Anvelope de vara bune si ieftine: top cauciucuri cu preturi mici
(Imagine: Anvelope de vara bune BF Goodrich G-GRIP)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.460)
(Nu există încă evaluări)
28 februarie 2019
de CelMaiBun

Anvelope de vara bune si ieftine: top cauciucuri cu preturi mici

Cresterea temperaturilor face din nou actuala problema alegerii unor anvelope de vara bune. In top-urile de pe Internet, veti gasi de cele mai multe ori cauciucuri scumpe. Adevarul e ca nu toti soferii detin automobile de performanta, prin urmare nu au nevoie de pneuri cu specificatii avansate. Din acest motiv, am creat un clasament cu anvelope de vara bune dar ieftine, ce contine produse calitative si cu preturi accesibile.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am decis sa analizam anvelopele cu dimensiunile 195/65 R15, conditia de baza fiind ca preturile sa nu depaseasca 200 lei pentru o unitate.

Anvelope de vara bune si ieftine: top 5

1. BF Goodrich G-GRIP – verifica pretul aici – BF Goodrich este un brand american lansat inca la inceptului secolului XX. Totusi, aproape toate pneurile acestei companii ce se vand in Europa sunt fabricate in Polonia.
Unitatile G-GRIP prezinta probabil cel mai bun raport calitate/pret printre pneurile din segmentul middle, motiv pentru care au si ajuns in top-ul cu anvelope de vara bune si ieftine. BF Goodrich G-GRIP, cu dimensiunile 195/65R15, apartin clasei de economie a carburantului E, iar franarea pe suprafete umede este conforma cu clasa calitativa B.
In condus, aceste anvelope s-au dovedit a fi foarte silentioase si confortabile. Materialul calitativ este rezistent la lovituri, umflaturile si cordurile rupte fiind fenomene extrem de rar intalnite.

2. Matador Mp44 195/65R15 91H – verifica pretul aici – sunt anvelope de vara bune si destul de ieftine. Pretul pneurilor cu dimensiunile 195/65R15 91H nu trebui sa depaseasca 190 de lei pe bucata. Cauciucurile sunt confortabile si silentioase la rulare, punctul lor mai slab fiind rezistenta la uzura mai redusa. Nu e o diferenta foarte mare, dar anvlopele de pe primul loc spre exemplu, stau ceva mai bine la acest capitol.

Anvelope de vara bune Matador Elite 3 Mp 44

3. Falken Sincera EC832 – verifica pretul aici – un rand de cauciucuri venit din Japonia, dar produse in Turcia si Thailanda. Falken Sincera EC832  sunt anvelope de vara bune, cu litera A in dreptul claseei de franare pe umed si litera C la economia de carburant. Zgomotul produs de rulare nu depaseste 71 dB.
Aderenta cat cea pe uscat atat si cea pe suprafete ude, nu lasa loc de reprosuri. Din pacate, anvelopele Falken Sincera EC832 au 2 probleme: 1. Anvelopele sunt destul de greu de gasit. 2. Este si mai greu sa le gasesti sub 200 de lei.

4. Barum Brillantis 2 – verifica pretul aici – cele mai ieftine anvelope din acest top. Barum Brillantis 2 pot f catalogate drept cauciucuri de o calitate medie, cu performante bune pe suprafete uscate si aderenta mediocra pe asfalt ud. Zgomotul produs la rulare nu este foarte mare, iar rezistenta la uzura este medie spre buna.
Specificatiile acceptabile si pretul extrem de mic, fac ca peste 75% din actualii utilizatori sa afirma ca intentioneaza sa achizitioneze din nou aceste anvelope.

5. Falken ZE310 Ecorun 195/65/R15 – verifica pretul aici – niste anvelope cu caracteristici destul bune: consum de carburant – C, franare pe suprafete umed – A si nivel de zgomot – 67 dB.
Cu toate astea, Falken ZE310 Ecorun au fost plasate doar pe locul 5 in acest top cu anvelope de vara bune si ieftine. Decizia in cauza are la baza 2 argumentari: 1. Este destul de greu sa gasesti aceste cauciucuri sub 200 de lei si 2. O parte din actualii posesori, se declara nemultumiti de rezistenta la uzura a anvelopelor.

Anvelope de vara bune si ieftine - Falken ZE310EC

Anvelope de vara bune si ieftine: concluzie

Daca va puteti permite sa cheltuiti 200 lei sau un pic mai mult pentru o anvelopa, recomandam cu toata increderea pneurile BF Goodrich G-GRIP. In cazul acestor produse chiar e vorba de un surplus de valoare fata de pretul platit.

Daca insa pretul e cel mai important aspect,  Barum Brillantis 2, ar fi cea mai buna alegere.

Anvelope de vara bune si ieftine

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.460)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne