(Imagine: Top combine frigorifice Full NoFrost)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.283)
(Nu există încă evaluări)
29 aprilie 2023
de CelMaiBun

Top combine frigorifice Full NoFrost: clasament, sfaturi si pareri

Astazi ne dorim sa realizam un top cu cele mai bune combine frigorifice Full NoFrost. Prin Full NoFrost se are in vedere ca sistemul ce nu permite formarea ghetii este activ cat in compartimentul frigider, atat si in congelator. Sistemul nu e foarte complicat, avand la baza niste ventilatoare care fac ca aerul sa circule, respectiv nu permit condensului sa inghete. Functia NoFrost aduce cu sine un consum de curent electric usor crescut si in unele cazuri, un nivel sonor mai ridicat, ambele datorita ventilatoarelor. In schimb, o combina frigorifica Full NoFrost nu necesita dezghetare periodica, nu tine alimentele blocate in congelator si nu face balti de apa in caz ca se opreste alimentarea cu energie. 

Top 5 combine frigorifice Full NoFrost

Crearea clasamentului a avut loc in 3 etape. Prima etapa a fost identificarea modelelor de combine frigorifice Full NoFrost. A urmat apoi selectia a 10 aparate care au alcatuit lista scurta (ca nominalizarile la premiul Oscar), iar in cea de-a 3-a etapa, am departajat combinele in dependente de performante, iar primele 5 au si ajuns in top. Prin performante avem in vedere capacitatea neta, consumul anual de curent electric, nivelul sonor, calitatea materialelor si compartimentarea interna. Evident ca nu am uitat sa raportam totul la pretul de achizitie. Iata ce ne-a iesit in final.

1. Samsung RB36T600CSA/EF

Verifica pretul aici

Samsung RB36T600CSA/EF este cu siguranta una din cele mai reusite combine frigorifice Full NoFrost de pe piata. Samsung RB36T600CSA/EF are o capacitate interna neta de 360 litri, din care 248 litri revin frigiderului si 112 litri congelatorului. Combina consuma aproximativ 166 kWh anual, fiind printre cele mai eficiente aparate frigorifice din vanzare, un rezultat cat se poate de onorabil. In plus, modelul s-a dovedit foarte silentios, iar fiabilitatea e de nota 10. Calitatea materialelor este mult peste media pietii, iar usile reversibilie  (se deschid cat pe dreapta atat si pe stanga) permit adaptarea combinei la orice incapere. Samsung RB36T600CSA/EF a fost lansata anul trecut in urma la preturi ce uneori se apropiau de 3000 lei. Astazi, aparatul costa intre 2700 si 2900 lei, deci e un adevarat best-buy. Recomandam cu incredere.

Top combine frigorifice Full NoFrost - Samsung RB36T600CSA/EF

2. Arctic AK60366M40NFMT

Verifica pretul aici

Arctic AK60366M40NFMT e una din cele mai ieftine combine frigorifice Full NoFrost de pe piata si probabil cea mai reusita din gama producatorului romensc. Arctic AK60366M40NFMT are un volum net total de 324 litri (215 in frigider si 109 in compartimentul congelator). Consumul de curent e mai degraba mediu pentru un aparat frigorific modern (249 kWh/an), la fel si nivelul sonor. Calitatea materialelor e sub modelele de top, dar nu vezi prea multe lucruri care sa te deranjeze cu adevarat. Una peste alta, Arctic AK60366M40NFMT e un aparat bun, cu performante decente si un pret greu de batut.

Top combine frigorifice Full NoFrost - Arctic AK60366M40NFMT

3. Bosch KGN49XIEA – top combine frigorifice Full NoFrost

Verifica pretul aici

In cazul in care capacitatea sporita e cerinta de baza pentru viitoarea combina frigorifica, Bosch KGN49XIEA ar fi probabil cea mai inspirata alegere. Unitatea a carui volum net atinge 438 litri (330 litri in frigider si 108 litri in congelator) consuma doar 259 kWh de curent electric pe an, are usi reversibile, materiale de calitate si arata excelent. In plus, Bosch KGN49XIEA are in frigider un sertar are pentru fructe si legume, plus doua sertare mici pentru carne si peste. Mai mult decat atat, pentru a mentine o temperatura interna constanta, combina a fost dotata cu senzori suplimentari. Un alt aspect placut care tine mai degraba de partea estetica e faptul ca iluminarea interioara e de tip LED.

Top combine frigorifice Full NoFrost - Bosch KGN49XIEA

4. Beko RCNA386E40ZXBN

 Verifica pretul aici

Un produs reusit din multe puncte de vedere, Beko RCNA386E40ZXBN este propus cu o capacitate neta de 358 litri (215 litri in frigider si 113 litri in congelator), interfata cu butoane tactile pe usa si un mic compartiment in care temperatura e tinuta constant la 0 grade celsius, ideal pentru pastrarea carnii proaspete/dezghetate. Compartimentul pentru legume a fost si el modernizat, astfel incat produsele sa fie mai bine aerisite, iar variatiile de temperatura minimizate. Pe langa toate, se pare ca Beko RCNA386E40ZXBN este si o combina cat se poate de fiabila, iar zgomotul produs la functionare nu e nici pe departe deranjant.

Top combine frigorifice Full NoFrost - Beko RCNA386E40ZXBN

5. LG GBB92STACP – top combine frigorifice Full NoFrost

Verifica pretul aici

Daca celelalte aparate din top erau reusite, LG GBB92STACP e o combina aproape exceptionala si avem cel putin 5 motive sa spunem acest lucru. Iata care sunt aceste:

1.  LG GBB92STACP e una din cele mai eficiente combine frigorifice Full NoFrost de pe piata. Aparatul de 384 litri consuma doar 172 kWh/an – mult sub rivali.

2. LG GBB92STACP e foarte silentioasa, iar temperatura interna e distribuita uniform.

3. Aparatul a fost dotat cu un modul WiFi, deci parametrii de functionare pot fi controlati de la distanta cu ajutorul unui smartphone pe care e instalata aplicatia LG ThinQ. Printre altele, aplicatia e stabila si bine gandita.

4. LG GBB92STACP arata bine, chiar excelent si e fabricata din materiale de calitate.

5. LG foloseste compresoare fiabile, iar pentru modelul GBB92STACP nu s-a facut exceptie.

LG GBB92STACP are o singura problema – pretul. Combina frigorifica este inca destul de scumpa.

Top combine frigorifice Full NoFrost - LG GBB92STACP

Citeste si:

Top lazi frigorifice

Top combine frigorifice Full NoFrost

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.283)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne