(Imagine: Airfree Babyair40 foto)
Comentarii (0)
Vizualizari (182)
(Nu există încă evaluări)
11 ianuarie 2021
de CelMaiBun

Airfree Babyair40 purificator si sterilizator aer – review, opinii pro si contra

Continuam seria de recenzii cu Airfree Babyair40, un purificator de aer mai special, as spune chiar unic in felul sau. Am avut aparatul la dispozitie exact o saptamana, deci a fost timp suficient pentru un test complet. Iata care sunt rezultatele.

Vezi pretul purificatorului aici.

Airfree Babyair40 review: specificatii si mod functionare

Babyair40 nu e un purificator conventional. Un aparat standard curata aerul prin intermediul unui filtru HEPA, Babyair40 insa, e dotat cu un miez ceramic, care distruge microorganisemele din aer cu ajutorul caldurii. Anume din acest motiv e mai corect ca Airfree Babyair40 sa fie numit sterilizator. Mai mult, la purificatoarele cu filtru, admisia aerului e asigurata de cel putin un ventilator, la Babyair40 insa, aerul ajunge in miezul ceramic datorita diferentelor de temperatura. Cu alte cuvinte, Airfree Babyair40 nu produce niciun zgomot in timpul functionarii, iar microorganisemele nocive sunt „arse”, deci e un aparat foarte eficace. Si inca ceva, pentru ca e lipsit de filtre, Airfree Babyair40 nu are nevoie de intretinere, adica cheltuielile post-cumparare sunt egale cu zero.

Producatorul recomanda utilizarea sterilizatorului in incaperi ce nu depasesc 16 mp. Asa am si facut. Am instalat aparatul in mijlocul unui dormitor de 14,5 mp, si l-am lasat sa functioneze cateva zile in sir. Iata care sunt rezultatele si concluziile.

Airfree Babyair40 teste

Airfree Babyair40 review: rezultate si concluzii

Punerea in functiune a aparatului e foarte simpla si presupune doar conectarea la reteua de curent electric. Dupa asta trebuie doar sa asteptati. La cateva ore, o sa observati ca aerul parca si-a schimbat mirosul. Dupa inca cateva ore, veti sesiza o foarte usoara crestere a temperaturii din camera, dar si faptul ca se respira mai usor. In plus, pentru ca nu produce zgomote, dar si pentru ca are proiectie luminoasa pe tavan, Airfree Babyair40 este o solutie foarte buna pentru camera copilului.

Airfree Babyair40 pareri

Concluzii:

– Airfree Babyair40 se pune in functiune si se utilizeaza foarte usor.

– Gratie dimensiunilor si greutatii mici, mutarea purificatorului se face fara eforturi.

– La fel ca toate celelalte purificatoare, Babyair40  trebuie lasat sa functioneze in continuu.

– Airfree Babyair40 nu produce niciun fel de zgomot, fiind deci aparatul perfect pentru curatarea aerului din camera celui mic.

– Babyair40 nu are filtre, prin urmare sunt excluse cheltuielile legate de intretinerea post-cumparare.

– Airfree Babyair40 nu are interfata si inafara schimbarii nuantei pentru proiectia luminoasa, nu puteti modifica functionare purificatorului.

– Babyair40 e usor si nu are componente in miscare, deci nu prezinta pericole pentru cei mici.

– Nu te astepti ca un aparat cu inaltimea de numai 33 cm si greutate de 1 kilogram sa ofere atat de mult. Si pentru ce are de oferit, pretul este cat se poate de corect.

– Babyair40 e un produs pe care il recomand fara rezerve. Daca insa credeti ca performantele acestuia sunt insuficiente, puteti opta pentru fratele mai mare – Babyair80.

Airfree Babyair40 review

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Eficacitate ridicata
  • Nivel sonor "0".
  • Simplu in utilizare
  • Dimensiuni mici si greutate modesta
  • Pret mic
  • Nu necesita intretinere
  • Design elegant
  • Are proiectie luminoasa pe tavan.
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 182)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne