Cea mai buna masina de spalat rufe: top 5 masini de spalat rufe de calitate
(Imagine: Cea mai buna masina de spalat rufe - simbol)
Comentarii (2)
Vizualizari (124.681)
Rate it!
12 iunie 2019
de CelMaiBun

Cea mai buna masina de spalat rufe: top 5 masini de spalat rufe de calitate

Astazi aflam care este cea mai buna masina de spalat rufe. Am analizat preturile, specificatiile tehnice si evident parerile cumparatorilor referitoare la peste 20 de unitati prezente pe piata. In continuare am creat un top 5 care va si desemna cea mai buna masina de spalat rufe in dependenta de raportul/calitate pret.

Cea mai buna masina de spalat rufe: top 5

1. Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU – verifica pretul aici – una din cele mai ieftine masini de spalat rufe cu capacitatea de 7 kg, 14 programe de spalare printre care unul rapid de 30 minute, viteza maxima de uscare 1200 rpm, dimensiuni 83,7 x 59,5 x 43,5 cm, eficienta energetica A+++.

Avem o noua cea mai buna masina de spalat rufe dupa raportul calitate/pret. Si asta pentru ca am schimbat abordarea aplicata la analiza produselor. Luam acum in calcul si aspecte mai putin evidente, precum: capacitatea maxima acceptata pentru programul de spalare rapida, viteza de uscare maxima pentru acelasi program si consumurile reale de curent si apa.

Aceasta are capacitate de 7 kg (3 kg pentru programul de spalare rapida – o cifra buna), eficienta energetica ridicata – 175 kWh in mediu pe an, consum de apa modest pentru o masina de 7 kg – putin peste 10500 litri pe an, pret imbatabil si recenzii foarte bune din partea cumparatorilor.

Zgomotele din timpul functionarii depasesc un pic media pietii. Vorbim de 84 dB produsi la uscare – la viteza maxima si 56 dB la spalare.

Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU : parerile de pe forumuri

Cei mai mult cumparatori se declara incantati de Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU. Se remarca design-ul placut, dimensiunile modeste si stabilitatea din timpul centrifugarii, numarul vast de programe, calitatea spalarii si evident pretul foarte avantajos. Fiabilitatea produsului estea si ea laudata.

Verifica pretul exact a lui Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS EU aici.

Cea mai buna masina de spalat rufe - Whirlpool FreshCare+ FWSD71283WS

2. LG F2J5HY3W – verifica pretul aici – capacitate maxima 7 kg, 14 programe de spalare printre care unul rapid de 30 minute, viteza maxima de uscare 1200 rpm, dimensiuni 85 x 60 x 45 cm, eficienta energetica A+++, motor inverter, direct drive.

LG F2J5HY3W este probabil cea mai buna masina de spalat rufe LG dupa raportul calitate pret. LG F2J5HY3W are capacitate maxima destul de buna si permite incarcarea a 2 kg de rufe la spalarea rapida, iar viteza de uscare este maxima pentru toate programele. In plus, unitatea este foarte fiabila, promite sa nu consume mai mult de 157 kWh anual, iar consumul de apa se situeaza undeva la 9400-9500 litri pe an. LG F2J5HY3W e un produs aflat pe piata de mai mult de un an, prin urmare stim toate bune si relele, iar recenziile lasate de cumparatori sunt si ele de mare ajutor.

LG F2J5HY3W: parerile de pe forumuri

Recenziile ce fac referire la LG F2J5HY3W sunt bune spre foarte bune. Pe langa calitatea spalarii, se remarca design-ul elegant, fiabilitatea dovedita, dimensiunile reduse , consumul de curent mic, numarul mare de programe si pretul modest.

La minusuri am putea numarul mic de programe la care este disponibila incarcarea maxima. Mai exact e vorba de un singur program – Cotton. Pompa de apa e ceva mai zgomotoasa din ne-am fi dorit. Dar asta nu e o problema mare. Pompa functioneaza doar 1-2 minute din intreg programul de spalare, deci nu e deranjant. In plus, F2J5HY3W are un pret mai mult decat modest, deci putem trece cu vederea unele problemute.

Pretul exact a lui LG F2J5HY3W poate fi verificat aici.
Cea mai buna masina de spalat rufe - LG F2J5HY3W

3. Daewoo DWD-8T1227P – verifica pretul aici – capacitate maxima 8,5 kg, 16 programe de spalare dintre care unul rapid de doar 15 minute, viteza maxima de uscare 1200 rpm, dimensiuni 85 x 60 x 59,5 cm, eficienta energetica A+++, cea mai ieftina masina de spalat rufe din clasament si una din cele mai accesibile de pe piata.

Daewoo DWD-8T1227P e probabil cea mai ieftina masina de spalat rufe printre unitatile cu capacitatea mai mare de 8 kg si cea mai buna masina de spalat rufe Daewoo dupa raportul calitate/pret. Aceasta e silentioasa, are o interfata intelesul oricui, e fiabila si spala neasteptat de bine. Daewoo DWD-8T1227P are un program de spalare de doar 15 minute. Il puteti cu numele Super Quick, dar sa stiti ca nu puteti incarca mai mult de 2,5 kg. Daca nu e suficient, mai aveti la dispozitie inca 5-6 programe cu incarcarea maxima de 4-5 kilograme.

Daewoo DWD-8T1227P: parerile de pe forumuri

Daewoo DWD-8T1227P s-a ales cu multe cuvinte de lauda din partea cumparatorilor. Se remarca silentiozitatea, calitatea spalarii/uscarii si design-ul elegant. Mai mult decat atat, masinile de spalat Daewoo au reputatia unor aparate fiabile si durabile, iar modelul DWD-8T1227P se pare ca nu e o exceptie. Asta spun recenziile de pe net si nu avem vreun motiv sa nu le credem.

Verifica pretul lui Daewoo DWD-8T1227P aici.

Cea mai buna masina de spalat rufe - Daewoo DWD-8T1227P
4. Samsung Add Wash WW80K44305X/LE – verifica pretul aici – capacitate maxima 8 kg, 12 programe de spalare printre care unul rapid de 15 minute, viteza maxima de uscare 1400 rpm, dimensiuni 85 x 60 x 55 cm, eficienta energetica A+++.

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE are capacitate de 8 kg (2 kg pentru programul de spalare rapida), eficienta energetica foarte ridicata – 157 kWh in mediu pe an, consum de apa modest pentru o masina de 8 kg – 7400 litri pe an, pret imbatabil si recenzii foarte bune din partea cumparatorilor.

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE nu e doar cea mai buna masina de spalat rufe de 8 kg, e si probabil cea mai buna masina de spalat rufe oferita de Samsung. Unitatea e silentioasa, foarte fiabila, eleganta si are materiale de calitate. In plus, Samsung Add Wash WW80K44305X/LE are o multime de functii si tehnologii, unele din ele chiar foarte utile. Avem aici in vedere functia de Autodiagnosticare (Smartcheck) si Addwash – ofera posibilitatea sa adaugati rufe chiar dupa inceperea programului de spalat. Pentru asta e prevazuta o usa mai mica, ccare poate fi deschisa oricand, cu conditia ca temperatura apei sa nu fie mai mare de 50 grade celsius.

Samsung Add Wash WW80K44305X/LE: parerile de pe forumuri

Cei mai mult cumparatori se declara incantati de Samsung Add Wash WW80K44305X/LE. Se remarca design-ul placut, design-ul elegant, stabilitatea din timpul centrifugarii, numarul vast de programe, calitatea spalarii si evident pretul destul de bun. Fiabilitatea produsului este si ea laudata.

Verifica pretul actualizat aici.

Cea mai buna masina de spalat rufe - Samsung WW80J5446FX/LE

5. Samsung WW80M644OPW/LEverifica pretul aici – capacitate maxima 8,0 kg, 14 programe de spalare printre care unul rapid de 15 minute, viteza maxima de uscare 1400 rpm, dimensiuni 85 x 60 x 60 cm, eficienta energetica A+++.

Samsung WW80M644OPW/LE este o masina de spalat rufe destul de accesibila printre unitatile de 8 kg. Aceasta are o eficienta energetica buna si este foarte silentioasa (doar 49 dB la spalare si 73 dB la centrifugare). Samsung WW80M644OPW/LE are propriul sistem pentru monitorizarea erorilor si chiar depanari rapide. S-ar putea insa sa nu aveti nevoie de aplicatie, masina de spalat avand o fiabilitate ridicata. Nu o doar noi, o spun cumparatorii, dar si specialistii in domeniu, care lauda in primul rand motorul.

Samsung WW80M644OPW/LE: parerile de pe forumuri

Samsung WW80M644OPW/LE e un produs relativ nou (lansat la mijlocul anului trecut), dar pana acum s-a ales cu multe laude. Se remarca silentiozitatea din timpul functionarii, calitatea spalarii si cea a uscarii, dar si pretul de achizitie avantajos. Eficienta energetica este si ea la un nivel foarte ridicat – doar 116 kWh anual.

Verifica pretul lui Samsung WW80M644OPW/LE aici.

Cea mai buna masina de spalat rufe - Samsung WW80M644OPW LE

Cea mai buna masina de spalat rufe: mentiuni

Miele WCI 670 WPS – verifica pretul aici – un produs care nu a prins loc in clasamentul principal din cauza pretului. Dar daca e sa ignoram acest aspect, am spune ca Miele WDB030 WCS e cu siguranta una din cele mai bune, poate chiar cea mai buna masina de spalat rufe de pe piata – mai multe explicatii dam mai jos. Miele WCI 670 WPS  e o masina de spalat rufe cu capacitatea de 9 kg, viteza de uscare 1600 rpm si eficienta energetica A+++.

Cea mai buna masina de spalat rufe - Miele WCI 670 WPS

Cea mai buna masina de spalat rufe: fiabilitatea

Fiabilitatea masinilor de spalat este un aspect cel putin la fel de important ca specificatiile tehnice. Din pacate apar tot mai multe dovezi ca producatorii programeaza imbatranirea produselor, iar masinile de spalat nu fac exceptie.

1. Unul din cei mai mari dusmani ai masinilor de spalat rufe este instabilitatea tensiunii din reteaua electrica.
2. Brandurile care rezista cel mai bine la socurile din retea sunt LG, AEG, Miele, Electrolux si intr-o oarecare masura Samsung. Whirpool e undeva pe la mijloc.
3. In cazul unei defectiuni la modulul electronic, mai usor se repara masinile de spalat LG si AEG.
4. LG ofera cel mai bun compromis intre pret si fiabilitate printre masinile de spalat rufe cu raspandire mare.
5. Samsung si LG au motoare foarte rezistente.
6. AEG si Miele sunt lideri incontestabili cand vine vorba de durata de viata a masinilor de spalat (deseori trec fara probleme de 10-12 ani).
7. Incercati sa gasiti o masina de spalat rufe cu cuva din inox sau plastic care permite desfacerea cuvei pentru interventii.
8. Programele de spalare foarte lungi, cu temperatura apei setata la maxim pot dauna componentelor electronice ale masinii.

Cea mai buna masina de spalat rufe: sfat

Va sfatuim sa nu folositi incarcatura maxima drept criteriu de baza la alegerea unei masini de spalat. Va explicam si de ce. Daca o sa cititi atent manualul de utilizare a unei masini de spalat rufe, veti observa ca capacitatea maxima este disponibila pentru un singur program de spalare. De cele mai multe ori e vorba despre bumbac, care are o durata de peste 180 minute si utilizarea frecventa a caruia poate dauna componentelor electronice ale masini. Din acest motiv anume programul scurt este folosit cel mai des. Acesta insa permite de obicei o incarcare de 2-3 kg, indiferent de faptul ca vorbim despre o masina cu capacitatea maxima de 7 sau 9 kg. Chiar si cea mai buna masina de spalat rufe, nu va rezista prea mult la supraincarcari sau la utilizarea freceventa si la temperaturi maxime a programelor lungi.

Cea mai buna masina de spalat rufe

Cel mai bun uscator de rufe – top

Masini de spalat rufe ieftine – discount

Cea mai buna masina de spalat rufe

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (2)
Vizualizari ( 124.681)
Rate it!

Comentarii (2)

Viorel spune:

Aveți un interes dubios să prezentați mașinile de spălat turcești Beko,deși nu cred în ruptul capului că se pot compara cu un Lg Direct Drive,Samsung Eco Bubble,Bosch etc.dar mă rog părerile dvs.vizavi de Beko nu mă interesează pentru că sunt mașini de spălat din clasa medie de eficiență și din clasa economică de prețuri,dar cam atât !

CelMaiBun spune:

Buna ziua,
aveti dreptate, masinile de spalat rufe LG si Samsung sunt peste aparatele Beko. Dar, nu ne putem permite sa judecam un produs strict prin prisma specificatiilor tehnice. Asta pentru ca pretul joaca (cel putin in Romania) inca un rol extrem de important la alegerea oricarui aparat. Anume aici Beko are de castigat, pret mic, valoare medie spre multa. In plus, Beko se pare ca a rezolvat in mare parte problemele de fiabilitate pe care le aveau produsele sale in trecut.
Sa stiti insa ca top-ul cu masini de spalat rufe este actualizat in permanenta. Deci se prea poate ca in viitorul apropiat sa gasiti in clasament mai multe aparate LG, Samsung, ori poate tot top-ul va fi format din masini Beko :). Cine stie ce lansari ne mai asteapta.

Va multumim mult pentru comentariu.
O zi frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne