Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5 si sfaturi
(Imagine: Cea mai buna placa de indreptat parul - Remington S7710)
Comentarii (0)
Vizualizari (17.890)
(2 evaluare, 2 voturi)
11 iulie 2018
de CelMaiBun

Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5 si sfaturi

Astazi alegem cea mai buna placa de indreptat parul. Pentru asta am analizat oferta placilor din Romania si specificatiile bunei majoritati de produse, iar apoi am facut o raportare la pretul fiecarei unitati. In rezultat am obtinut o lista cu placi de indreptat parul care dupa parerea noastra stau cel mai bine la raportul calitate/pret. 

Inainte sa trecem la top-ul ce desemneaza cea mai buna placa de indreptat parul, va propunem cateva lucruri bine de stiut atunci cand aveti de ales un astfel de produs.

Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5

Sa stiti ca puteti gasi o placa potrivita, chiar daca aveti parul subtire si slab ori gros ce se increteste la orice crestere a gradului de umiditate. Spre exemplu, daca firele de par subtiri sunt foarte usor de rupt si ars. Din motiv aveti nevoie de o placa de indreptat calitativa cu invelis ceramic ori tourmalina. In plus, e nevoie sa aveti grija ca unitatea ce intentionati sa o cumparati, sa fie dotata cu cat mai multe setari ale temperaturii. Doar asa veti putea gasi un nivel al temperaturii capabil sa previna arderea firelor de par.

Pentru parul gros si expus incretirii, e nevoie de o placa de indreptat mai puternica, capabila sa atinga o temperatura maxima de peste 210 grade celsius. Un alt lucru demn de a fi luat in calcul sunt dimensiunile placilor. O latime si lungime mai mare ofera posibilitatea prelucrarii unei suprafete mai mari de par, respectiv puteti economisi timp important, mai ales daca aveti par lung. Placile cu invelis ceramic, tourmalina sau titan sunt cele mai potrivite pentru posesoarele de par gros.

Tipuri de invelis
Exista cateva tipuri de invelis pentru placile de indreptat parul. Cel mai raspandit invelis este cel din ceramica. Acesta se infierbanta repede, dar mai important distribuie uniform caldura, evitandu-se astfel formarea punctelor cu temperatura prea ridicata ce pot deteriora structura firelor de par.
Un alt tip de invelis este cel din teflon (politetrafluoroetilena ) cu acoperire ceramica. Problema acestui tip de invelis este legatura destul de slaba dintre cele doua componente, fapt ce duce la “decojirea” in timp a acoperirii ceramice.
Tourmalina este un invelis capabil sa genereze ioni negativi la incalzire, care la randul lor incalzesc parul de la interior spre exterior. Acest tip de placa se infierbinte foarte repede si are nevoie de o temperatura mai mica pentru a indrepta parul.
Placile de indreptat cu invelis de titan sunt cele mai scumpe si de obicei sunt utilizate de profesionisti. Titanul este unul din metalele cu conductivitate termica foarte mare, respectiv placa se infierbanta repede, caldura este distribuita uniform, iar pierderile sunt minime.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Remington S7710 foto

Cea mai buna placa de indreptat parul: top 5

Acum sa trecem la top-ul placilor de indreptat parul.

1. Remington S7710 – probabil cea mai buna placa de indreptat parul dupa raportul calitate/pret. Remington S7710 este o placa cu invelis ceramic ce se incalzeste in 15 secunde, iar temperatura maxima accesibila este de 230 grade celsius. Mai mult, pentru persoanele cu par slab, este disponibila o temperatura mimina de 140 grade, iar pentru setarea acesteia, pe partea laterala a produsului sunt prevazute 2 butoane, unul de plus si celalat de minus. Temperatura setata poate fi vazuta pe un afisaj LED.

Un alt plus al acestei placi de indreptat parul sunt dimensiunile sporite ale suprafetei incalzite – 110x45mm. Pretul lui Remington S7710 in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 150 lei. Pretul placii poate fi verificat aici.

2. Remington S9500 – o placa de indreptat parul in mare parte asemanatoare cu produsul de pe locul 1 din top. Vorbim despre temperaturi minime similare (150 grade), placi cu lungimi identice (110 mm) si aceeasi modalitate de setare a parametrilor de functionare.
Remington S9500 are un invelis ceramic cu rezistenta sporita, iar producatorul promite ca si dupa 5 ani placa va arata ca noua. Pretul lui Remington S9500 depaseste doar putin 150 lei si poate fi verificat AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Remington S9500

3. BaBylissPro 2072 – placa de indreptat parul destinata profesionistilor. Aceasta are invelis din titanium, prin urmare incalzirea are loc aproape insantaneu, iar plaja temperaturilor accesibile se situeaza intre 115 si 230 grade celsius. In plus, cablul de alimentare masoara 2,7 metri, iar placile au o lungime de 120 mm. Daca nu am lua in calcul pretul, BaBylissPro 2072 Nano Titanium ar deveni cea mai buna placa de indreptat parul. Respectiv, in cazul in care puteti face abstractie de pret, unitatea 2072 Nano Titanium este mai mult decat recomandabila. Pretul acesteia poate fi vazut AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - babyliss 2072 pro

4. Philips Essential Care HP8321/00 – aceasta placa de indreptat parul are un mare plus – pretul. Cu un pic de noroc, puteti gasi produsul la mai putin de 100 lei.
Adevarul e ca pretul mic presupune si unele lipsuri. Spre exemplu, temperatura maxima nu depaseste 210 grade, iar pentru incalzire este nevoie de aproape o minuta. Pretul lui Philips Essential Care HP8321/00 poate fi consultat AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Philips hp8321

5. Rowenta Liss&Curl Keratin SF4522 – o alta placa de indreptat parul accesibila. Aceasta are o temperatura maxima de 230 de grade, si un cablu de alimentare cu lungimea de 1,8 metri. Placa este dotata cu un display pentru afisarea temperaturii si doua butoane pentru setarea acesteia. La minusuri am mentiona timpul de incalzire cam mare (aproape 60 secunde) si latime destul de mica. Pretul lui Rowenta Liss&Curl Keratin SF4522 poate fi verificat AICI.

Cea mai buna placa de indreptat parul - Rowenta Liss&Curl Keratin SF4522

Cea mai buna placa de indreptat parul

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 17.890)
(2 evaluare, 2 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti fa griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne