutam un pic despre programele de functionare prevazute de producator.

Samsung DV80CGC0B0AHLE are 14 programe presetate, din care 3 permit schimbarea nivelului de uscare dupa bunul plac. Cele 3 programe sunt: Cotton (Bumbac), Mixed Load (rufe fabricate din Bumbac si fibre sintetice) si Synthetics (Sintetice). Primele doua permit incarcarea uscatorului la capacitatea maxima, iar programul de sintetice are un maxim de 4 kilograme.

Programul scurt are o durata de 35 minute, iar greutatea rufelor nu trebuie sa depaseasca 1 kg. Alt program interesant poarta numele Cool Air si a fost gandit sa improspateze cu aer rece hainele ce nu au fost purtate mult timp.

Samsung DV80CGC0B0AHLE are 5 programe ce pot fi descarcate (Warm Air, Air Refresh, Air Bedding, Denim si Shirts). Nimic special aici, doar ca e ciudat ca Shirts (camasi) nu face parte din lista programelor presetate, asa cum e la cea mai mare parte a rivalilor.

9 din 10 pentru programe

Samsung DV80CGC0B0AHLE - pareri, recenzie

Samsung DV80CGC0B0AHLE: pareri

Opiniile cumparatorilor releva experiente in mare parte pozitive. Samsung DV80CGC0B0AHLE a demonstrat ca usuca rufele foarte bine, nu le sifoneaza, iar in timpul functionarii nu scoate multa caldura. In plus, uscatorul e destul de silentios si foarte stabil. Pareri pozitive a strans si lista de programe, dar si numarul destul de mare de optiuni.

9 din 10 pentru pareri

Pret:

Samsung DV80CGC0B0AHLE e lansat de cateva luni, deci preturile inca nu au scuzut sub nivelul recomandat de producator. Astfel, la momentul redactarii recenziei, uscatorul se gaseste la 3000 de lei. Click aici pentru pret.

Concluzie:

Merita cumparat uscatorul? Avand in vedere specificatiile si calitatea componentelor, recomandam achizitia cu toata increderea.

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 64)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne