(Imagine: Cea mai buna alarma auto - Carguard G2500)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.858)
(Nu există încă evaluări)
26 decembrie 2018
de CelMaiBun

Cea mai buna alarma auto: top 5 alarme auto

Masinile sunt preferatele hotilor din cauza riscului minim. Acestea nu se impotrivesc, nu pot depune marturii , iar daca ceva nu ii iese, hotul nu are decat sa fuga. O alarma auto este cea mai simpla cale de a speria oamenii rai. Mai mult decat atat, un simplu sticker lipit pe geam sau un beculet ce arde intermitent pe bord este suficient pentru a convinge nemernicul sa-ti lase vehiculul in pace. Si totusi e bine sa-ti dotezi masina cu un sistem de securitate avansat, unul care sa nu trezeasca fara motiv toata lumea din jur si sa porneasca atunci cand este nevoie. Pentru a face alegere mai simpla, am decis sa cream un clasament ce desemneaza cea mai buna alarma auto dupa raportul calitate/pret.

Cea mai buna alarma auto: Top 5 dupa raportul calitate/pret

1. Alarma auto Viper High Speed 3903V – verifica pretul aici – ar putea fi numita cea mai buna alarma auto dupa raportul calitate pret. Aceasta detine tot setul necesar de functii pentru a proteja eficient automobilul dumneavoastra. Alarma High Speed 3903V are o raza mare de actiune, armare automata, senzor de soc, functia de cautare in parcare si multe altele. Instalarea se face foarte usor, sistemul fiind compatibil cu majoritatea automobilelor.

Cea mai buna alarma auto - VIPER 3903V

2. Alarma auto PNI OV288 – verifica pretul aici – este o alarma nu prea cunoscuta pe piata securitatii auto din Romania. Totusi, aceasta integreaza majoritatea functiilor disponibile in domeniu. Plus la toate, alarma auto PNI OV288 poate fi achizitionata foarte ieftin, mai ales daca comparam aceasta unitate cu produsele marilor producatori de alarme. OV288 dispune de alarma anti-soc, alarma usi deschise, localizare vehicul , functia SOS, iar distanta de operare atinge 400 m.

3. Alarma auto Carguard G2500 – verifica pretul aici – este unul din sistemele bine cunoscute pe piata de securitate auto si detinatorul pozitiei cu numarul 3 in cursa pentru cea mai buna alarma auto. Carguard G2500 este simpla in utilizare, iar problemele oferite de aceasta sunt cat se poate de rare. G2500 pune la dispozitie un set de functii la fel de complet ca unitatile mai scumpe, inclusiv telecomanda pe doua cai cu pager, toate felurile de protectie, recuplarea automata la 60 de secunde, deschiderea protbagaj de la telecomanda si functia de pornire a motorului.

Cea mai buna alarma auto - Carguard G2500

4. Alarma auto CARGUARD CAR002 – verifica pretul aici – unitatea de pe locul 4 din top-ul ce desemneaza cea mai buna alarma auto este destul de populara, iar posesorii acesteia se declara multumiti de ea. Carguard CAR002 este o alarma unidirectionala accesibila, cu armare automata, mod panica, mod cautare masina si doua telecomenzi briceag fara display.

5. Alarma auto VIPER 3305V – verifica pretul aici – iper este probabil cel mai renumit producator de sisteme de siguranta auto. Produsele marca Viper sunt foarte calitative insa au si un pret pe masura. Alarma auto Viper 3305V detine un numar impresionant de functii pentru protejarea vehicului dvs., plus cateva componente menite sa facilizeze utilizarea automobilului. Una din acestea ar fi pornirea motorului de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Viper 3305V ar putea fi cea mai buna alarma auto, insa pretul de achizitie este mult peste pretul rivalilor.

Cea mai buna alarma auto - VIPER 3305V

Cea mai buna alarma auto: cateva sfaturi

1. Ar trebui sa fie la vedere cel putin un element care sa demontreze ca masina e dotata cu alarma, fie acesta un sticker pe geamul soferului ori un led pe bord.

2. Parcati in locuri bine iluminate. Hotii se tem de atentie.

3. Ar fi bine sa aveti in masina o camera DVR cu senzor GPS. Aveti insa grija cum pozitionati noul device, astfel incat acesta sa nu se transforme in motivul spargerii.

4. Lasati problema montarii alarmei auto pe seama profesionistilor. O alarma montata gresit nu este decat o sursa de zgomote inutile si o cale sigura spre insomnie.

Cea mai buna alarma auto

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.858)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne