(Imagine: Cel mai bun hoverboard - simbol)
Comentarii (0)
Vizualizari (960)
(Nu există încă evaluări)
14 ianuarie 2019
de CelMaiBun

Cel mai bun hoverboard: top 5 scutere electrice

Astazi incercam sa aflam care este cel mai bun hoverboard dupa raportul calitate/pret. Acest aparate cunoscute si ca scutere electrice, s-au facut foarte populare in ultimul timp. Acestea au devenit nu doar preferatele copiilor, ci si un adevarat mijloc de transport pentru maturi. Unele modele sunt capabile sa parcurga chiar si 20 km intre incarcari, deci numai bune pentru drumurile casa-serviciu. E adevarat, utilizarea scuterului depinde foarte multe de conditiile meteo. Rotile au diametru mic si latime redusa, prin urmare aderenta este si asa limitata, iar pe suprafete ude, capacitatile hoverboard-ului se reduc simtitor. Mare grija si la calitatea suprafetelor pe care rulati. Acestea nu trebuie sa prezinte denivelari serioase. Va spunem asta pentru ca cazaturile de pe scuterul electric sunt destul de periculoase, respectiv ar fi o idee foarte buna sa purtati echipament de protectie: casca, cotiere, genunchere si chiar manusi. 

Dupa cum spuneam la inceput, in acest material incercam sa gasim cel mai bun hoverboard dupa raportul dintre specificatiile tehnice si pretul de achizitie. Pentru asta, am rascolit toata oferta de pe piata, proces care a durat in total vreo 25 ore. In final, am reusit sa alegem 5 produse si sa le aranjam intr-un clasment.

Dar pana la clasament, vom descrie criteriile pe care le-am folosit la alegere si pe care le poate utiliza oricine atunci cand are de cumparat un hoverboard.

Cel mai bun hoverboard: alegere

Alegerea unui hoverboard presupune o analiza multivariata. Cu alte cuvinte e necesar sa puneti cap la cap mai multi parametri, ca intr-un sa faceti alegerea optima. Pretul e unul din parametri, dar nici pe departe singurul. E de asemenea indicat sa urmariti autonomia, timpul necesar pentru incarcarea bateriei, viteza maxima, unghiul maxim de urcare, greutatea maxima acceptata si diametrul rotilor pentru fiecare produs analizat. Unele scutere au boxe incorporate si bluetooth pentru a putea controla de pe smartphone volumul acestora, dar si luminele hoverboard-ului. Aceasta optiune nu e nici pe departe o necesitate, mai ales ca boxele functioneaza pe rezerva de energie a bateriei, deci riscati astfel sa reduceti autonomia generala.

Sa nu uitati si de recenziile cumparatorilor. Pe langa aspectele legate de fiabilitate si corespunderea datelor din fisa tehnica cu realitatea, cititi cu atentie si parerile referitoare la manevrabilitate.

Cel mai bun hoverboard: top 5

Produs Autonomie   Viteza   maxima  Greutate   maxima  Unghi maxim  Incarcare  Putere   motor Bluetooth  DA/NU  Roti  Pret   ron  Pozitie
Airmotion H1  18 km  10km/h  100 kg  18 grade  2 ore  588W Nu  6,5  700   4
Koowheel S36-S  20 km  12km/h  100 kg  20 grade  2-3 ore  700W  Nu  6,5   700    1
HOVERBOARD Profesional  20 km  20km/h  120 kg  35 grade  3 ore  1000W  Nu  6,5  2000    5
Freewheel Junior  20 km  12km/h  100 kg  30 grade  3 ore  500W  Nu  6,5  850  mentiune
MonkeyBoard  18 km  18km/h  120 kg  45 grade  2 ore  700W  Da  6,5  900   3
Airmotion Adventure H2 20 km  12km/h  120 kg  25 grade  2 ore  700W  Da  8,5  1000   2

Sa discutam acum despre fiecare model, despre avantajele si dezavantajele fiecaruia.

1. Koowheel S36-S – verifica pretul aici – credem ca Koowheel S36-S e cel mai bun hoverboard dupa raportul calitate/pret. Acesta are roti de 6,5 inch, motor puternic, autonomie mare si un pret ce nu depaseste 700 lei.

Cel mai bun hoverboard - Koowheel S36-S

2. Airmotion Adventure H2 – verifica pretul aici – un produs care la inceput ameninta destul de tare produsul de pe locul 1. Adventure H1 are roti de 8,5 inch (singurul din clasament), doua motoare de 350W, design foarte placut, unghi de urcare de 25 grade, e stabil si accepta o greutate maxima de 120 kilograme. Avem o problema cu viteza de rulare modesta, dar si cu pretul de aproape 1000 de lei.

Cel mai bun hoverboard - Airmotion Adventure H2

3. MonkeyBoard – verifica pretul aici – monkeyboard e scuterul electric cu cel mai mare unghi de urcare din clasament. Mai merita mentionate greutatea maxima acceptata (120 kg), viteza de rulare foarte buna (18 km/h) si autonomia mai mult decat decenta. In plus, Monkeyboard are si conexiune bluetooth.

Cel mai bun hoverboard - MonkeyBoard

4. Airmotion H1 – verifica pretul aici – un hoverboard cu design mai agresiv, dar totusi destul de elegant. Airmotion are un motor cu puterea de 588W, autonomie de 18 km si viteza maxima de 10 km/h.

Cel mai bun hoverboard - AirMotion H1

5. HOVERBOARD Profesional – verifica pretul aici – cel mai puternic hoverboard din clasament, care in plus poate rula in panta de 35% si accepta o greutate maxima de 120 kg. Pretul de aproape 1000 lei este cel care ne strica putin sarbatoarea. In plus, nu stim prea multe despre producator, dar experientele pozitive relatate de cumparatori, ne face sa avem incredere in produs.

Cel mai bun hoverboard - HOVERBOARD Profesional

Citeste si:

Cel mai bun interfon video: top 5 interfoane

Cel mai bun hoverboard: concluzie

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 960)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne