(Imagine: car kit jrbc01 manual)
Comentarii (0)
Vizualizari (1.731)
(2 evaluare, 2 voturi)
15 iunie 2017
de CelMaiBun

CMC JRBC01 review: unul din cele mai bune car kit-uri ale momentului

Subiectul articolului de astazi este car kit-ul JRBC01. Acesta este un produs destul de nou, si probabil, unul din cele mai bune car kit-uri de pe piata dupa raportul pret/calitate.

Ce este JRBC01?

JRBC01 este prin definitie un car kit. Spre deosebire insa de rivalii sai, JRBC01 are un set de functii largit. Pe langa apeluri telefonice, car kit-ul mai poate reda melodiile din smartphone-ul dvs.. Redarea are loc prin boxele masinii, iar pentru trecere de la o melodie spre alta, dispozitivul este prevazut cu doua butoane. Tot cu ajutorul acestor butoane puteti regla si volumul sunetului.
In cutia produsului o sa mai gasiti un incarcator cu doua porturi, primul 1A, ce poate fi folosit pentru alimentarea car kit-ului, iar ce de-al doilea, il puteti utiliza pentru incarcarea bateriei din telefon. Mai mult, pentru ca portul are un output de 2.1A, procesul de incarcare are loc mult mai rapede.
Interconectarea telefonului si a car kit-ului se efectueaza prin intermediul protocolului bluetooth. Dar si aici JRBC01 vine cu o supriza. Device-ul este dotat cu tehnologia NFC, iar aceasta asigura o conectarea foarte rapida. Mai mult, reconectarea telefonului cu car kit-ul are loc automat, la o simpla atingere a celor doua. Sa stiti insa ca chiar daca cele doua device-uri se afla la o distanta de jumatate de metru, reconectarea oricum are loc automat in aproximativ 5-7 secunde. Ar fi de mentionat insa ca aceasta functie este disponibila doar smartphone-urilor care la randul lor sunt dotate cu tehnologia NFC.

car kit jrbc01 conexiuni

JRBC01: calitatea apelurilor

Pretul lui CMC JRBC01 poate fi consultat aici

Calitatea apelurilor este cel mai important aspect ce sta la baza alegerii unui car kit. E foarte bine ca device-ul are functii suplimentare, insa daca in timpul unei convorbirii telefonice, interlocutorul te aude doar un pic mai bine decat deloc, car kit-ul devine aproape inutil. Nu este si cazul lui JRBC01, pe care l-am testat in diferite conditii: cu semnal bun, cu semnal rau, in miscare, in miscare si cu semnal rau etc.. Ca punct de reper o sa utilizam calitatea apelurilor din timpul unei conversatii directe telefon – telefon. In cazul lui JRBC01, claritatea apelurilor este la 85-90% din claritatea standard. Rezultatul este mai mult decat bun, mai ales ca o buna parte din device-urile similare stau destul de prost la acest capitol.
Producatorul afirma ca JRBC01 este capabil sa reduca zgomotele de pe fundal. Sa stiti ca este adevarat, iar acest lucru devine extrem de important atunci cand va aflati intr-o zona cu semnal mai slab, unde orice zgomot in plus poate face conversatia dificila. De mentionat ar fi faptul ca raza in care microfonul dispozitivului nu isi pierde din eficienta este de aproximativ 60-70 cm. Daca pozitionati car kit-ul la o distanta mai mare, interlocutorul dvs., va observa o degradare semnificativa a calitatii conversatiei.

car kit jrbc01 foto

JRBC01: redarea melodiilor de pe telefon

Dupa cum spuneam, JRBC01 poate reda melodiile de pe telefon prin difuzoarele automobilului. Aici calitatea sunetului depinde mai mult de sistemul audio al masinii din dotare, asta pentru ca car kit-ul se conecteaza la automobil cu ajutorul unui Jack 3.5 mm . Prin urmare, daca radioul nu este dotat cu o asemenea intrare, utilizarea car kit-ului devine imposibila. Daca totusi aveti posibilitatea sa conectati dispozitivul, va veti bucura de un sunet al carui calitate va fi mult peste cea prestata de cel mai bun emitator FM.

Pentru tranzitia de la o melodie la alta, JRBC01 este prevazut cu doua butoane. Aceleasi butoane pot fi utilizate pentru ajustarea volumului. Pentru a face sunetul mai tare se tine apasat butonul drept, iar pentru mai incet, se tine apasat butonul stang. Car kit-ul nu este prevazut cu un buton separat pause/play, insa cu aceasta functie se descurca foarte bine butonul pentru preluarea apelurilor. O apasare si melodia este pe pauza, la urmatoare apasare, melodia reporneste.

car kit jrbc01

Vestea si mai buna este ca JRBC01 nu este mai scump decat un car kit obisnuit, ba chiar din contra, cu putin noroc puteti gasi produsul la preturi de sub 100 lei. Pretul actualizat a lui JRBC01 poate fi verificat aici.

Car kit JRBC01

Pareri Pro Si Contra

Pro
  • Nici una
CONTRA
  • Nici una

Verdictul CelMaiBunTop

Design -/-

Imagine -/-

Conectivitate -/-

Comentarii (0)
Vizualizari ( 1.731)
(2 evaluare, 2 voturi)

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te la newsletter

Stai conectat la cele mai tari articole!

Nu-ti face griji, nu facem spam!

Contacteaza-ne