(Imagine: Top hoteluri in Bucuresti - foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (242)
(Nu există încă evaluări)
4 august 2023
de CelMaiBun

Top hoteluri in Bucuresti: care sunt cele mai bune hoteluri de 3, 4 si 5 stele

Ne-a venit ideea sa realizam un top hoteluri in Bucuresti, utilizand scorurile si recenziile disponibile pe diferite resurse online. Ultimul deceniu, a fost marcat printre altele de o dezvoltare dinamica a industriei hoteliere, din mai multe zone ale Romaniei, inclusiv in capitala. E mult mai simplu acum sa gaseste o camera de hotel. Pe langa oferta diversificata, ai la dispozitie si cateva platforme de rezervari, care intermediaza repede si eficient relatia cu hotelierii. Cele mai renumite ar fi: booking.com, agoda.com, hotels.com, trip.com etc.. Mai mult, au aparut platforme (ex. trivago), care iti propun cel mai bun pret, dupa ce compara ofertele de pe celelalte platforme. 

Top hoteluri in Bucuresti: precizari

Intainte sa trecem la clasamentul propriu-zis, avem de facut urmatoarele precizari:

1. Am decis sa cream de fapt 3 mini-clasamente, cate unul pentru hotelurile de 3, 4 si 5 stele.

2. Acest material nu e sponsorizat de vreun hotel si nu are drept scop sa faca reclama sau antireclama. Informatiile ce stau la baza clasamentelor, au fost luat din surse deschise.

3. Pentru top-uri au fost vizate exclusiv hotelurile din municipiul Bucuresti, fara localitatile adiacente.

4. Pentru departajarea hotelurilor, am decis sa utilizam urmatoarele criterii:

– scorurile de pe booking.com, trip.com, agoda si alte platforme de rezervari

– scorul recenziilor de pe google.

– scorul de pe tripadvisor.

– pretul pentru o camera dubla standard.

– dimensiunea camerei standard.

– micul dejun – Da/Nu.

– distanta pana in centru (pe jos), iar ca reper a fost folosita statia de metrou Piata Unirii.

Top hoteluri in Bucuresti – 3 stele

1. Vilacrosse Boutique Inn – top hoteluri in Bucuresti

Vilacrosse Boutique Inn – situat pe calea Victoriei, la nici 800 metri de statia de metrou Piata Unirii, hotelul are scoruri de 9,3 pe booking.com, 9,2 pe trip.com, 4,7 din 5 pe google si 4,5 din 5 pe tripadvisor. O camera standard are peste 30 mp, iar pretul unui nopti, cu mic dejun inclus, trece putin de 400 lei.

top hoteluri in Bucuresti - Vilacrosse Boutique Inn

2. Urban 7 Residence

Urban 7 Residence – situat pe strada Putul cu Roata, adica la aproximativ 1,5 km distanta de statia de metrou Piata Unirii, Urban 7 Residence ofera camere cu suprafete mai mari de 25 mp, la preturi ce trec putin sau deloc de 300 lei. Recenziile sunt excelente. Hotelul are 9,5 pe booking.com, 4,8 pe google si 5 din 5 pe tripadvisor. Singurul minus fiind lipsa din oferta a micului dejun.

3. Rosetti Hotel

Rosetti Hotel e un hotel foarte cochet, pozitionat pe strada Maria Rosetti, chiar in dreapta turnului Rosetti Tower, adica la proximativ 1,9 km de statia de metrou Piata Unirii. Recenziile sunt aproape excelente, hotelul avand 9,4 pe booking.com si 5 din 5 pe google. Camera standard are 30 mp,  insa cu mic dejun inclus, pretul pe o noapte ar putea sa treaca de 550 lei.

Top hoteluri in Bucuresti - Hotel Rosetti

Top hoteluri in Bucuresti – 4 stele

1. Templum Clava – top hoteluri in Bucuresti

Templum Clava – un hotel mic, dar foarte dragut si laudat (9,7 pe booking, 4,8 pe google, 5 pe tripadvisor), amplasat la 2 km de statia Piata Unirii, iar pretul unei camere standard (20 mp), cu mic dejun inclus, este de aproximativ 500 lei.

Top hoteluri in Bucuresti - Templum Clava

2. Pergola Boutique Hotel

Pergola Boutique Hotel – construit la 2,8 km de statia Piata Unirii si la 750 metri de statia de metrou Eroilor 2, hotelul ofera camere cu mic dejun inclus, la preturi ce in weekend incep de la 660 lei. Pe booking.com, Pergola Boutique Hotel are un scor de 9,2 din 10, iar pe google si tripadvisor – 4,6, respectiv 5 din 5.

Top hoteluri in Bucuresti - Pergola Boutique hotel

3. Lahovary Palace Hotel

Lahovary Palace Hotel – situat pe strada Batistei, chiar langa Curtea Suprema de Justitie, hotelul se poate lauda cu un scor ponderat de 9,0 din 10 pe booking.com, 4.6 pe google si 5 pe tripadvisor. Preturile incep de la aproximativ 470 lei, si cu putin noroc, puteti avea micul dejun inclus in pret.

Cele mai bune hoteluri in Bucuresti - Lahovary Palace

4. La Boheme

La Boheme – amplasat excelent in centrul capitalei, intr-0 cladire foarte eleganata, construita la inceputul secolului XX, hotelul La Boheme ofera camere destul de spatioase si foarte bine dotate. Scorurile sunt aproape perfecte: 9,3 pe booking.com, 4,7 pe google si 5 pe tripadvisor, iar pretul unei camere duble incepe de la 564 lei (micul dejun inclus).

Top hotelul de 4 stele in Bucuresti - La Boheme

5. The Mansion Boutique Hotel

The Mansion Boutique Hotel – situat chiar in centrul vechi, unitatea propune camere generoase si foarte bine echipate. Scorurile sunt demne de un top hoteluri in Bucuresti: 9,1 pe booking.com, 4,7 pe google si 5 pe tripadvisor. Din pacate, pretul unei camere incepe de la 750 lei ( mic dejun inclus).

Top hoteluri in Bucuresti - The mansion boutique hotel

Top hoteluri in Bucuresti – 5 stele

Era de asteptat probabil ca un top hoteluri in Bucuresti sa inceapa cu reprezentanti ai marilor lanturi hoteliere internationale, dar nu e chiar asa.

1. Suter Palace Heritage Boutique Hotel

Suter Palace Heritage Boutique Hotel este o unitate de 5 stele, amplasata langa intrarea in parcul Carol I, in partea de nord. Hotel are 9,4 din 10 pe booking.com si 4,8 din 5 pe google, iar o noapte intr-o camera dubla (cu mic dejun), incepe de la aprox. 860 lei.

Top hoteluri de 5 stele in Bucuresti - Suter Palace

2. Epoque Hotel

Epoque Hotel – Pozitionat intre gradina Cismigiu si parcul La Izvor, la aproximativ 1 km de Centrul Vechi si 1,7 km de statia de metrou Piata Unirii, Epoque Hotel vine cu oferte de start ce includ suite de 35 mp si mic dejun la preturi de aproximativ 1000 lei pe noapte/camera. Recenziile sunt in marea lor parte foarte bune spre excelente (9,2 – booking.com, 4,7 – google, 5 – tripadvisor, 9,4 trip.com). Epoque Hotel e parte a lantului Relais & Châteaux, care detine un total de 465 de unitati de cazare, in toata Europa.

3. InterContinental Athenee Palace

Parte din lantul Ana Hotels, InterContinental Athenee Palace e una din cele mai apreciate unitati de cazare din Bucuresti (booking.com – 9,2, google – 4,6, tripadvisor – 4,5). Hotelul se afla pe strada Episcopiei, la vreo 100 de metri de Ateneul Roman si la 1,5 km de statia de metrou Piata Unirii. Preturile incep de la 700 lei, fara mic dejun, si 875 lei, pentru o noapte cu mic dejun inclus.

Top hoteluri in Bucuresti - Athenee Palace

Citeste si:

Top 10 masini electrice

Top hoteluri in Bucuresti

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 242)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne