(Imagine: Cuptoare cu microunde - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (10.592)
(6 evaluare, 6 voturi)
11 noiembrie 2018
de CelMaiBun

Top cuptoare cu microunde: care este cel mai bun cuptor cu microunde

Prezentam astazi un top 5 cu cele mai bune cuptoare cu microunde. La baza clasamentului se afla raportul dintre specificatiile tehnice si pretul fiecarui produs, iar acolo unde rezultatele au iesit egale, si a fost nevoie de o departajare, am facut apel la parerile cumparatorilor. In rezultat, am obtinut un top in cadrul caruia titlul de cel mai bun cuptor cu microunde a fost adjudecat de unitatea Samsung MG23F301TAK, iar pe urmatoarele 4 locuri, s-au clasat aparate: Panasonic, Daewoo, Sharp si Samsung.

Acum cateva luni, pe celmaibuntop.ro a mai fost publicat un clasament al cuptoarelor cu microunde. Atunci insa am luat in calcul doar unitile Samsung. In noul top, se vor regasi unele cuptoare ce au fost prezentate si in vechiul clasament, insa ordinea nu mai este aceeasi. Asta pentru ca intre timp, au avut loc niste schimbari la preturile produselor, fiind modificate astfel si rezultatele raporturilor anterioare calitate/pret.

Cuptoare cu microunde: cateva sfaturi

1. Orientati-va spre cuptoarele de minim 23 litri. E adevarat, unitatile compacte necesita mai putin spatiu in bucatarie si consuma mai putina energie electrica, in schimb, cele mai mari, ofera posibilitatea sa incalziti ori chiar sa gatiti mai multe portii de mancare.
2. Este destul de important ca cuptorul cu microunde ales sa fie dotat cu grill. Acesta deschide drumul spre noi utilizari, iar adaosul de pret pentu un aparat cu o astfel de functie este de multe ori neglijabil.
3. Cititi parerile cumpartorilor si atrageti atentia la urmatoarele 2 aspecte esentiale: 1. Cat de uniforma este incalzirea alimentelor din cuptor. Chiar si in 2016 inca existe cuptoare cu microunde ce incalzesc neuniform. 2. Serviciile post-vanzare. Cuptoarele cu microunde sunt produse electrici, respectiv exista o oarecare probabilitate ca acestea sa se strice. In acest caz este strict necesar ca magazinul ce vandut produsul sa-si asume responsabilitatile stipulate in foaia de garantie. Deci alegeti un magazin cu o reputatie buna in acest sens.

Cel mai bun cuptor cu microunde: top 5 cuptoare cu microunde

1. Samsung GE83X – verifica pretul aici

Specificatii tehnice
Putere maxima cuptor – 800 wati, 6 nivele de putere, volum – 23 litri, 6 programe de functionare, dotat cu grill, putere maxima grill – 1200 wati, ecran digital.

Concluzie

Samsung GE83X este cu siguranta unul din cele mai bune cuptoare cu microunde, noi credem ca este chiar cel mai bun. Acesta incalzeste uniform, are grill puternic, iar interiorul din ceramica este usor de curat si rezistent la zgaraieturi.

Cuptoare cu microunde - Samsung GE83X

2. Daewoo KOC-9N8V – verifica pretul aici

Specificatii tehnice
Putere maxima cuptor – 900 wati, 10 nivele de putere, volum – 29 litri, 5 programe de functionare, dotat cu grill, putere maxima grill – 850 wati, ecran digital.

Concluzie:

Produsul este cu siguranta unul din cele mai bun cuptoare cu microunde de pe piata. Acesta incalzeste uniform, este incapator, si are aprecieri foarte bune din partea cumparatorilor. Ca si cuptorul de pe locul intai, interiorul se spala usor si este rezistent la zgaraieturi.

Top cuptoare cu microunde - Daewoo KOC-9N8V

3. Daewoo KOR-6S20K – verifica pretul aici

Specificatii tehnice
Putere maxima cuptor – 700 wati, volum – 20 litri, 7 programe de functionare, nu este dotat cu grill, nu are ecran digital, interfata mecanica cu butoane rotative cat pentru setarea functiilor atat si pentru timer.

Concluzie

Daewoo KOR-6S20K este cel mai ieftin cuptor cu microunde din clasament, dar si cel mai mic. Capacitatea mai redusa pe de o parte afecteaza cantitatea de alimente ce poate fi incalzita, pe de alta parte, asigura o incalzire mai uniforma si un consum de energie mai redus. Un alt minus ar fi lipsa grill-ului, dar din nou, vorbim despre unul din cele mai ieftine cuptoare cu microunde de pe piata.

Cuptoare cu microunde - Daewoo KOR-6S20K

4. Samsung MS23F301TAS – verificati pretul aici

Specificatii tehnice
Putere maxima cuptor – 800 wati, 6 nivele de putere, volum – 23 litri, 8 programe functionare, dotat cu grill, putere maxima grill – 1100 wati, ecran digital cu touch control.

Concluzie

Samsung MS23F301TAS  este un cuptor cu microunde usor de utilizat si foarte puternic pentru capacitatea sa. Parerile cumparatorilor sunt si ele pozitive, unii insa spun ca functionarea este cam zgomotoasa.

Top cuptoare cu microunde - Samsung MS23F301TAS

5. Sharp R982STWE – verifica pretul aici

Specificatii tehnice
Putere maxima cuptor – 1000 wati – cel mai mare din clasament, volum – 42 litri, dotat cu grill di convrctir, putere maxima grill – 1300 wati, 4 nivele de temperatura, ecran digital.

Concluzie
Sharp R982STWE este mai mult decat un cuptor cu microunde. Acesta poate fi folosit nu doar pentru incalzire alimentelor, dar si pentu gatirea acestora, datorita grilului puternic si convectiei. Printre altele, Sharp R982STWE este singurul din clasamentul nostru cu cuptoare cu microunde ce detine o asemenea functie. Sharp R982STWE este asamblat foarte bine, puteti avea siguranta ca aparatul va functiona mult si bine, insa pretul poate face pe multi sa renunte la cumparare.

Top cuptoare cu microunde - Sharp R982STWE

Cuptoare cu microunde: concluzie

Chiar si cel mai bun cuptor cu microunde fie el si cu grill, nu poate inlocui pe deplin un cuptor conventional. Si totusi un cuptor cu microunde este necesar in orice bucatarie. Acesta incalzeste produsele mult mai repede decat un cuptor simplu, este facil in utilizare, iar pentru unele mancaruri, cuptorul cu microunde poate fi utilizat la ultimele etape ale gatitului.

Cuptoare cu microunde

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 10.592)
(6 evaluare, 6 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne