(Imagine: Noul Ford Kuga 2024)
Comentarii (0)
Vizualizari (214)
(Nu există încă evaluări)
17 ianuarie 2024
de CelMaiBun

Ford Kuga 2024 facelift – autonomie mai mare, mai mult confort,

Ford Kuga 2024, adica varianta facelift a unuia din cele mai bine vandute SUV-uri de familie de pe piața vine cu imbunatațiri importante la interior, dar și câteva modificări la exteriorul vehicului, plus o autonomie electrică usor marită pentru varianta plug-in hybrid.

Ford Kuga 2024 facelift – pe scurt

– O nouă parte frontală, cu blocuri de lumini redesenate.

– Mai mult spațiu la interior și în portbagaj.

– Un nou display pentru sistemul de infotainment.

– O noua versiune – Ford Kuga 2024 Active

– Fără schimbări la variantele de propulsie clasice.

– Autonomie extinsă până la 69 de km pentru varianta plug-in hybrid (PHEV).

Ford Kuga 2024 - garda la sol marita

Lumini noi și mai mult spațiu la interior

Principala schimbare stilistică exterioară ține de blocurile de lumini, care pe lângă faptul ca au fost redesenate, sunt acum unite și printr-o bandă LED ce trece sub linia capotei. În plus, Kuga va fi disponibil opțional cu faruri Dynamic Pixel LED, care pot fiecare beculet separat, pentru a preveni orbirea traficului care vine din sens opus.

La interior, primul lucru ce se face observat la noul Ford Kuga 2024 este noul display central de 13,2 inch, un upgrade ce vine ca raspunde uneia dintre cele mai comune critici ale modelului anterior. Ecranul mai mare este însoțit de mai puține butoane fizice și rulează cel mai recent sistem Sync 4 a producătorului, cu navigația integrata conectată la cloud. Ford asigură că Apple CarPlay și Android Auto sunt disponibile la cateva atingeri, iar comenzile esențiale, cum ar fi cele pentru încălzire și ventilație, sunt întotdeauna prezente pe display.

Tot la interior, noul Kuga vine cu mai mult spatiu pentru pasagerii din spate, dar și cu un portbagaj mărit până la 553 litri.

Ford Kuga 2024 - display nou de 12,3 inch

Noul Ford Kuga 2024 – autonomie extinsa

Gama de motoare este în mare parte neschimbată, dar au fost făcute mici ajustări pentru a îmbunătăți performanța și eficiența. EcoBoost-ul de 1.5 litri și 150 cai putere este în continuare varianta de bază. In schimb, modelele electrificate primesc o transmisie îmbunătățită și o capacitate de remorcare măritaă cu 30%. Având în vedere acest lucru, noul Kuga include acum Trailer Tow Navigation, care poate evita rutele cu viraje strânse, poduri joase și alte pericole.

Dacă tot am vorbit despre modele electrificate, ar trebui să știți că versiunea plug-in hybrid a primit o nouă baterie de 14.4kWh, ce permite acum o autonomie de aproape 69 km.

Noul Kuga 2024 - foto

Ford Kuga 2024 Active – o noua versiune de echipare

Ford susține că Kuga Active este „mai capabil” decât modelul standard, și asta datorită unei gărzi la sol marite cu 10 mm în față și 5 mm în spate. In plus, noul mod de condus „Trail Mode” modifică controlul tracțiunii și răspunsul la accelerație pentru a te ajuta să avansezi pe diferite suprafețe. Așadar, indiferent de drumul pe care te aventurezi, Kuga Active este pregătit să te ducă acolo unde vrei.

 

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 214)
(Nu există încă evaluări)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne