(Imagine: Calculator SH - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.411)
(Nu există încă evaluări)
27 aprilie 2018
de CelMaiBun

Cel mai bun calculator SH: care calculator refurbished merita cumparat

Care este cel mai bun calculator SH si oare ar trebui sa cumpar unul? Intrebari care si le pun multi utilizatori nevoiti din varii motive sa caute un inlocuitor calculatorului actual ori firmele ce doresc trecerea la un nivel tehnologic superior in materie de IT. Inainte de toate insa, vom defini cateva notiuni bine de cunoscut atunci cand se alege un calculator SH.

Cel mai bun calculator SH: diferenta dintre second hand si refurbished

Un calculator refurbished este si el o unitate SH, cu mentiunea ca inainte de vanzare, acesta a trecut o revizie completa in cadrul careia au fost analizati toti parametrii de functionare, componentele defecte au fost inlocuite, iar in final calculatorul a fost curatat. In unele cazuri, unitatii i se aplica un upgrade.

Daca calculatorul ce ati dori sa il achizitionati nu are statutul de refurbished/reconditionat, trebuie sa intelegeti ca aparatul se vinde fara vreo modificare ori imbunatatire.

Cel mai bun calculator SH: cine are nevoie de unul

Nu recomandam achizitia unui calculator SH sau refurbished gamerilor. Asta pentru ca cerintele tehnice pentru rularea jocurilor sunt in continua ascensiune, iar calculatorul SH ar putea fi mai limitat la capitolul upgrade. Aici este vorba mai ales de placa video, respectiv partea grafica.

In schimb, calculatoarele refurbished s-ar putea dovedi foarte utile in oficii. Astfel firmele pot economisi sume importante de bani cumparand calculatoare functionale 100% si cu specificatii tehnice avansate. Cu alte cuvinte un calculator SH este foarte bun pentru lucru.

Puteti consulta ofertele de calculatoare SH si refurbished aici.

Cel mai bun calculator SH: recomandari

Dupa parerea noastra, cel mai bun calculator SH sau refurbished este Dell Optiplex 9010. De ce anume el? Explicam in cele ce urmeaza.

Dell Optiplex 9010 este un calculator business menit sa satisfaca orice necesitate, indiferent ca e vorba despre un profesionist, afacere ori utilizator simplu.

Produsul este oferit cu specificatii tehnice avansate, iar la dorinta cumparatorului, aproape toate componentele sunt upgradabile. Dell Optiplex 9010 vine cu un procesor Intel Core i7 3770 cu frecventa maxim de 2.80 GHz si o carcasa de tip turn. De cele mai multe ori calculatorul este dotat cu o memorie RAM DDR3 de 16GB, insa aceasta poate fi adusa pana la 32 GB. Tot upgradabil este si hard drive-ul, insa magazinul ofera ca varianta standard un HDD de 500 GB. La capitolul conexiuni, avem 4 porturi USB 3.0, 6 USB-uri 2.0, 1 eSATA, 2 audio-in si 2 audio-out, 2 – PS2 si 1 x Display Port.

Cel mai bun calculator SH: de unde il cumpar

Daca e sa vorbim despre unitatea reconditionata Dell Optiplex 9010, preturile variaza intre 1400 lei si 2400 lei plus TVA. Mare atentie la furnizorul ales. Am recomada 2 magazine orientate exclusiv spre comercializarea produselor IT second hand sau refurbished. Este vorba despre CIT Grup.

Oferta CIT grup pentru un Dell Optiplex 9010 Intel i7 RAM 16 GB, Hard Drive SSD 250 GB poate fi consultata aici.
Calculator SH - Dell Optiplex 9010

Cel mai bun calculator SH / refurbished

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.411)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne