(Imagine: Samsung Galaxy S8)
Comentarii (0)
Vizualizari (288)
(Nu există încă evaluări)
28 martie 2017
de CelMaiBun

Samsung Galaxy S8: totul despre flagship-ul Samsung

Specificatii tehnice, poze, performante, data lansarii comerciale si chiar pretul de achizitie – toate sunt deja cunoscute, datorita mai multor scurgeri de informatii ce au avut loc in ultimele saptamani. Debutul oficial a lui Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus – ce vine in locul versiunii Edge, va avea loc maine, 29 martie, iar vanzarile vor lua startul la 21 aprilie.

Recenzia completa o puteti gasi aici.

Samsung Galaxy S8: specificatii tehnice si performante

Samsung are obiceiul sa-si doteze telefoanele cu doua unitati de procesare, in dependenta de regiune. Acelasi lucru va fi valabil si pentru Samsung Galaxy S8. Astfel, pentru SUA, Japonia si China, noul smartphone va fi propus cu procesorul Qualcomm Snapdragon 835, iar in Europa si restul statelor asiatice, S8 si S8 Plus vor fi livrate cu Exynos 8895. In China si Coreea de Sud, Samsung Galaxy S8 va fi propus cu RAM de 6GB, iar versiunile destinate celorlalte tari vor avea RAM de 4GB.

Informatiile gasite in bazele de date ale benchmark-ului Geekbench sugereaza ca Galaxy S8, dotat cu procesorul de proprie productie, va fi un pic mai rapid decat versiunea cu unitatea de procesare Qualcomm Snapdragon 835. Astfel, SM-G955U (acesta este codul sub care se ascunde versiunea pentru SUA) a inregistrat 1929 puncte in regimul de testare single-core si 6084, in regim multi-core. In acelasi timp, modelul inzestrat cu procesorul Exynos 8895, se poate lauda cu 1978, respectiv 6375 puncte.

Galaxy S8 va fi dotat cu o baterie de 3000 mAh, iar pentru S8 Plus, inginerii au pregatit un acumulator de 3500 mAh.

Samsung Galaxy S8: ecran si camere

Samsung Galaxy S8 va avea un ecran OLED cu diagonala de 5,8 inch, iar versiunea S8 Plus, unul de 6,2 inch. Ambele vor avea o rezolutie de 2960×2400 px si protectie Gorilla Glass 5.
Chiar daca diagonalele sunt de-a dreptul impunatoare, dimensiunile externe ale telefonului sunt surprinzator de modeste. Astfel, Galaxy S8 este cu doar 1 mm mai lat decat iPhone 7 cu diagonala de 4,7 inch, iar S8 Plus este chiar mai ingust decat iPhone 7 Plus. Cum au le-a iesit coreenilor acest lucru? Simplu, au intins ecranul pe toata partea frontala a telefonului.
Samsung Galaxy S8 vine cu o camera principala de 12 MP, iar camera frontala va avea un senzor de 8 MP. Conform portalului Naver, camera principala poate filma in regim slowmotion la o viteza de aproape 1000 cadre pe secunda, deci nici un detaliu, cat de marunt n-ar fi acesta, nu scapa de obiectivul lui Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8: un smartphone cat un PC

Galaxy S8 va a avea o tehnologie similara tehnologiei Continuum a celor de la Microsoft. Aceasta permitea conectarea unei tastaturi, mouse si chiar a unui ecran, respectiv transformarea telefonului intr-un PC. Ar fi insa de mentionat, ca pentru obtinerea functiilor complete de PC va fi necesara achizitia modulului DeX, care printre altele va fi disponibil la 150 Euro.

Samsung Galaxy S8: pret

Daca tot am adus in discutie banii, ar fi bine sa anuntam si preturile noului smartphone. Informatiile disponibile la moment, spun ca Samsung Galaxy S8 va avea un pret de 799 Euro, iar fratele sau mai mare – 899 Euro. Noua versiune a ochelarilor Gear VR va costa 129 Euro, iar camera Gear 360 se va ieftini pana la 229 Euro.

Imediat dupa lansarea lui Samsung Galaxy S8, top-ul celor mai bune smartphone-uri va fi actualizat, urmeaza doar de vazut ce loc va ocupa noul model in clasament.

Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus – poze OnLeaks

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 288)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne