(Imagine: Cea mai buna placa de indreptat parul - top 5 placi)
Comentarii (0)
Vizualizari (20.675)
(3 evaluare, 3 voturi)
11 martie 2023
de CelMaiBun

Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5 si sfaturi

Astazi alegem cea mai buna placa de indreptat parul. Pentru asta am analizat oferta placilor din Romania si specificatiile bunei majoritati de produse, iar apoi am facut o raportare la pretul fiecarei unitati. In rezultat am obtinut o lista cu placi de indreptat parul care dupa parerea noastra stau cel mai bine la raportul calitate/pret. 

Inainte sa trecem la top-ul ce desemneaza cea mai buna placa de indreptat parul, va propunem cateva lucruri bine de stiut atunci cand aveti de ales un astfel de produs.

Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5

Sa stiti ca puteti gasi o placa potrivita, chiar daca aveti parul subtire si slab ori gros ce se increteste la orice crestere a gradului de umiditate. Spre exemplu, daca firele de par subtiri sunt foarte usor de rupt si ars. Din motiv aveti nevoie de o placa de indreptat calitativa cu invelis ceramic ori tourmalina. In plus, e nevoie sa aveti grija ca unitatea ce intentionati sa o cumparati, sa fie dotata cu cat mai multe setari ale temperaturii. Doar asa veti putea gasi un nivel al temperaturii capabil sa previna arderea firelor de par.

Pentru parul gros si expus incretirii, e nevoie de o placa de indreptat mai puternica, capabila sa atinga o temperatura maxima de peste 210 grade celsius. Un alt lucru demn de a fi luat in calcul sunt dimensiunile placilor. O latime si lungime mai mare ofera posibilitatea prelucrarii unei suprafete mai mari de par, respectiv puteti economisi timp important, mai ales daca aveti par lung. Placile cu invelis ceramic, tourmalina sau titan sunt cele mai potrivite pentru posesoarele de par gros.

Cea mai buna placa de indreptat parul – tipuri de invelis

Exista cateva tipuri de invelis pentru placile de indreptat parul. Cel mai raspandit invelis este cel din ceramica. Acesta se infierbanta repede, dar mai important distribuie uniform caldura, evitandu-se astfel formarea punctelor cu temperatura prea ridicata ce pot deteriora structura firelor de par.
Un alt tip de invelis este cel din teflon (politetrafluoroetilena ) cu acoperire ceramica. Problema acestui tip de invelis este legatura destul de slaba dintre cele doua componente, fapt ce duce la „decojirea” in timp a acoperirii ceramice.
Tourmalina este un invelis capabil sa genereze ioni negativi la incalzire, care la randul lor incalzesc parul de la interior spre exterior. Acest tip de placa se infierbinte foarte repede si are nevoie de o temperatura mai mica pentru a indrepta parul.
Placile de indreptat cu invelis de titan sunt cele mai scumpe si de obicei sunt utilizate de profesionisti. Titanul este unul din metalele cu conductivitate termica foarte mare, respectiv placa se infierbanta repede, caldura este distribuita uniform, iar pierderile sunt minime.

Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5

Acum sa trecem la top-ul placilor de indreptat parul. Iata cum arata varianta scurta:

1. Remington S8500

2. Remington S9500

3. Philips Prestige BHS510/00

4. Philips Prestige BHS732/00

5. Rowenta SF7660F0

1. Remington S8500 – cea mai buna placa de indreptat parul

Remington S8500 e probabil cea mai buna placa de indreptat parul dupa raportul calitate/pret. Remington S8540 este o placa cu invelis ceramic ce se incalzeste in 15 secunde, iar temperatura maxima accesibila este de 230 grade celsius. Mai mult, pentru persoanele cu par slab, este disponibila o temperatura mimina de 150 grade, iar pentru setarea acesteia, pe partea laterala a produsului sunt prevazute 2 butoane. Temperatura setata poate fi vazuta pe un afisaj LED.

Un alt plus al acestei placi de indreptat parul sunt dimensiunile sporite ale suprafetei incalzite. Pretul lui Remington S8500 in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 150 lei. Pretul placii poate fi verificat aici.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Remington Shine Therapy S8500

2. Rowenta SF7660F0

Rowenta SF7660F0 – o alta placa de indreptat parul cu pret destul de accesibil. Dispozitivul are prevazuta o temperatura maxima de 200 de grade, cablu de alimentare cu lungimea de 1,8 metri ,iar placile cu invelis Cashmere Keratin sunt poate cele mai bune de pe piata. Placa este dotata cu un display pentru afisarea temperaturii si doua butoane pentru setarea acesteia. Pretul lui Rowenta SF7660F0 poate fi verificat AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Rowenta SF7660F0

3. Remington S9500

Remington S9500 – o placa de indreptat parul in mare parte asemanatoare cu produsul de pe locul 1 din top. Vorbim despre temperaturi minime similare (150 grade), placi cu lungimi identice (110 mm) si aceeasi modalitate de setare a parametrilor de functionare.
Remington S9500 are un invelis ceramic cu rezistenta sporita, iar producatorul promite ca si dupa 5 ani placa va arata ca noua. Pretul lui Remington S9500 depaseste doar putin 150 lei si poate fi verificat AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Remington S9500

4. Philips Prestige BHS510/00

Philips Prestige BHS510/00 e o placa de indreptat noua pe piata, care vine si cu serie importanta de beneficii. Cu un pic de noroc, puteti gasi produsul la mai putin de 200 lei.
Pentru acesti bani o sa primiti o placa cu invelis ceramic, 12 trepte pentru temperatura cu maxim – 230 grade si minim de 120 grade, placi cu incalzire unirforma si o husa pentru pastrare. Pretul lui Philips Prestige BHS510/00 poate fi consultat AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Philips Prestige BHS510 00

5. Philips Prestige BHS732/00

Philips Prestige BHS732/00 placa de indreptat parul cate se poate de reusita. Aceasta are invelis din ceramica cu incalzire rapida si uniforma, iar plaja temperaturilor accesibile se situeaza intre 120 si 230 grade celsius. In plus, cablul de alimentare masoara 2,0 metri, iar placile au o lungime de 105 mm. Daca nu am lua in calcul pretul, Philips Prestige BHS732/00 ar deveni cea mai buna placa de indreptat parul. Respectiv, in cazul in care puteti face abstractie acest aspect, Philips Prestige BHS732/00 este mai mult decat recomandabila. Pretul acesteia poate fi  verificat AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Philips Prestige BHS732/00

Cea mai buna placa de indreptat parul

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 20.675)
(3 evaluare, 3 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne